- 16 Şubat 2014
- 512
- 823
- 303
Ankara hunili bir bacımda olsun ister misin ben pek tavsiye etmemSeninle tanışmayı o kadar çok isterim kiiii nerdesin bacıım
Benimde Dr um 38 den sonra alabilirim dedi en geç 39 obsiyon 7 gün verdi7 ağustosta planlı sezeryanı olan canım arkadaşlarım kaç haftalık oluyorsunuz doğumda. Ben tam 38 + 1 oluyorum erken mi diye biraz üzülüyorum çünkü
Vallahi bak çok ciddiyim karşına geçip dinlemek isterim seniAnkara hunili bir bacımda olsun ister misin ben pek tavsiye etmemdiş sıka sika ömrüm geçiyor
38+3 de doğurdum yarın tam haftası olacak onlar çoktan gelişimini tamamladı merak etme canım7 ağustosta planlı sezeryanı olan canım arkadaşlarım kaç haftalık oluyorsunuz doğumda. Ben tam 38 + 1 oluyorum erken mi diye biraz üzülüyorum çünkü
Benim de plasenta yaşlanması olmuş en geç 9 ağustos dedi sonra anestezi ekibine bakalım hangi gün iyiyse onu seçelim dedi öyle oldu 7 ağustos doğsun artık diyordum ama şimdide kalsamıydı biraz daha diyorum yaklaştıkça psikolojim bozuluyorBenimde Dr um 38 den sonra alabilirim dedi en geç 39 obsiyon 7 gün verdibende 39+0 i tercih ettim
Ya ben de başta rahattım bugün görümcelerimle görüştük sağolsunlar erken alıyo daha karnın inmemiş bile kolayına geliyo doktorun falan gibi konuştular plasenta yaşlanmış diyorum ama anlamıyorlar sanırım38+3 de doğurdum yarın tam haftası olacak onlar çoktan gelişimini tamamladı merak etme canım
Ya yaslandiysa zaten bebeği adam akıllı beslemiyordur bir ikincisi sezeryanda benim anladığım kadarı ile kanala girmiş istemiyorlar acil normal doğumdan sezeryana dönmesi dışında ve hatta benim 2 çocuğumda normal doğum için beklerken biri 41 diğeri 40+3 karnım yine düşük degildi hiçbirisini takma dr un bildiği vardır belki güvendiği anestezi uzmanı o gün orada olacaktır ki anestezi çok önemli senin sağlığın için bende kadın ekiple girecektim ameliyata ama drum bu hastanedeki güvendiğim anestezi uzmanı erkek dışardan anestezi uzmanı almıyorlar kendi uzmanimi getiremiyorum dedi ve druma sadece sen ne diyorsan o dedim kendimizi teslim etmek dışında birşey yapamayiz dışarıya kulaklarını tıka fikrimceYa ben de başta rahattım bugün görümcelerimle görüştük sağolsunlar erken alıyo daha karnın inmemiş bile kolayına geliyo doktorun falan gibi konuştular plasenta yaşlanmış diyorum ama anlamıyorlar sanırım
Ayyyy ben ambulansta çalışıyorum Allah'tanİnana ben de öyle istiyorum ama çalıştığım hastanede doğuracağım için gelen çok olacak illa ki
Aaaaa yeni belli olduysan 5.oldun aşkım 7 Ağustosta 4 kişiydik en son7 ağustosta planlı sezeryanı olan canım arkadaşlarım kaç haftalık oluyorsunuz doğumda. Ben tam 38 + 1 oluyorum erken mi diye biraz üzülüyorum çünkü
Ben de hamileligi ilk gebeligimde de bunda da sevmedim. Bu gebeligimde vucudum cok bozuldu cok mutsuz hissediyorum. Bir seyler yapamamak zoruma gidiyor. Dogumdan sonrasindan da korkMuyor degilimkızlar selam, Allah günah yazmasın ama ben attık sabırsızlanmaya başladım sağlıkla sıhhatle bebisim dogsun istiyorum bir an önce zaman geçsin. Hamilelik olayını zaten sevmezdim ama artık hem sıkıldım hem de kendimi cirkin hissediyorum. Eski hallerimi özledim, kıyafetlerimin içine girmeyi hayal ediyorum. İnsan kendini iyi hissetmeyince modu da düşük oluyor herhalde hiç enerjim keyfim yok benim.
