2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kuzum benim 40. Hafta tam 30 ağustosa geliyor , eğer ki erken gelmezse grupta en sona ben kalabilirim 🤣🤣🤣 herkes gitti ben buradayım diye yazarım artık 😁😁
Benim kiz 40+3 de gelmisti benim de agustos son hafta ama bakalim su dolaplarim gelsin yerlestireyim gelsin kizim sonra ya o kadar bekletmesin
Tum sadakatimizle Agustos sonuna kadar direnme niyetindeyiz ✊🫠🙄 bilemedin ortası.. bilemedin Bir gece ansızın.. 😧 ...

Aminn hepimizee🫠
Tesekkur ederim ist.da değilim ama ismi kaydederim yine de;)
online güvenilir pilates hocası varsa bilenler🙋🏻‍♀️

Kanamalar baslayinca 5.haftada şununla⬇️ yaşamaya basladim zaten egilmek kalkti lugattan. Mıntıka temizliği yapıyorum evde 😅
Kubra bozana gidiyorum ben. İlk gittigimde aglamistim agrisizligi unuttugum icin. Cok etkili olmustu karma bir seyler uyguluyor akapunktur igneleri vs ile. Online pilates yapma derim benim fitiklar o sekilde patladi🥲
Bende oğlum alerjik diye Philips maraton almıştım 1 bucuk sene önce Philips o zaman aqua trio yu çıkarmıştı silip süpürüyodu kablosuz ama bi kullanıcı düz zeminde başarılı halılar da kablolu kadar etki vermiyor diyince vazgeçmiştim almaktan
Ben dyson aldim kizimin alerjisi alerjik astim boyutundaydi. Uzun sure almicam diye direnmistim ama sonra aldim. Elim ayagim oldu cok guzel supuruyor belim de agridigi icin agir gelmiyor benim isime yaradi cok. Onun hem supurup hem silenine goz koydum tasindigim ev buyuk elhamdulillah bebekle isleri kolaylastirmak istiyorum. Onunla supurmek robottan kolay geliyor

Kızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah 💜

Abd'deyim coook tesekkur ederim bilgilendirme icin, doktor 33. Haftada hala donmedigi icin sezaryen gunu verdi, donerse iptsl ederiz dedi ama dondugunu hissetmedim hayirlisi diyorum artik.
Cok erken daha dönme ihtimali var. Dönmezse de önemli olan anne bebek sağlığı zaten 😊 Siz doğum için mi gittiniz orada mı yaşıyorsunuz? Biz de Avrupa'dayız, Türkiye'ye göre daha rahattı doğumum.

Kızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Canım naptın iyi misinnn

Ohh çok şükür 💕 nasıl geçmiiiiş iyi miymiiiişşşş 😍😍😍
İyiymiş çok şükür detayları verir bize ben de tam konuşamadım sadece iyi misiniz iyiyiz o kadar 😍☺️
Ay benim sütüm gelmiyor hala ama bugün ilk defa silikon uçsuz kendi mememi aldı oğlum. Yakında gelir inşallah sütüm 😋

Doktorum 4 gün sonra tatile çıkıyor. Ben hala doğurmadım. Bir de doktorum yok telaşına gireceğim. Çok üzgünüm

Doktorum 4 gün sonra tatile çıkıyor. Ben hala doğurmadım. Bir de doktorum yok telaşına gireceğim. Çok üzgünüm
Benim doktorum da tam ben 37 ile 38. Hafta arasındayken tatilde olacak , aklıma takılıyor ister istemez. Ben özellikle o olsun istedim alanında uzman diye, tam bebek o tatildeyken gelirse hangi doktor olacak diye kafam karışık. İşte yazın doğum yapacak olduğumuz için doktorların izinlerine denk geliyor :/

