hayırlı olsun, sanada çok geçmiş olsun cnmKızlar selam dün 16.25 civarı normal doğurdum çok şükür.
İdrarda protein çıkınca insafa gelip doğumu hızlandırdılar. Suyumu patlattıktan sonra sancılar sıklaştı. Yarım kalan suniye de devam ettiler. 6 cm açılmadan sonra 2 saat içide birden 10cme ilerlemişim. Hemen kaldığım odada doğum başladı. ( hastane böyle, kalınan oda ve yatak doğumhane şeklini alıyormuş)
3 ıkınmada geldi kızım. 2 dikişim var.
Hastane koridorunda sürünürken rabbim yüzüme güldü. İyi ki protein çıkmış ki doğurttular şükür her şerde bir hayır var
Bebeğim de ben de iyiyiz.
Bu arada iri bebek diye korkuttular 2850 doğdu bebeğim. 3600 diyen doktor vardı yani.
Neyse şuan ilk işim sağlık sigortası satın almak olacak birazdan.
Yeni yazabildim şekeri düşmesin diye beslemekle uğraştım.
Vakit oldukça sizlerin de güzel haberlerinizi okurum inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Hiç döküntü yoksa olmayabilir haklısın. Ama belli olmuyo bazen döküntüsüz de ilerleyebiliyo diye biliyorum. Bende gestasyonel pemphigoid diye bi otoimmün hastalığı çıktı, bendeki döküntüler çok büyük ve her yerimdeydi ama seninkiyle hiçbi alakası yok, bakma bile neymiş diye :)) ne zaman çıkıyo sonuçların?döküntü olmadığı için pupp değildir diye düşündüm ama sizin ne çıktı?
Günaydın gün geçmiyor ki başka yerden patlamayayımdoktorum ssvd için poliçe anlaşması yapmıyomuş 280 bin lira fiyat verdi ssvd içinGünaydın aşkooo hadi bakalım bugün kontrolün mükemmel geçsinn. Evet evet benimde aklıma o geliyo hep büssürü suyun olsun inşallah
HahahHhq ya ağlıcam ağrı eşiğin yüksek vajinal istemiyo allahımmmmmAy yok kız yapmasınlar benim ağrı eşiğim baya yüksek dövme falan yaptırırken hissetmem bile ama sonrasında inceden bi ağrı oluyorbende oluyorsa demek ki normalde daha ağrılı. Kemiklere tek tek baktığını hissettim ama
O nasıl bişey ya onun için ekstra ücret mı alınıyormusGünaydın gün geçmiyor ki başka yerden patlamayayımdoktorum ssvd için poliçe anlaşması yapmıyomuş 280 bin lira fiyat verdi ssvd için
Ay ins bebisler için orta yol terletmeyen şekilde giydirebilirizDün gittim ben de ince şortlu zıbın aldım, 2 müslin aldım
Aşkım oha oha oha 280 neeeeeGünaydın gün geçmiyor ki başka yerden patlamayayımdoktorum ssvd için poliçe anlaşması yapmıyomuş 280 bin lira fiyat verdi ssvd için
Sende 3 tane var tecrübelisin nerden anlarız bu bebelerin üşüdüğünüAy ins bebisler için orta yol terletmeyen şekilde giydirebiliriz
Hayırlı olsunKızlar selam dün 16.25 civarı normal doğurdum çok şükür.
İdrarda protein çıkınca insafa gelip doğumu hızlandırdılar. Suyumu patlattıktan sonra sancılar sıklaştı. Yarım kalan suniye de devam ettiler. 6 cm açılmadan sonra 2 saat içide birden 10cme ilerlemişim. Hemen kaldığım odada doğum başladı. ( hastane böyle, kalınan oda ve yatak doğumhane şeklini alıyormuş)
Hastane koridorunda sürünürken rabbim yüzüme güldü. İyi ki protein çıkmış ki doğurttular şükür her şerde bir hayır var
Bu arada iri bebek diye korkuttular 2850 doğdu bebeğim. 3600 diyen doktor vardı yani.
Vakit oldukça sizlerin de güzel haberlerinizi okurum inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınKızlar selam dün 16.25 civarı normal doğurdum çok şükür.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleKızlar ben yatış yaptım. normal doğum deneniyor.dualarinizi eksik etmeyin
Benimde 4. Gunum hala taburcu olamadim 37+2 yim protein kacagi dendi plt dusuklugu var dendi anestezi doktoru onay vermemis diye bekletiyorlar .hayırlı olsun, sanada çok geçmiş olsun cnm, ben de yüksek tansiyon dan hastanedeyim bugün 4cu günüm tansiyonum kontrol altına artık ama doğurana kdr burdasın diyor doktor, banada yatışım yapıldığında bebek 3 500 kilo dendi baştan beri iri bebek diyorlar bende korkuyorum normal doğumdan
Benim doktorum da 23 Ağustos demişti, ben de başak olmasını istiyorum25 26 27 için yapay zekadan tek tek baktırdım , benimle ve eşimle uyumuna 25 i en iyi tarih anlaşmanız için dedi o yüzden doktoruma 25 olabilir mi diye teklif edicem birkaç gün sonra , tabii erken gelmezde kalırsa içerde gönlümden geçen 25 i benim de
Canım plt kaç seviyesinde?Benimde 4. Gunum hala taburcu olamadim 37+2 yim protein kacagi dendi plt dusuklugu var dendi anestezi doktoru onay vermemis diye bekletiyorlar .
Evet riskli doğum kodu giriyorlarmışO nasıl bişey ya onun için ekstra ücret mı alınıyormus
Yaaaa millet 150bine tüp bebek yapıyorAşkım oha oha oha 280 neeeee
Çüş yani o kadar da değil. Sen neye karar verdinnn. Su ne olmuş, bebiş ne durumda ne diyorlarrrrY
Yaaaa millet 150bine tüp bebek yapıyor
Sıkıldım artık ağlıyorum yok enfeksiyon yok su yok ssvd ye bu fiyat iyice canımı sıktı.Çüş yani o kadar da değil. Sen neye karar verdinnn. Su ne olmuş, bebiş ne durumda ne diyorlarrrr
Ense ve göğüsten anlaşılıyor burunları elleri soğuk olması normal diye biliyorumSende 3 tane var tecrübelisin nerden anlarız bu bebelerin üşüdüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?