2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aşkım o para öyle böyle bi para değil ya inanamadım. Benim gittiğim hastanede 50bin doğum paketi. Matah bi hastane değil, normal şartlarda gitmem drum için gidiyorum. Ama 50bin seninkinin 5te birinden bile az. Hadi spinal için ekstra ödeme olacak 60 bin olsun. Yine seninki çoooooook fazla

Heh heh ilk 1 ay o sarılık eşiğini geçsin dayayım diyorum baktım sütümde pek çok değil direkt mama+meme ilerlerim sarılık olursa diye korkuyorum temmuz annelerinde çok uğraştılar sarılıkla

Heh heh ilk 1 ay o sarılık eşiğini geçsin dayayım diyorum baktım sütümde pek çok değil direkt mama+meme ilerlerim sarılık olursa diye korkuyorum temmuz annelerinde çok uğraştılar sarılıkla
Sariliktan çok korkmayın kötüyü cagirmamak gerek biraz da şans işi sütüm olmamasına rağmen ve cahillik mama vermedigim halde hiç sarılık olmadı bi çocuğum çocuğu bir şekilde besleyecegiz gerisi Allah'a kalmis yapacak bişey yok annelik hep mücadele ile geçiyor

Ocak ayında hastaneleri aradım doğum paketi almak için prof Dr da vajinal veya sezaryene farketmez 110 bim fiyat vermişti medicana. Hadi 6 ayda bir zamlanıyor hastaneler amenna ama bu kadar olmamalı yani. Vajinal doğum yapmamak için rakamı yüksek verdi o ben öyle hissediyorum.

Bencede, çok fiyat farkı. Ben yılbaşında konuştuğumda 35 demişti 15 koymuş. 110 olsun olsun 150 olsun. Çok uçmuş. Devlet doğurtur aşkım vajinal bence. Destekledikleri bir şey, üstünden de 5 yıl geçmiş neredeyse

Maşallah maşallah annelik zormuş valla hakkını hamilelikte anladım

Doktorun gelene kadar cok is yapma istersen. Sancilar duzenli mi?
Evet bikaç gün biraz dikkat etsem iyi olacak.düzenli değil ve akşam ları oluyor sağ tarafta adet ağrısı gibi sabah kalktığımda geçmiş oluyor
Sizin sancılar nasıl? Benim adet sancısı gibi ama girip çıkıyor sürekli devam etmiyor anlamadım hiç

Kızlar benim bugün sancılarım var ama çok düzensiz. Yarın kontrolüm var zaten diye gitmedim de hastaneye. Kasılma- karnın bi tarafa toplanması vs yok sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var. Bazen yarım saatte bir oluyor bazen 10 dkda bir bazen 1 saat hiç olmuyor düzensiz yani. Doğurmak istemiyorum daha vaktim var 1 hafta daha aşırı modum düştü hazır değilim hiç

Haybeye poliçe yaptırmış gibi hissediyorum sinirimden ölücem yani o raddedeyim. Salı günü görüşelim bi şehir hastanesindeki Dr la ne diyecek

Ya benim ağrılarım var ama ben anlamıyorum nasıl ağrı olması lazım snksksksks aralıklarla karnım sertleşiyor ama belime vurmuyor. Bu haber niteliği taşıyan bir şey mi
Karnın sertlestigi zaman vajinanda adet ağrısı gbi bi ağrı olması lazm hafif belede vurabilir bunlar yalancı doğum sancıları oluyor.Bu ağrinin arasi siklasnca doğum sancilarina dönüyor. 5 6 dk da bire düşünce doğum başlamaya yakn oluyo.

Bol su iç soluna yat dinlen o zmn canm yorma kendini en iyi gelen şey bu evdeyken.

Ay bir yerime vurmuyor şimdilik sadece istemsiz bi pozisyon değiştirme gereksinimi duyuyorum bide telefon elimde değilken gelen ve işaretleme kaçırdığım şeyler var

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-02-01-16-57-742_com.neiman.contractions.webp
    11 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…