2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar kasıklarıma sancı girip çıkıyor düzenli kasılmam vs bir belirtim yok neden olabilir

Selam kızlar benim de sancım var 2-3gündür iş yapıyorum çünkü.korkuyorum da bi taraftan doktorum tatilde

Acaba yapma tercih etme diye bilerek mi böyle bir fiyat verdi diye düşündüm ben. Sezaryen fiyatı ne?
Benim de aklıma o geldi çünkü öğrencim vardı ebe oldu onunla konuştuk hocam 2. R. Sezaryenlerde bile rahim yırtılma riski var bunu sadece ssvd için söylemeleri yanlış olmuş

Of inşallah. Analık izninden fazla yemeden gelsin istiyorum evdeyken baya sancı ve baskı hissediyorum ben ama daha sabah gittim doktora nst de hiç bişey yok
ben de 2 gündür kasılmalar başladı bi de bebek toplanıyo regl sancısı gibide hafif agrı var ama ne azalıyo ne çoğalıyo bi çoğalsa hemen gitcem doktora

ben de 2 gündür kasılmalar başladı bi de bebek toplanıyo regl sancısı gibide hafif agrı var ama ne azalıyo ne çoğalıyo bi çoğalsa hemen gitcem doktora
Benim de aynı anlattığım gibi. Gece uykumu bile bölüyor valla. Ama sabah nst de hiç bişey çıkmadı, eve geldim yine devam

Kızlar göbek deliğinin etrafında (10cm capinda) şiddetli kasılma ve sancıyla uyaniyorum 2 gündür.. sag sol dönmeyle geçmiyor.. aşağıda yok bir sey. Karnımın tam ortası.. var mi böyle bir durum yasayan?

Benim konuyu açmam mı gerekiyordu ilk tanışmamıza falan ben anlamadım
Aşkım bana deli saçması geldi bilmiyorum ama. Özel sigortası olanlara genelde zaten her şey en başta anlatılıyor farklı bir durum olursa diye. Benim daha önce bi rahim ağzı yarası yaktırma işlemim olmuştu o zaman bile dr özel sigortan var, duruma göre karşılaşmayabilir danışma ile görüşelim diye anlatmıştı ki bu cüzi fiyatlı bir işlem. Bilerek salağa yatma durumu var gibi geldi, güven kırıcı

Üstadım tecrübelerine dayanarak ne zaman yıkıcaz biz bu çocuğu

S Sadecevlat
Evet lutfen aydinlatilmaya ihtiyacı olanlar var sunnet yaptıracak olan sizdiniz sanirim. 3aydan sonra düşünüyordum ben de ama yenidogan sünneti de belki bikac haftalikken
- Yada emzik verecekler neden ve nasıl, vermeyecek olanlar nasil bir yol izleyecek ..
Ayh deli sorular..

Verdiler elime bi Guncel anne kitabı, ona guveniyorum henuz okumaya dahi başlayamadım..

Sezaryen fiyatı sormadım canım doğum teminatın var iki doğum için de geçerli ssvd ye geçmedi şaka gibi
Mantık hatası var vallahi. Benimki de özel sigorta ve teminattan çekecek. Ssvd diye ayrı bir doğum şekli yok neticede, vajinal var sezaryen var. Sezaryen sonrası vajinal olması sigortayı bağlamaz yani güvendiğin ettiğin doktor tabii canını da son anda bu kadar sıkmasına çok üzüldüm

Ay hayret bişey vallahi ay bu şansım kaderim beni öldürecek aynen öyle Anadolu sigortayı aradım doktorun hasta bilgi formunda gireceği kod önemli diyor dediğim gibi şey yani Dr la ilgili bi durum son dk ortada bırakılmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…