2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
hayırlı olsun, sanada çok geçmiş olsun cnm , ben de yüksek tansiyon dan hastanedeyim bugün 4cu günüm tansiyonum kontrol altına artık ama doğurana kdr burdasın diyor doktor, banada yatışım yapıldığında bebek 3 500 kilo dendi baştan beri iri bebek diyorlar bende korkuyorum normal doğumdan

döküntü olmadığı için pupp değildir diye düşündüm ama sizin ne çıktı?
Hiç döküntü yoksa olmayabilir haklısın. Ama belli olmuyo bazen döküntüsüz de ilerleyebiliyo diye biliyorum. Bende gestasyonel pemphigoid diye bi otoimmün hastalığı çıktı, bendeki döküntüler çok büyük ve her yerimdeydi ama seninkiyle hiçbi alakası yok, bakma bile neymiş diye :)) ne zaman çıkıyo sonuçların?

Günaydın aşkooo hadi bakalım bugün kontrolün mükemmel geçsinn. Evet evet benimde aklıma o geliyo hep büssürü suyun olsun inşallah
Günaydın gün geçmiyor ki başka yerden patlamayayımdoktorum ssvd için poliçe anlaşması yapmıyomuş 280 bin lira fiyat verdi ssvd için

HahahHhq ya ağlıcam ağrı eşiğin yüksek vajinal istemiyo allahımmmmm

Hayırlı olsun

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Benimde 4. Gunum hala taburcu olamadim 37+2 yim protein kacagi dendi plt dusuklugu var dendi anestezi doktoru onay vermemis diye bekletiyorlar .

Ay hadi bakalim o zaman insallah beklerler 25ini haber vermeyi unutma

Çüş yani o kadar da değil. Sen neye karar verdinnn. Su ne olmuş, bebiş ne durumda ne diyorlarrrr
Sıkıldım artık ağlıyorum yok enfeksiyon yok su yok ssvd ye bu fiyat iyice canımı sıktı.
Bebeğin suyu 1 hafta daha götürürmüş içtiklerim işe yaradı herhalde salı veya çarşamba görüşelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…