Ya ben kizima 40+3 de dogum yaptim karnim hic de asagi inmemisti. Bunda da bir gecede inmiyosa top gibi havada Muhtemelen aynisi bunda da olucakYa ben de başta rahattım bugün görümcelerimle görüştük sağolsunlar erken alıyo daha karnın inmemiş bile kolayına geliyo doktorun falan gibi konuştular plasenta yaşlanmış diyorum ama anlamıyorlar sanırım
Bende herturlu macera var askerlik anıları gibi doğum anıları lohusaliklar bebeleri büyütürken nasıl kafa yenilir dış sikmaktan ağız içi nasıl yara edilirVallahi bak çok ciddiyim karşına geçip dinlemek isterim seni
Ay ayyyynııısını az önce eşime söyledim. 24 nöbeti 48 72 falan tutsana sen bi uzak kalalım görmeyim seni Allah aşkına dedimBen hamileliği sevmedim ya hele bu sıcaklarda bittim. Artık çıksın istiyorum sağlıcakla. Eşim bu ara evde iş dolayısı ile bir kaç ay beraberiz canım sıkkın adamı bi öldürmediğim kaldı. Hepimizin ruh sağlığı için bu bebek haftaya doğmalı
Her kafadan bir ses çıkıyor işte zaten hassasım ilk doğumum korkuyorum da etkileniyorum biraz heralde yoksa yeğenim 36 haftada acil şekilde doğdu ben 38 haftaya okeydim yani kafamı karıştırdılar ama haklısın en güzeli duymamakYa yaslandiysa zaten bebeği adam akıllı beslemiyordur bir ikincisi sezeryanda benim anladığım kadarı ile kanala girmiş istemiyorlar acil normal doğumdan sezeryana dönmesi dışında ve hatta benim 2 çocuğumda normal doğum için beklerken biri 41 diğeri 40+3 karnım yine düşük degildi hiçbirisini takma dr un bildiği vardır belki güvendiği anestezi uzmanı o gün orada olacaktır ki anestezi çok önemli senin sağlığın için bende kadın ekiple girecektim ameliyata ama drum bu hastanedeki güvendiğim anestezi uzmanı erkek dışardan anestezi uzmanı almıyorlar kendi uzmanimi getiremiyorum dedi ve druma sadece sen ne diyorsan o dedim kendimizi teslim etmek dışında birşey yapamayiz dışarıya kulaklarını tıka fikrimce
Ay yok ben vardım listede geçen haftadanAaaaa yeni belli olduysan 5.oldun aşkım 7 Ağustosta 4 kişiydik en sonben 39+0 olucam. Yoo erken diye düşünme canım öyle
Hahahahaha ay tamam o zaman dur okey takımı hala aynıAy yok ben vardım listede geçen haftadan
Kuzu altına kaşe imza. İlk gebeliğim son 2 aya kadar çok sevmiştim artık yorucu çok. Kıyafet alsam gönül razı değil, ayaklar davul ayakkabı alsam gönül razı değil. Gezmeye dolaşmaya çıkıyorum sancı giriyor huzur kalmıyor. Evde duvar izleyip bide sizlerle konuşup oturuyorum vallakızlar selam, Allah günah yazmasın ama ben attık sabırsızlanmaya başladım sağlıkla sıhhatle bebisim dogsun istiyorum bir an önce zaman geçsin. Hamilelik olayını zaten sevmezdim ama artık hem sıkıldım hem de kendimi cirkin hissediyorum. Eski hallerimi özledim, kıyafetlerimin içine girmeyi hayal ediyorum. İnsan kendini iyi hissetmeyince modu da düşük oluyor herhalde hiç enerjim keyfim yok benim.
