Ben kaşıkta aldım biberonda, damla damla verilen mama kasiklrndan da hangisiyle olursa artkAy bende koydum ajajsjsjjsjs bi kendimi koymadımkaşık biberon aldınız mı ya
Ya avente tonlarca para verdim kaşıkla verirsem üzülürümBen kaşıkta aldım biberonda, damla damla verilen mama kasiklrndan da hangisiyle olursa artk
Duzensiz bu sancılarAy bir yerime vurmuyor şimdiliksadece istemsiz bi pozisyon değiştirme gereksinimi duyuyorum bide telefon elimde değilken gelen ve işaretleme kaçırdığım şeyler var
Siringayla veren de çokYa avente tonlarca para verdim kaşıkla verirsem üzülürüm
Ya çatı muayenesi ağzıma tükürdü ağzımaDuzensiz bu sancılarDüzene girince anliyosn canm ztn aralari o kdr azalıyor ki yarım saat 20 dk 10 dk 5 dk dye diye düşüyor
O çok fena bsy ztnYa çatı muayenesi ağzıma tükürdü ağzıma
Hay maşallah canımkızlar ben doğurdum, 3900gram 52cm 37+2haftalık, normal doğum oldu
Valla muayene esnasında ooo iyimiş acımıyo dedim 2 gündür kasılmalar çok değiştiO çok fena bsy ztnİlk çocgmda bende yasamistm kemiklerimin titredgni hssettm resmen
Maşallah maşallahkızlar ben doğurdum, 3900gram 52cm 37+2haftalık, normal doğum oldu
Chipbaby güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi gözün aydınnn Allah sağlıklı uzun ömürler versinyarın heycanla bekliyorum anlatmanı bi güzelce dinlen kendine gel
Canım kizlar bu saatte yazıyorum kusura bakmayın.resmen film gibi oldu desek yeridir doğum.8 de suni sancı vermeye başladılar 1.5 cm acilmam varmış 12 ye kadar 3 cm yaptık.keseyi patlatana kadar iyi gidiyordum 1 gibi kese patlatıldı ve sancılar sıklaştı.ama ne sancı o videolarda gördüğümüz nefesinle yumusat olayı filan tövbe bende olmadı nefes alamadım ki nefesle yumusatayim.saat 4 olduğunda artık gücüm tükendi ve yapamicam dedim beni sezeryana alın.doktorum 5 e kadar bekle söz acilmann olmazsa Alicam dedi bu arada acilmam 5 cm di.4.30 da hayır beklemicem beni alın diye yıktım ortalığı.prosedurler halledildi tabi ben o sırada yine sancı çekiyorum.aldilar beni ameliyathaneye herkez şok içinde birinci normal doğurdu bunuda dogurucak diye bekliyorlar.ellerim filan bağlandı ben genel anestezi yapın ve beni çabuk uyutun dedim.doktor son kez bakicam açıklığına dedi ve bir baktık 8 cm olmuş .15 dakika kadar bir sürede açıklık çok çabuk ilerlemis.doktor ne olur dayan dedi 10 dak sonra gelicek bu çocuk dedi.basimda belki 10 kişi ameliyathanede normal doğumu seyretti.gercekten 10 dakika daha sancı çektik ve 3 ıkınma ile oğluşum kucağıma geldi.disarida herkez beni ameliyat li beklerken ben normal doğum yapıp çıktım.hala şok içindeyimRabbime şükürler olsun oğlum sağlıklı 2700gr 49 cm doğdu.bakisiyoruz ve aşk yaşıyoruz şuandaAaaaa gözün aydınnnnn geçti bitti miiiii
Hastaneden eve gelir gelmez yapıştırın emziğiAy bende bende bendeeeeemzik olursam işe gittiğimde ne yapacak bu çocuk. Biraz istemsiz benden bağımsız büyüyecek mecbur. Ne zaman emzik vereceğiz onu anlamadım hiç
