Ay rabbim yardimcin olsun. Cok iyi biliyorim agrisini. Ne egilebiliyor ne dogrulabiliyor insan. İstanbuldaysan bir fizyoterapist onerebilirim benim agrilarima cok iyi geliyordu dogumdan sonra belki isine yarar
Ay ben kesin sona kalirim kizimda da sondan bir once ben dogurmustum
Miyom vs de yok dimi bazen o da yapar, ama doktorun normal dediyse normaldir cok takilma. Hormonlar su an karisik adetin 20 gun surmesi de beklenmeyecek bir sey degil benim de 15 gun surmustu az az geliyordu ama geliyodu
Robotda yeni cikanlar nasil bilmiyorim ama onun sarji da yetmiyor. Soyle robot evi bir saatte supuruyor. Ha kendi yapiyor guzel de yapiyor ama o gurultu suruyor evde. Ben hoslanamadim. Sarjli supurgede benimki cok uzun giden bir sarji yok ama 150mt2 eve yetiyor. Turboda kullanmazsam tabi. Ama normal mod da yeterli bence. Ben su hem ayni anda silip supurenlere goz koydum valla ev cok toz oluyor oyle her gun silmis olurum. Robotun silme performansi halida sikinti oluyor benim. Ben pandemide almistim ama tabii daha iyileri vardir
Ayy saglikla al kucagina insallah
Bana da nisan gibi gelmisti ya anlatisindan. İlk hafta hic yaz gibi giyinmeyecekler muhtemelen ama elini gogsune koydugunda sicaksa iyidir soguksa usuyodur oradan anlarsin
Benim buyuk kizimda hic asagi inmeden sancim baslamisti ya karnim top gibi havadaydi

bunda da ust taraf rahatladi ama asagi inmis goruntusu yok