İyiymiş çok şükür detayları verir bize ben de tam konuşamadım sadece iyi misiniz iyiyiz o kadar 😍☺️
Ay benim sütüm gelmiyor hala ama bugün ilk defa silikon uçsuz kendi mememi aldı oğlum. Yakında gelir inşallah sütüm 😋
Ohh gelir annesi gelir şimdi tam sana temas edip emmeye başladı ya beyni iyice uyarır emcükledikçe 😍😍😍

Bende orada doğum yapacağım 2 oğlumda orada sünnet olmuştu memnunum sıkıntı yok aslında.. dogdular 2. Gün sünnet oldular ama sanki şimdi ikilemdeyim 30bin fiyat fazla gibi geldi yanlış anlamadiysam fiyatı 🙄
Yaa fazlaymış gerçekten fiyatı, ben daha sormamıştım, doğduktan 1 ay sonra falan yaptırmayı düşünüyorum. Memorial 30 binse diğer hastaneler de benzer fiyat verir heralde ama sormak lazım tabi 😕

Ye ye 😂 bide kabak çekirdeği yiyorum ben günde 1 kase o da yağlı ya 😂 cips yiyemedim bi tansiyon oynatmasın diye. Sağlıklı beslenmekle olmayacak bu iş aban abur cubur burger king falan 😂😂😂😂😂
Çok da abur cubur insanı olmadığımı anladım Burger normalde de yemem eşimle oğlum seviyorum bazen onlara eşlik ediyorum o kadar jdjsjsjjsjs benim abur cuburum çikolata sanırım sadece 🤣🤣🤣🤣🤣

Benim kiz 40+3 de gelmisti benim de agustos son hafta ama bakalim su dolaplarim gelsin yerlestireyim gelsin kizim sonra ya o kadar bekletmesin

Kubra bozana gidiyorum ben. İlk gittigimde aglamistim agrisizligi unuttugum icin. Cok etkili olmustu karma bir seyler uyguluyor akapunktur igneleri vs ile. Online pilates yapma derim benim fitiklar o sekilde patladi🥲

Ben dyson aldim kizimin alerjisi alerjik astim boyutundaydi. Uzun sure almicam diye direnmistim ama sonra aldim. Elim ayagim oldu cok guzel supuruyor belim de agridigi icin agir gelmiyor benim isime yaradi cok. Onun hem supurup hem silenine goz koydum tasindigim ev buyuk elhamdulillah bebekle isleri kolaylastirmak istiyorum. Onunla supurmek robottan kolay geliyor
V15 detech ağır dediler üniden cok yakın 2 arkadaşım var birisi ezelden dysoncu diğeri de ona güvenip aldı skolyozu var azmış dediğine göre utanmasam satıcam diyodu en son 🤣🤣🤣🤣 ama bu kablolu hazne tarafı papatya deseni gibi olan süpürgeden görümcem de var o baya hafif tabi normal kablolu silmesi yok onda

böyle bi durumda acil sezaryen olmuyor mu? bende aynı durumdan şu an hastanedeyim kan tahlili yapıldı idrar topluyoruz ve ona göre hareket edeceğiz dedi doktor acil sezaryen olabilir dedi bekliyorum sonuçları
Devlet hastanesi sezeryana pek yanaşmıyor. Fakat sınırın bayağı üstünde olsaydı yine de alırlardı. Önce normal denenecekmii

Canım cuma günü benimde doğumu baslaticaklar.fitil de bu kadar açılmaya sancin geliyor mu?yani şuan sancı cekiyormusun
Gece 10gibi koydular fitil. Açıkçası sancılar sabah başladı. 9dan beri sancı var. Biraz açılmam yavaş sancı geldikçe yere çömüyorum. Yürüyorum. Yada dinlenirken nst bağlıyım

Ay nişanmış 🤭🤭 kanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun 🤭🤭

Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks
Tahmin ettim canım aynı ebenin dediğini anlatmıştın çünkü 😁😁 ee doktor ne dedi pekiii beklemeye devam mı dedii

Back
X