Hayıır hayıır ağlamak yok kendini üzme bak içtiklerin yediklerin işe yaramış ne güzel buna sevindim ben çok şükür. Bir şekilde doğacak yavruşun ha vajinal ha sezeryanla. Sağlıklı olsun yeter boşver gerisiniSıkıldım artık ağlıyorum yok enfeksiyon yok su yok ssvd ye bu fiyat iyice canımı sıktı.
Bebeğin suyu 1 hafta daha götürürmüş içtiklerim işe yaradı herhalde salı veya çarşamba görüşelim dedi
Yani bende ssvd bekledim tabi bundan 8 sene önce bu yeni bir prosedür mu bilmiyorum ama bana Dr um ekstra ücret talep etmedi normal olursa normal sezeryan olursa sezeryan ücreti verecektimSıkıldım artık ağlıyorum yok enfeksiyon yok su yok ssvd ye bu fiyat iyice canımı sıktı.
Bebeğin suyu 1 hafta daha götürürmüş içtiklerim işe yaradı herhalde salı veya çarşamba görüşelim dedi
Ya minicikler zaten ne demek soğuk olması. Soğuk olursa elini ayağını yerim, doğsa da mıncırıp mıncırıp sevsemEnse ve göğüsten anlaşılıyor burunları elleri soğuk olması normal diye biliyorum
Benim icin uygundurYa minicikler zaten ne demek soğuk olması. Soğuk olursa elini ayağını yerim, doğsa da mıncırıp mıncırıp sevsem
Üstadım tecrübelerine dayanarak ne zaman yıkıcaz biz bu çocuğuBenim icin uygundurama şimdi sıcakta kucakta zaten usuyeceklerini hiç sanmıyorum yapış yapış
bende 37+2 yim bebek çok iri gidiyor 3,5 kilo nasıl doğurcam bilmiyorum, bugün ağrı kesicileri keselim artık ağrıları gelsin kendilinden normal doğum olsun dedi doktor dün NST de biraz sancı çıktı hissetmiyorum ama bn onları belki serumlardan öyle ama çok sıkıldım hastanede psikolojim bozuldu artıkBenimde 4. Gunum hala taburcu olamadim 37+2 yim protein kacagi dendi plt dusuklugu var dendi anestezi doktoru onay vermemis diye bekletiyorlar .
Ay kendimi garip hissettim hatalar illaki vardır çokta sey etmeyin deÜstadım tecrübelerine dayanarak ne zaman yıkıcaz biz bu çocuğu
Yazarız buraya zatenAy hadi bakalim o zaman insallah beklerler 25inihaber vermeyi unutma
Kuzum senin sezeryan olma durumu yok mu, genelde ileri hafta çıkınca sezeryan teklif ediyorlarbende 37+2 yim bebek çok iri gidiyor 3,5 kilo nasıl doğurcam bilmiyorum, bugün ağrı kesicileri keselim artık ağrıları gelsin kendilinden normal doğum olsun dedi doktor dün NST de biraz sancı çıktı hissetmiyorum ama bn onları belki serumlardan öyle ama çok sıkıldım hastanede psikolojim bozuldu artık
Hahahahha nolcak kız tecrübe işteAy kendimi garip hissettim hatalar illaki vardır çokta sey etmeyin deKimi hemen yıkıyor ama benimkiler Mart Nisan çocuğu idi o yüzden sıkıntı yaşamadık isilik vs olmadi göbeği düştükten sonra yıkadik hep bunu da öyle yaparım diye düşünüyorum sıcaklardan dolayı cabuk kurur bence göbek bağı
Aynı şekilde ben de ssvd deneyeceğim ve ek bir ücret istemedi doktorumYani bende ssvd bekledim tabi bundan 8 sene önce bu yeni bir prosedür mu bilmiyorum ama bana Dr um ekstra ücret talep etmedi normal olursa normal sezeryan olursa sezeryan ücreti verecektim
Kesinlikle normal bir fiyat değilGünaydın gün geçmiyor ki başka yerden patlamayayımdoktorum ssvd için poliçe anlaşması yapmıyomuş 280 bin lira fiyat verdi ssvd için
Sezaryen travmam var benim cok zor geçti sıkıntılarını hala yaşıyorum adetlerim çocuk düşürür gibi oluyo bel ağrılarım desen o biçim. Yani bebek kendi karar versin ben sana o parayı verince bebek kanala girmiş mi olacak yani belki girmeyecek zaten sezaryen olacağımHayıır hayıır ağlamak yok kendini üzme bak içtiklerin yediklerin işe yaramış ne güzel buna sevindim ben çok şükür. Bir şekilde doğacak yavruşun ha vajinal ha sezeryanla. Sağlıklı olsun yeter boşver gerisini
Aynen öyle yani ne şekilde doğum yaparsan onun ücretini ödersin ya da doğum poliçen varsa ordan geçer ki ben sezaryeni de vajinali de karşılayan içinde epidurali olan a network doğum poliçesi yaptırmışım yazık günahYani bende ssvd bekledim tabi bundan 8 sene önce bu yeni bir prosedür mu bilmiyorum ama bana Dr um ekstra ücret talep etmedi normal olursa normal sezeryan olursa sezeryan ücreti verecektim
Malesef öyle insanlar tüp bebek için bu kadar harcamıyor rutindeKesinlikle normal bir fiyat değil
Çok çok çok abartmış dr. Ve en başta bunun için bilgilendirme yapmalıydı sana ya. Ssvd istiyorsan bak poliçe kapsamında değil diyeSezaryen travmam var benim cok zor geçti sıkıntılarını hala yaşıyorum adetlerim çocuk düşürür gibi oluyo bel ağrılarım desen o biçim. Yani bebek kendi karar versin ben sana o parayı verince bebek kanala girmiş mi olacak yani belki girmeyecek zaten sezaryen olacağım
ayyŞimdi senden okuyunca denedim. Dün yapabiliyordum bugün yapamadım şok oldum
Ayy gozun aydin saglikla buyutNormal doğurdum dün akşamüzeri buçuk gibi
Yaaa kolaylikla dogur insallah saglikla al kucaginaKızlar ben yatış yaptım. normal doğum deneniyor.dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?