Yaa tam aksiyon olmuşCanım kizlar bu saatte yazıyorum kusura bakmayın.resmen film gibi oldu desek yeridir doğum.8 de suni sancı vermeye başladılar 1.5 cm acilmam varmış 12 ye kadar 3 cm yaptık.keseyi patlatana kadar iyi gidiyordum 1 gibi kese patlatıldı ve sancılar sıklaştı.ama ne sancı o videolarda gördüğümüz nefesinle yumusat olayı filan tövbe bende olmadı nefes alamadım ki nefesle yumusatayim.saat 4 olduğunda artık gücüm tükendi ve yapamicam dedim beni sezeryana alın.doktorum 5 e kadar bekle söz acilmann olmazsa Alicam dedi bu arada acilmam 5 cm di.4.30 da hayır beklemicem beni alın diye yıktım ortalığı.prosedurler halledildi tabi ben o sırada yine sancı çekiyorum.aldilar beni ameliyathaneye herkez şok içinde birinci normal doğurdu bunuda dogurucak diye bekliyorlar.ellerim filan bağlandı ben genel anestezi yapın ve beni çabuk uyutun dedim.doktor son kez bakicam açıklığına dedi ve bir baktık 8 cm olmuş .15 dakika kadar bir sürede açıklık çok çabuk ilerlemis.doktor ne olur dayan dedi 10 dak sonra gelicek bu çocuk dedi.basimda belki 10 kişi ameliyathanede normal doğumu seyretti.gercekten 10 dakika daha sancı çektik ve 3 ıkınma ile oğluşum kucağıma geldi.disarida herkez beni ameliyat li beklerken ben normal doğum yapıp çıktım.hala şok içindeyimRabbime şükürler olsun oğlum sağlıklı 2700gr 49 cm doğdu.bakisiyoruz ve aşk yaşıyoruz şuanda
Ya çok mutlu oldumCanım kizlar bu saatte yazıyorum kusura bakmayın.resmen film gibi oldu desek yeridir doğum.8 de suni sancı vermeye başladılar 1.5 cm acilmam varmış 12 ye kadar 3 cm yaptık.keseyi patlatana kadar iyi gidiyordum 1 gibi kese patlatıldı ve sancılar sıklaştı.ama ne sancı o videolarda gördüğümüz nefesinle yumusat olayı filan tövbe bende olmadı nefes alamadım ki nefesle yumusatayim.saat 4 olduğunda artık gücüm tükendi ve yapamicam dedim beni sezeryana alın.doktorum 5 e kadar bekle söz acilmann olmazsa Alicam dedi bu arada acilmam 5 cm di.4.30 da hayır beklemicem beni alın diye yıktım ortalığı.prosedurler halledildi tabi ben o sırada yine sancı çekiyorum.aldilar beni ameliyathaneye herkez şok içinde birinci normal doğurdu bunuda dogurucak diye bekliyorlar.ellerim filan bağlandı ben genel anestezi yapın ve beni çabuk uyutun dedim.doktor son kez bakicam açıklığına dedi ve bir baktık 8 cm olmuş .15 dakika kadar bir sürede açıklık çok çabuk ilerlemis.doktor ne olur dayan dedi 10 dak sonra gelicek bu çocuk dedi.basimda belki 10 kişi ameliyathanede normal doğumu seyretti.gercekten 10 dakika daha sancı çektik ve 3 ıkınma ile oğluşum kucağıma geldi.disarida herkez beni ameliyat li beklerken ben normal doğum yapıp çıktım.hala şok içindeyimRabbime şükürler olsun oğlum sağlıklı 2700gr 49 cm doğdu.bakisiyoruz ve aşk yaşıyoruz şuanda
Aynen öyle uğraştırıcı ama çoğunda ebeler bunların yükünü alıyor yani medicana da ebe sayısı da çok doğumhane katı bıcır bıcır öyle diyim.
