- 22 Mart 2023
- 4.160
- 2.671
- 63
- 31
Ayyyy yiyip yatma üstüneCanımı abur cubur çektirdinizsonra da gaz dicez yiyemicez dur ben bunu bir düşüneyim
Ama tek çekincem 2 gündür reflüm geri geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy yiyip yatma üstüneCanımı abur cubur çektirdinizsonra da gaz dicez yiyemicez dur ben bunu bir düşüneyim
Ama tek çekincem 2 gündür reflüm geri geldi![]()
Ay harbiden de öyle yaniGelcek gelcek bolca su, inançberabersiniz ya her şey çözülüüür
Aşkım bk boğazlık denince ben
Yok gaz, yok sütün tadı değişir baharatlı yeme falan dert çok aban aban3 yastık üst üste koyup yatarsın gaviskon içip
![]()
Yarı yarıya fark etmiş resmen fiyat, kesinlikle bi sormak lazım başka yerlere deBende yanlış mı anladım diye tekrar soracağım o yüzden sormakta istedim ama ben başka arayışlara girdim ister istemez doç yada prof olup bürosunda yapanların daha uygun olabilme ihtimaline girdim hatta biyerden 15 bin olarak fiyat aldım bakalim nasıl bir karar alacağızben hemen 2. Gün sünnet taraftarıyım aslında ama oda ancak hastane ortamında oluyor.. ama konuştuğum Dr çocuk biraz kendine gelsin dedi 1 ay sonra uygun olur dedi devamlı kararsız ben
![]()
Deneyimi anlatmam gerekirse 2. Gün 1ml calpol verdiler ve pipisine emla sürdüler yarım saat sonra goturduler işlem bitince getirdiler.. ağrısı olursa calpol verin vs dediler ama biz hiç zorlanmadikYarı yarıya fark etmiş resmen fiyat, kesinlikle bi sormak lazım başka yerlere de2.gün çok erken değil mi yaa daha yeni gelmiş dünyaya alışmaya çalışırken pipisini kestirmeye kıyamam ki ben
1 ay sonrası da erken gibi geliyor bana ama çok hissetmiyorlar ve kolay iyileşiyorlar dediler diye öyle karar verdim bakalım
![]()
bugün bakıldı bebek iri 3500gram başı büyük dedi idrar tahlillerine ve kan tahlillerine bakıp 1/2 gün düşüneceğim dedi şu anlık hastanede kalmaya devam doğurana kadar burdasın artık dediDevlet hastanesi sezeryana pek yanaşmıyor. Fakat sınırın bayağı üstünde olsaydı yine de alırlardı. Önce normal denenecekmii
Evet o agir bir alt modeli var haznesi kucuk v12 sirf belim icin onu aldim o kus gibi.V15 detech ağır dediler üniden cok yakın 2 arkadaşım var birisi ezelden dysoncu diğeri de ona güvenip aldı skolyozu var azmış dediğine göre utanmasam satıcam diyodu en sonama bu kablolu hazne tarafı papatya deseni gibi olan süpürgeden görümcem de var o baya hafif tabi normal kablolu silmesi yok onda
Benim iki gebeligimde de 14-9 cok goruyorum hatta doktorun yaninda da gordum ama benim doktorum rahat biraz galiba. Dikkat et diyip gonderiyoYükselmeye devam etmedi ama tehlikeli olduğu için doğum başlattılar
V12 de silme var mıEvet o agir bir alt modeli var haznesi kucuk v12 sirf belim icin onu aldim o kus gibi.
