2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Gerçekten her işte bir hayır vardır. Ne güzel bir hikaye ve sonrası da rahatlık şükür ki. Bundan sonra da böyle güzel geçsin:)

Valla bugün öğlen çatı muayenesi yaptı dr sağolsun regl ağrısı gibi değişik bir ağrı var, yalancı kasılmalar öncekine göre çok sertleşti

Valla bugün öğlen çatı muayenesi yaptı dr sağolsun regl ağrısı gibi değişik bir ağrı var, yalancı kasılmalar öncekine göre çok sertleşti
Çatı muayenen de güzel geçmişti ohh harika 1 gün önce gece 3 4 kadar adet ağrısı yaşadım ay allahım bana da yapsalar keşkem çatıyı

Tesekkur ederim seninki de gecmis gitmis olsun
riskli gebelikten 5.haftadan beri evdeyim.dediklerini de yapıyorum aslında... saglikli beslenmekten yoruldum ama beni çok yatırdılar evde..ic/dis kanama durmadı 6.aya kadar.. cok hareketsiz ve güçsüzüm artik.. su 1 aydır sola da yatamaz oldum agrilardan.. hareketsizlik mi etkiledi acaba diyorum...
Evde volta atmaya başladım su saat itibariyle

Ay tadini çıkarmak bende de olamadı ki.. stres zaman zaman oldu ama bi donukluk hali vardı bende hep..tup bebek tutar mı, yaşar mı, 3. ayi atlatalim bi,..kanamalar gecer mi vs derken sevinemedim sonra üzülmemek icin..yavrum mazlum mazlum icerde
su 35i görsek diyordum hep..onda da bu cikti.. az daha ete, peynire, evde de olsa yürümeye abanayim bakalim haftaya ins güzel.haberler aliriz

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Dün gittim ben de ince şortlu zıbın aldım, 2 müslin aldım

Kızlar selam dün 16.25 civarı normal doğurdum çok şükür.
İdrarda protein çıkınca insafa gelip doğumu hızlandırdılar. Suyumu patlattıktan sonra sancılar sıklaştı. Yarım kalan suniye de devam ettiler. 6 cm açılmadan sonra 2 saat içide birden 10cme ilerlemişim. Hemen kaldığım odada doğum başladı. ( hastane böyle, kalınan oda ve yatak doğumhane şeklini alıyormuş)
3 ıkınmada geldi kızım. 2 dikişim var.
Hastane koridorunda sürünürken rabbim yüzüme güldü. İyi ki protein çıkmış ki doğurttular şükür her şerde bir hayır var
Bebeğim de ben de iyiyiz.
Bu arada iri bebek diye korkuttular 2850 doğdu bebeğim. 3600 diyen doktor vardı yani.
Neyse şuan ilk işim sağlık sigortası satın almak olacak birazdan.
Yeni yazabildim şekeri düşmesin diye beslemekle uğraştım.
Vakit oldukça sizlerin de güzel haberlerinizi okurum inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inş

Meyveye abandım hep özellikle karpuza aşkım gebelik şekeri olanların suyu fazla oluyo diye karpuz yemelerini istemiyorlar ya doktorlar
Günaydın aşkooo hadi bakalım bugün kontrolün mükemmel geçsinn. Evet evet benimde aklıma o geliyo hep büssürü suyun olsun inşallah

Çatı muayenen de güzel geçmişti ohh harika 1 gün önce gece 3 4 kadar adet ağrısı yaşadım ay allahım bana da yapsalar keşkem çatıyı
Ay yok kız yapmasınlar benim ağrı eşiğim baya yüksek dövme falan yaptırırken hissetmem bile ama sonrasında inceden bi ağrı oluyor bende oluyorsa demek ki normalde daha ağrılı. Kemiklere tek tek baktığını hissettim ama

Gözün aydın canım çok şükür geçti bitti. Kızınla musmutlu olun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…