Etmaaaa etmaaaaaa yulafcıııım etmaaaaa7.günden bildiriyorum tutabildiğin kadar içerde tut bacımuyumuyor geceleri ağlayıp duruyor gündüzleri de asla uyanmıyor mala bağlamış durumdayım
Ya nolur stres yapma. Benim ilk kızımda sütüm cok az geliyordu. Hep bir gerginlik doyacak mı diye. Ne zamanki mamaya başladık, benim üzerimden doyurabilme ve yetersizlik stresi kalktı, çocuk kilo almaya başladı, ozaman benim sütüm bollaştı ve mamaya gereksinim kalmadı. Sen denemelere devam et. Her zaman önce meme (20 dk / 20 dk tutuyordum ben) üzerine mama. Sütün mutlaka geri gelirKızlar ne zamandır bakamıyordum ne güzel bebişler geliyor sağlıcakla ben de erken doğumdan sonra bir şekilde sütüm geldi bebek tam ememiyor çabuk yoruluyor diye sağdım hep sonrasında verdim ama dün akşam bir anda sütüm gelmedi geri gelir mi neden böyle oldu anlamadım hersey nırmaldi günlük hayatımız devam ediyordu ben de mecbur mama verdim ama içim gidiyor ya bu psikolojiden kurtulamıyorum mama verince vicdan azabı çekiyorum kuzumdan sürekli özür diliyorum
birinin çocuğu bile yok ya doğru söylüyosunuz aslında en güzeli umursamamak çocuğum sağlıkla gelsin büyür burda güzelceeHahahahaha ay tamam o zaman dur okey takımı hala aynıaşkım görümcelerin çok biliyosa 52 haftada falan doğursunlar. Son haftalarda zaten yer kalmadığı için bebişlerin gelişme yavaşlıyo. Olup olacakları 38deki halleri yani sonrasında maksimum alacağı 100 150 gram. Benimde göbeğim top gibi tepede daha da bekleyemicem drum inat etmese vajinal için ben yarına gün alırdım, çatıyı kurcalayıp belki arada normal başlar diye bekletiyo şuan beni yoksa alırdı on kere. Biyerden sonra yazık bizde insanız bu sıcakta el ayak davul oldu kafayı yicez.
İşte ben farkettim daha kaç günde düşün kalanlara o yüzden tutabildiğiniz kadar içinizde tutun diyorumBende herturlu macera var askerlik anıları gibi doğum anıları lohusaliklar bebeleri büyütürken nasıl kafa yenilir dış sikmaktan ağız içi nasıl yara ediliryani öyle harika bir hayat yok onumuzde malesef güzel şeylerin goturuleride oluyor fedakarliklar peşi sıra gelecek ilk günden uyku ve yemekten vazgecmekle baslaniliyor sonra kol bacak ve belide yolda sağa çekip bırakıyorsunuz ama kötu haber vericisi gibi olmak istemiyorum ama emin olun herkes aynı şeylerle debelenip duruyor dışardan göründüğü gibi haha hihi değil
İçi seni dışı beni yakan cinsten dedikleri bu olsa gerekHahahahaha ay tamam o zaman dur okey takımı hala aynıaşkım görümcelerin çok biliyosa 52 haftada falan doğursunlar. Son haftalarda zaten yer kalmadığı için bebişlerin gelişme yavaşlıyo. Olup olacakları 38deki halleri yani sonrasında maksimum alacağı 100 150 gram. Benimde göbeğim top gibi tepede daha da bekleyemicem drum inat etmese vajinal için ben yarına gün alırdım, çatıyı kurcalayıp belki arada normal başlar diye bekletiyo şuan beni yoksa alırdı on kere. Biyerden sonra yazık bizde insanız bu sıcakta el ayak davul oldu kafayı yicez.
Kuzu altına kaşe imza. İlk gebeliğim son 2 aya kadar çok sevmiştim artık yorucu çok. Kıyafet alsam gönül razı değil, ayaklar davul ayakkabı alsam gönül razı değil. Gezmeye dolaşmaya çıkıyorum sancı giriyor huzur kalmıyor. Evde duvar izleyip bide sizlerle konuşup oturuyorum valla
Etmaaaa etmaaaaaa yulafcıııım etmaaaaaama güzel kokuyo, minik parmakları falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?