- 22 Mart 2023
- 4.160
- 2.670
- 63
- 31
Benim kocam tarafının yaşattığı problemlerden dolayı başladı bu karın cevresi geriliği olayı. 1 aydır başladı kurban bayramına kadar yoktu bişey güzel ilerliyodu stres yemin ediyorum 5 yıl önce ki insan bedeniyle 5 yıl sonra ki insan bedenine farklı etkiler bırakıyo tamamen.Et suyu süt yüklen stres yapma başka çaren yok. Plasenta eskimiştir artık beslemiyordur ilk gebeligimde bende de oldu. Doğduğunda ölçümden daha kiloluydu ama bence seninki de öyle olacak. 2700 ölçmüştü doktor 3100 doğdu
Ee karın çevresini toparlayamadan kusma ishal salgınına yakalandım. 2 gün yatırdı doktorum antibiyotikler serumlar vs mikrobu geçirdim ama suyuna etki etmiş bu sefer suyu azaldı.
Üst üste geldi anlayacağın İzmir sıcağında et yemeği yiyemiyorum cok etçil bi insan olamadım ömrümde et suyunu içeyim dedim bi ısıttım içine limon sıktım kusma ishalden sonra o da kaldı. Dr geçen hafta kontrolde suyu sınırda ptesi doğuma hazırlıklı gel deyince ee dip köşe eve giriştim ki insan tutmama rağmen 5 günde vermişim 2 bucuk kilo cocuk 60 gram anca almış İyice b.ka sardık yani anlayacağın. Şimdi cumaya tekrar görüşeceğiz cevizdi süttü beslenmeyi arttırdım inşallah faydası olur