Aşkım o para öyle böyle bi para değil ya inanamadım. Benim gittiğim hastanede 50bin doğum paketi. Matah bi hastane değil, normal şartlarda gitmem drum için gidiyorum. Ama 50bin seninkinin 5te birinden bile az. Hadi spinal için ekstra ödeme olacak 60 bin olsun. Yine seninki çoooooook fazlaAynen öyle uğraştırıcı ama çoğunda ebeler bunların yükünü alıyor yani medicana da ebe sayısı da çok doğumhane katı bıcır bıcır öyle diyim.
Benim poliçem var da ben bebek yokken geçen seneden başlamıştım yaptırmaya. Tam son sözleşme bitimine 3 ay kala hamile olduğumu öğrendim de yeniledim yoksa belki yenilemeyi bile düşünmüyordum bebek olmuyor diye. Ki benim yenilediğim rakam doktorun bugün verdiği rakamın 3te 1 i bile değil
Heh heh ilk 1 ay o sarılık eşiğini geçsin dayayım diyorumYaa emziği hemen değil ama sizi reddetmeyecek yada ilk etapta takdir edersinki emzik alınca açlık hissetmeyecek emmeyi değil emziği tercih edecek dahada uykuya teslim olacak sakinlestikce buda sarilikta iyi değilyani ben doğru bir yolmu izledim yada benimki mutlak doğru diyemem ama ben 1. Ayına doğru vermiştim emziği
Sariliktan çok korkmayın kötüyü cagirmamak gerekHeh heh ilk 1 ay o sarılık eşiğini geçsin dayayım diyorumbaktım sütümde pek çok değil direkt mama+meme ilerlerim sarılık olursa diye korkuyorum temmuz annelerinde çok uğraştılar sarılıkla
Ocak ayında hastaneleri aradım doğum paketi almak için prof Dr da vajinal veya sezaryene farketmez 110 bim fiyat vermişti medicana. Hadi 6 ayda bir zamlanıyor hastaneler amenna ama bu kadar olmamalı yani. Vajinal doğum yapmamak için rakamı yüksek verdi o ben öyle hissediyorum.Aşkım o para öyle böyle bi para değil ya inanamadım. Benim gittiğim hastanede 50bin doğum paketi. Matah bi hastane değil, normal şartlarda gitmem drum için gidiyorum. Ama 50bin seninkinin 5te birinden bile az. Hadi spinal için ekstra ödeme olacak 60 bin olsun. Yine seninki çoooooook fazla
Ben hastane çantasına koydum vallaHeh heh ilk 1 ay o sarılık eşiğini geçsin dayayım diyorumbaktım sütümde pek çok değil direkt mama+meme ilerlerim sarılık olursa diye korkuyorum temmuz annelerinde çok uğraştılar sarılıkla
Ahhh canimm bitti çok şükür normal doğurdum ama ameliyathanedeChipbaby canım naptın herşey istediğin gibi ilerliyordur umarım
Hadi gözün aydınnn Allah sağlıklı uzun ömürler versinAhhh canimm bitti çok şükür normal doğurdum ama ameliyathanedeyarın detaylıca anlaticam inşallah
Aaaaa gözün aydınnnnn geçti bitti miiiiiAhhh canimm bitti çok şükür normal doğurdum ama ameliyathanedeyarın detaylıca anlaticam inşallah
Ay bende koydum ajajsjsjjsjs bi kendimi koymadımBen hastane çantasına koydum valla
Bencede, çok fiyat farkı. Ben yılbaşında konuştuğumda 35 demişti 15 koymuş. 110 olsun olsun 150 olsun. Çok uçmuş. Devlet doğurtur aşkım vajinal bence. Destekledikleri bir şey, üstünden de 5 yıl geçmiş neredeyseOcak ayında hastaneleri aradım doğum paketi almak için prof Dr da vajinal veya sezaryene farketmez 110 bim fiyat vermişti medicana. Hadi 6 ayda bir zamlanıyor hastaneler amenna ama bu kadar olmamalı yani. Vajinal doğum yapmamak için rakamı yüksek verdi o ben öyle hissediyorum.
Maşallah maşallahSariliktan çok korkmayın kötüyü cagirmamak gerekbiraz da şans işi sütüm olmamasına rağmen ve cahillik mama vermedigim halde hiç sarılık olmadı bi çocuğum çocuğu bir şekilde besleyecegiz gerisi Allah'a kalmis yapacak bişey yok annelik hep mücadele ile geçiyor
Evet bikaç gün biraz dikkat etsem iyi olacak.düzenli değil ve akşam ları oluyor sağ tarafta adet ağrısı gibi sabah kalktığımda geçmiş oluyorDoktorun gelene kadar cok is yapma istersen. Sancilar duzenli mi?
Sizin sancılar nasıl? Benim adet sancısı gibi ama girip çıkıyor sürekli devam etmiyor anlamadım hiç
Haybeye poliçe yaptırmış gibi hissediyorum sinirimden ölücem yani o raddedeyim. Salı günü görüşelim bi şehir hastanesindeki Dr la ne diyecekBencede, çok fiyat farkı. Ben yılbaşında konuştuğumda 35 demişti 15 koymuş. 110 olsun olsun 150 olsun. Çok uçmuş. Devlet doğurtur aşkım vajinal bence. Destekledikleri bir şey, üstünden de 5 yıl geçmiş neredeyse
Karnın sertlestigi zaman vajinanda adet ağrısı gbi bi ağrı olması lazm hafif belede vurabilir bunlar yalancı doğum sancıları oluyor.Bu ağrinin arasi siklasnca doğum sancilarina dönüyor. 5 6 dk da bire düşünce doğum başlamaya yakn oluyo.Ya benim ağrılarım var ama ben anlamıyorum nasıl ağrı olması lazım snksksksks aralıklarla karnım sertleşiyor ama belime vurmuyor. Bu haber niteliği taşıyan bir şey mi
Bol su iç soluna yat dinlen o zmn canm yorma kendini en iyi gelen şey bu evdeyken.Kızlar benim bugün sancılarım var ama çok düzensiz. Yarın kontrolüm var zaten diye gitmedim de hastaneye. Kasılma- karnın bi tarafa toplanması vs yok sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var. Bazen yarım saatte bir oluyor bazen 10 dkda bir bazen 1 saat hiç olmuyor düzensiz yani. Doğurmak istemiyorum daha vaktim var 1 hafta daha aşırı modum düştü hazır değilim hiç
Duzensizse yalancı sancılar cnm düzenli olmaya baslrsa doğum yaknSizin sancılar nasıl? Benim adet sancısı gibi ama girip çıkıyor sürekli devam etmiyor anlamadım hiç
Muayene ve tetkik ücretleri ödemişsin gibi düşün. Onlarda baya maliyetli maalesefHaybeye poliçe yaptırmış gibi hissediyorum sinirimden ölücem yani o raddedeyim. Salı günü görüşelim bi şehir hastanesindeki Dr la ne diyecek
Sanci Araları ne kdrYa benim ağrılarım var ama ben anlamıyorum nasıl ağrı olması lazım snksksksks aralıklarla karnım sertleşiyor ama belime vurmuyor. Bu haber niteliği taşıyan bir şey mi
Ay bir yerime vurmuyor şimdilikKarnın sertlestigi zaman vajinanda adet ağrısı gbi bi ağrı olması lazm hafif belede vurabilir bunlar yalancı doğum sancıları oluyor.Bu ağrinin arasi siklasnca doğum sancilarina dönüyor. 5 6 dk da bire düşünce doğum başlamaya yakn oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?