Kızlar kasıklarıma sancı girip çıkıyor düzenli kasılmam vs bir belirtim yok neden olabilir
Selam kızlar benim de sancım var 2-3gündür iş yapıyorum çünkü.korkuyorum da bi taraftan doktorum tatildeKizlar eger ki hamilelikte ev isi yapmanin doguma kolaylastirici etkisi var midir? Ya da fazla hareket iyi gelir mi gibi sorulara cevap arayan olursa bana yonlendirin. Zira tek basima yeteri kadar veri sunabilirim. Bugun sol kolum uyustu ya is yaparken kalp krizi mi geciricem dedim. Bir yerleri citilerken dogurucam heralde bu cocugu. Bu kadar harekete de zor dogurursam valla aticam kendimi bir yerlere
Acaba yapma tercih etme diye bilerek mi böyle bir fiyat verdi diye düşündüm ben. Sezaryen fiyatı ne?Malesef öyle insanlar tüp bebek için bu kadar harcamıyor rutinde
şuan kaç haftalık25.08 e verdilerBöylece oğluşum erken gelmeye karar vermezse, başak olacak
Of inşallah. Analık izninden fazla yemeden gelsin istiyorumayybu hafta doğuralım inş
Benim konuyu açmam mı gerekiyordu ilk tanışmamıza falan ben anlamadımÇok çok çok abartmış dr. Ve en başta bunun için bilgilendirme yapmalıydı sana ya. Ssvd istiyorsan bak poliçe kapsamında değil diye
Benim de aklıma o geldi çünkü öğrencim vardı ebe oldu onunla konuştuk hocam 2. R. Sezaryenlerde bile rahim yırtılma riski var bunu sadece ssvd için söylemeleri yanlış olmuşAcaba yapma tercih etme diye bilerek mi böyle bir fiyat verdi diye düşündüm ben. Sezaryen fiyatı ne?
ben de 2 gündür kasılmalar başladı bi de bebek toplanıyo regl sancısı gibide hafif agrı var ama ne azalıyo ne çoğalıyo bi çoğalsa hemen gitcem doktoraOf inşallah. Analık izninden fazla yemeden gelsin istiyorumevdeyken baya sancı ve baskı hissediyorum ben ama daha sabah gittim doktora nst de hiç bişey yok
Benim de aynı anlattığım gibi. Gece uykumu bile bölüyor valla. Ama sabah nst de hiç bişey çıkmadı, eve geldim yine devamben de 2 gündür kasılmalar başladı bi de bebek toplanıyo regl sancısı gibide hafif agrı var ama ne azalıyo ne çoğalıyo bi çoğalsa hemen gitcem doktora
hastanede o şekilde kasılma oluyomuyduBenim de aynı anlattığım gibi. Gece uykumu bile bölüyor valla. Ama sabah nst de hiç bişey çıkmadı, eve geldim yine devam
Doktorun gelene kadar cok is yapma istersen. Sancilar duzenli mi?Selam kızlar benim de sancım var 2-3gündür iş yapıyorum çünkü.korkuyorum da bi taraftan doktorum tatilde
Yok olmadı, zaten en fazla 10-15 dk durdum o esnada bişey yoktuhastanede o şekilde kasılma oluyomuydu
Ben de bilmiyodum şok geçirdim ssvd denilince noluyo anlamıyorum ilk kez vajinal doğum yaptıracaksın yaniO nasıl bişey ya onun için ekstra ücret mı alınıyormus
Nerde yaşıyoşunAynı şekilde ben de ssvd deneyeceğim ve ek bir ücret istemedi doktorum
Sezaryen fiyatı sormadım canım doğum teminatın var iki doğum için de geçerli ssvd ye geçmedi şaka gibiAcaba yapma tercih etme diye bilerek mi böyle bir fiyat verdi diye düşündüm ben. Sezaryen fiyatı ne?
Aşkım bana deli saçması geldi bilmiyorum ama. Özel sigortası olanlara genelde zaten her şey en başta anlatılıyor farklı bir durum olursa diye. Benim daha önce bi rahim ağzı yarası yaktırma işlemim olmuştu o zaman bile dr özel sigortan var, duruma göre karşılaşmayabilir danışma ile görüşelim diye anlatmıştı ki bu cüzi fiyatlı bir işlem. Bilerek salağa yatma durumu var gibi geldi, güven kırıcıBenim konuyu açmam mı gerekiyordu ilk tanışmamıza falan ben anlamadım
Üstadım tecrübelerine dayanarak ne zaman yıkıcaz biz bu çocuğu
Antalyadayım kuzum, sen?Nerde yaşıyoşun
Mantık hatası var vallahi. Benimki de özel sigorta ve teminattan çekecek. Ssvd diye ayrı bir doğum şekli yok neticede, vajinal var sezaryen var. Sezaryen sonrası vajinal olması sigortayı bağlamaz yaniSezaryen fiyatı sormadım canım doğum teminatın var iki doğum için de geçerli ssvd ye geçmedi şaka gibi
Ay hayret bişey vallahi ay bu şansım kaderim beni öldürecekMantık hatası var vallahi. Benimki de özel sigorta ve teminattan çekecek. Ssvd diye ayrı bir doğum şekli yok neticede, vajinal var sezaryen var. Sezaryen sonrası vajinal olması sigortayı bağlamaz yanigüvendiğin ettiğin doktor tabii canını da son anda bu kadar sıkmasına çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?