Benim iki gebeligimde de 14-9 cok goruyorum hatta doktorun yaninda da gordum ama benim doktorum rahat biraz galiba. Dikkat et diyip gonderiyoo yuzden sordum. Ben de dikkatli olayim. Saglikla kucagina al insallah. Artik vakitleri geldi ne zaman uygunsa o zaman gelsinler insallah
Maşallah çok kolay geçmiş süreçDeneyimi anlatmam gerekirse 2. Gün 1ml calpol verdiler ve pipisine emla sürdüler yarım saat sonra goturduler işlem bitince getirdiler.. ağrısı olursa calpol verin vs dediler ama biz hiç zorlanmadikpipisine verdiği merhemi sürmek dışında ağrı kesici dahi kullanmadik ağrısından sebep ağlama yada huysuzlukta olmadı görüntü olarak 3. Gün tamamen düzeldi.. aslında çocuk dünyaya geldiğini anlamadan sünnet meseleside bitmiş oluyor ben de 1 aylıkken yapılınca bazı şeylerin bilincinde olacağı için zorlanır miyiz diye korkuyorum
Yok o sadece yeni modelde var. Benimki alali baya oldu o yuzden kendime dogum hediyesi diye kandiriyorum kendimiV12 de silme var mı
Yaa benim erkek kardeslerimden biri 2 yas biri 7 yasinda yapildi. Biz 2 den korkarken 7 yasindaki daha zor atlatmisti. Ne kadar ufaksa o kadar kolay atlatiliyormusMaşallah çok kolay geçmiş süreçama etrafımdan 1 aylıkken yapıldığında da benzer şekilde geçtiğini duydum, yine pek anlamıyorlarmış ne olduğunu
![]()
Bende Philips var 7000 serisi gerçekten el ayak evde Vileda kova vs ait herşey ortadan kalktı halıları sadece supuruyorum sert zeminleri supurmeden direk ıslak kuru ile siliyorum tam bir zaman kazanımı bende normal şarjlı süpürge olduğu için 7000 serisini almıştım ama aynı batarya 2 başlık olarak 9000 serisi de bence çok güzeldirV12 de silme var mı
Et suyu süt yüklen stres yapma başka çaren yok. Plasenta eskimiştir artık beslemiyordur ilk gebeligimde bende de oldu. Doğduğunda ölçümden daha kiloluydu ama bence seninki de öyle olacak. 2700 ölçmüştü doktor 3100 doğduYediklerim anlamsızca boyuna gidiyor karnına giden yok işte çözemedim ben bu işin matematiğini stres yaptıkça olmuyo ya başka açıklaması yokbana da haber ver olur mu
İlk cocuğum da 2800 doğdu hani 3ü görmedik ama karın geriliği yoktu. Bu arkadaşın suyu az karnı geride kilo alamıyo çıldırmamak elde değil
Eminim vardır bunda da bir hayır. Annelik hep vicdan muhasebesi, ama ona çokça kazanımlar katacaktır diye düşünüyorumBenim diğer büyükler gün sayıyor niye 7 si daha erken tarih seçme şansın vardı niye son günü sectin diye mizirdanip duruyorlarama kucugum daha kardeşinin farkında bile değil kuzum karnımı açıp öpüyor seviyor ama kardeşi olacağı bence aklına gelmiyor içgüdüsel gibi geliyor bana
çok küçük yaşta olgunlaşmak zorunda kalacak uzuldugum tek şey
![]()
Aynen ben de geçe bırakmak istemiyorum, travma olmasını da istemiyorum ne kadar erken o kadar iyiYaa benim erkek kardeslerimden biri 2 yas biri 7 yasinda yapildi. Biz 2 den korkarken 7 yasindaki daha zor atlatmisti. Ne kadar ufaksa o kadar kolay atlatiliyormus
İlerleme yavaş. Tam 1 günden fazladır 5cm açılma olabildi. Benim bildiğim 7 8 saate max doğum olur. Hadi 1 gün sürsün. Ne bileyim prosedür değişikNasıl gidiyor sürecin
Suni için çok geç kaldılar hala oyalama derdindeler ya. Açılma yavaşsa ver suniyi işte ilerlesinAllah'ım kurtarsın canım bı anda olsun sağ salim kucağında yavrunla çıkmayı nasip etsin.suni sanciya geçilmedi mi hala fitil asamasindamisin
Offffff delirtirler adami.Rabbim yardımcın olsun kuzum Fatıma anamızın eli üstünde olsun acilman hemen olsun. Bir avazda kurtul insallah.uzadikca stres artıyor.benide doktorum arası sabah 7 de hastahanede ol dedi.korkudan elim ayagim titriyorSuni için çok geç kaldılar hala oyalama derdindeler ya. Açılma yavaşsa ver suniyi işte ilerlesin
Ne karar verdik, nişan miymis? aynısı bugün benim de başıma geldi. Bir heyecan sardı.Kızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi
Hahhahahahha doğum hediyelerini hiç giremedim ya ben daha vaaaa cok utandım şuanYok o sadece yeni modelde var. Benimki alali baya oldu o yuzden kendime dogum hediyesi diye kandiriyorum kendimi![]()
Yaaaa öyle mi ben marathonu alırken aqua trio vardı halıda başarılı değil diyenler olmuş vazgeçmiştim bu seri aklımda olsun benim sağolasın valla 3 4 cocukla işin en pratik çözümü sendedir inanırım vallaBende Philips var 7000 serisi gerçekten el ayak evde Vileda kova vs ait herşey ortadan kalktı halıları sadece supuruyorum sert zeminleri supurmeden direk ıslak kuru ile siliyorum tam bir zaman kazanımı bende normal şarjlı süpürge olduğu için 7000 serisini almıştım ama aynı batarya 2 başlık olarak 9000 serisi de bence çok güzeldir