Benim poliçem var da ben bebek yokken geçen seneden başlamıştım yaptırmaya. Tam son sözleşme bitimine 3 ay kala hamile olduğumu öğrendim de yeniledim yoksa belki yenilemeyi bile düşünmüyordum bebek olmuyor diye. Ki benim yenilediğim rakam doktorun bugün verdiği rakamın 3te 1 i bile değil
Şuan ilk amaç beslenebilmeleri. Ben de ilk gün sürekli 1 buçuk saatte bir saat kurdum. Uyandırıp uyandırıp emzirdim. Ama aç kalmış işte, kilo kaybı oldu sınıra yakın. Mama takviyesi başladık. 2. Gün anca kilo alımına geçebildi. Onun beslenmesi şuan ilk odak. Emzir üzerine mama ver düzenini sadece biz yapmıyoruz, gerekiyor ki mama alıyorlar. Sen emzirmeye devam et. Diyelim ki kötüsü oldu süt yok, mama yer ne yapalım? Elimizde olmayan değiştiremeyeceğimiz sebepler yüzünden bebeğini de etkileme. Elbet düzelecek ben inanıyorum önceliğimiz bebeklerin sağlıkla büyüyüp beslenmeleriKızlar ne zamandır bakamıyordum ne güzel bebişler geliyor sağlıcakla ben de erken doğumdan sonra bir şekilde sütüm geldi bebek tam ememiyor çabuk yoruluyor diye sağdım hep sonrasında verdim ama dün akşam bir anda sütüm gelmedi geri gelir mi neden böyle oldu anlamadım hersey nırmaldi günlük hayatımız devam ediyordu ben de mecbur mama verdim ama içim gidiyor ya bu psikolojiden kurtulamıyorum mama verince vicdan azabı çekiyorum kuzumdan sürekli özür diliyorum
Ya cok zorlayici bir seymis sizin yasadiginiz duruma da uzuldum test sonuclari sali gunu sanirim o gune kadar stres yapmamaya calisiyorumHiç döküntü yoksa olmayabilir haklısın. Ama belli olmuyo bazen döküntüsüz de ilerleyebiliyo diye biliyorum. Bende gestasyonel pemphigoid diye bi otoimmün hastalığı çıktı, bendeki döküntüler çok büyük ve her yerimdeydi ama seninkiyle hiçbi alakası yok, bakma bile neymiş diye :)) ne zaman çıkıyo sonuçların?
Masallah sağlıkla büyüt inşallahCanım kizlar bu saatte yazıyorum kusura bakmayın.resmen film gibi oldu desek yeridir doğum.8 de suni sancı vermeye başladılar 1.5 cm acilmam varmış 12 ye kadar 3 cm yaptık.keseyi patlatana kadar iyi gidiyordum 1 gibi kese patlatıldı ve sancılar sıklaştı.ama ne sancı o videolarda gördüğümüz nefesinle yumusat olayı filan tövbe bende olmadı nefes alamadım ki nefesle yumusatayim.saat 4 olduğunda artık gücüm tükendi ve yapamicam dedim beni sezeryana alın.doktorum 5 e kadar bekle söz acilmann olmazsa Alicam dedi bu arada acilmam 5 cm di.4.30 da hayır beklemicem beni alın diye yıktım ortalığı.prosedurler halledildi tabi ben o sırada yine sancı çekiyorum.aldilar beni ameliyathaneye herkez şok içinde birinci normal doğurdu bunuda dogurucak diye bekliyorlar.ellerim filan bağlandı ben genel anestezi yapın ve beni çabuk uyutun dedim.doktor son kez bakicam açıklığına dedi ve bir baktık 8 cm olmuş .15 dakika kadar bir sürede açıklık çok çabuk ilerlemis.doktor ne olur dayan dedi 10 dak sonra gelicek bu çocuk dedi.basimda belki 10 kişi ameliyathanede normal doğumu seyretti.gercekten 10 dakika daha sancı çektik ve 3 ıkınma ile oğluşum kucağıma geldi.disarida herkez beni ameliyat li beklerken ben normal doğum yapıp çıktım.hala şok içindeyimRabbime şükürler olsun oğlum sağlıklı 2700gr 49 cm doğdu.bakisiyoruz ve aşk yaşıyoruz şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?