2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
E Dr bir yorum yapmadı mı benimde 49 cm cikmisti 36+1di 37+5 de gittiğimde 44 cm olcebildi ama bana bir sıkıntı olduğuyla alakalı bir yorum yapmadı belki seninkide o sırada çok hareketliydi olcemedi kendisi doğru olcemedi

Ben mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap okumuştum. Orda bebeklerin ilk 3 aylık dönemde hala kendilerini anne karnında zannettikleri için aynı güveni istedikleri yazıyordu. O yüzden sıkı kundak, emzik, pışpış ve beyaz gürültü gibi bir ses, özellikle kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş. Tecrübeli değilim ama kesinlikle deneyeceğim çünkü kitaptan sonra yabancı kaynaklardan ve videolardan anladığım kadarıyla bebeği rahatlatma konusunda etkili bir yöntem. Bir de memeyi acıktıkça alsın isterim beni emzik olarak kullanmasını istemem. Rahatıma düşkünüm biraz sanırım

Bende doğumdan önce aynen böyle hissediyordum. Ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Çok farklı bir psikoloji hamilelik, lohusalık. Benim de iki çocuğum aynen böyle diyorlardı. Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Eve gelince inanın bebeği çok sahipleniyorlar.

Tekrar ölçelim dedi yine aynı çıktı . Evet bi 10 gün geride gözüküyor dedi. Sonra diğer bilgileri söyledi . Çok önemli olsa söylerdi diye düşünüyorum ama kafama takıldı işte belkide üzmek istemedi vs diyorum .

Ya öyle bir şey olsaydı benim şimdiye dogurmam lazımdi gibi geliyor bana ağrım olmasına ragmen devamlı kucağımda küçüğüm ( son 1 haftadır almıyorum çünkü devamlı baskı hissediyorum ) ama sipacigimin bence hiç gelmesi yok zaten 7 sine kadarda gelmesin o ayrı
Ya ben tüm bebelerime başladım ama devamını getiremediler sevmediler 1 ay falan ancak götürdü beni ama uyuttugum zaman yanimda olduklari gozlemledigim müddetçe (olası kazalara önlem ) yüz üstü yatırdım ve kundaktan daha etkili olmuştu bende

Ya benim ağrılarım var ama ben anlamıyorum nasıl ağrı olması lazım snksksksks aralıklarla karnım sertleşiyor ama belime vurmuyor. Bu haber niteliği taşıyan bir şey mi

Ay bende bende bendeeee emzik olursam işe gittiğimde ne yapacak bu çocuk. Biraz istemsiz benden bağımsız büyüyecek mecbur. Ne zaman emzik vereceğiz onu anlamadım hiç

Ya hadi poliçe yaptırayım da dedim insan muamelesi göreyim rezilliğim efsane
Aşkım bilerek söylenmemiş gibi geldi bana bilmiyorum hoş bişi değil, çünkü özeller sever özel sağlık sigortası olan hastaları, para bol gelecek. Sezaryen olsan hem kendi riske girmemiş olacak hem yine parası iyi hem vajinal gibi beklemekle uğraşmayacak. Benim drum vajinal başlarsa yaptırcam dediğinde ben sezaryen diyince potansiyel gördüğüm için normal deneyelim diyorum yoksa vajinal sürecek belki 8 saat, sezaryen benim için 15 dk keser çıkarım ne olacak işime gelir sürekli takip yok bişi yok vajinalde açıklık kontrolü bebek kontrolü daha uğraştırıcı bakarsan bizim için demişti

Canım bir şey olsa bu kadar haftada belli olurdu diye düşünüyorum toparlar kendini daha, korkutma kendini

Aynen öyle uğraştırıcı ama çoğunda ebeler bunların yükünü alıyor yani medicana da ebe sayısı da çok doğumhane katı bıcır bıcır öyle diyim.
Benim poliçem var da ben bebek yokken geçen seneden başlamıştım yaptırmaya. Tam son sözleşme bitimine 3 ay kala hamile olduğumu öğrendim de yeniledim yoksa belki yenilemeyi bile düşünmüyordum bebek olmuyor diye. Ki benim yenilediğim rakam doktorun bugün verdiği rakamın 3te 1 i bile değil

Ay bende bende bendeeee emzik olursam işe gittiğimde ne yapacak bu çocuk. Biraz istemsiz benden bağımsız büyüyecek mecbur. Ne zaman emzik vereceğiz onu anlamadım hiç
Yaa emziği hemen değil ama sizi reddetmeyecek yada ilk etapta takdir edersinki emzik alınca açlık hissetmeyecek emmeyi değil emziği tercih edecek dahada uykuya teslim olacak sakinlestikce buda sarilikta iyi değil yani ben doğru bir yolmu izledim yada benimki mutlak doğru diyemem ama ben 1. Ayına doğru vermiştim emziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…