Bende senin gbi sayilirm gunlermzde aynıKızlar 38+1de hiçbir şekilde sancı/kasılma olmaması normal mi ya? Bebek de hareketli gayet. Ama bu haftalarda herkes kasılma yaşıyor, sancı hissediyor. Bende tık yok nedendir acaba
Ay evet bunu söylemişlerdi hatırladımmm. Hayırlı güzel kolay doğumların olsun aşkımBen daha doğurmadım ama temmuz annelerinde owli korseyi önerdiklerini okumuştum kızlar, ayarlanabilir bantlı olanlar rahat oluyormuş ben de attım favorilere bekliyorum. O göbekler gitmeli
Linki de bu:
Owli Korse Doğum Sonrası İnceltici Ten Rengi Kullanıcı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Owli Kadın Ten Doğum Sonrası Korse m/l yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sağol kuzuuummAy evet bunu söylemişlerdi hatırladımmm. Hayırlı güzel kolay doğumların olsun aşkım
Tebrik ederiiim çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Hayırlı olsun canımKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Ay cok saolun bende deneyim hayatimi cok etkiliyo zaten yerinde bel sirt agrim var bide bas eklenince mahvoldumPazartesi doğum yaptım, bugün ince bir sızıya döndü şükür bugüne kadar mahvoldum baş ense ağrısından. Bana dedikleri bitter çikolata nescfe bol su içmek. Ve ani oturup eğilip kalkmak gibi ani hareketler yapmamak
Bizimki hastaneden beri tam olarak tutamadı. Memeyi emecek çene kuvveti yok bence. Kelebek uçla tutturabildim benim bebenin ağzı küçük benim uç büyük herkesteki problemin tam tersi. Keyfi çatarsa yarı uykuluyken birkaç kez kelebeksiz tutabildi umutlandım bendeAy plastik uç mu denesembenimki de memeyi kabul etmiyor. Sağıp sağıp veriyorum
Hayırlı olsun canımm. Hiç merak etme 3.gün ne olduğunu anlamadan ayakta olmuş oluyorsunn ve diyorsun ki bişi yokmuş ya daha doğurulurKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Hayırlı olsunKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Ben iki haftada iki kere tadilat temizligi yaptim yok gik demiyorBenimki aşağı da inmedi öyle yukarlarda takılıyormerdiven inip cıkıyorum bir sürü hareket yapıyorum ama no
Kuzu sut kendini bebegin ihtuyacina cekmesine gore ayarliyor diye biliyorum degilse buyudukce hic yetmemesi lazim ek gida olsa bile emiyorlar gece ozellikle. O yuzden eger kilo alimi iyiyse doydugunu belli ediyorsa o tasmalara vs hic takilma. Fazla gelmesi de sikinti zaten sutun agri mastit yapiyo fiskiriyo cocuk rahat ememiyo vs.Doğum yapan arkadaslar süt artırmak için napıyosunuz?
Benim kız emiyo kilo alımı iyi uyuyo açlıktan ağlamıyo sürekli meme aramıyo buda bana şimdilik sütümün yettiğini doyurdugunu söylüyor.
Ama ben sanki az gibi hissediyorum yani milletin dediği gibi birinden emerken birinden akmıyor herzaman fışkırmıyorda. Bana bi akıl verin
Ahahhaah o tartma eskiden baya yapiliyorduAşkım benim drum bol su, ılık duş, mutlu anne, akdeniz tipi beslenme, helva, bebekle bol temas bide malt içecekler varya onlardan içebilirsin dedi. Ben arada süt sağıyorum uyarı olsun diye bide. Yağlı ağız sütü buzlukta şifa niyetine olsun diye masaj modunda falan sağıp uyarıyorum. Kilosunu çok merak ediyorum nerede tarttınız ya. Markete karpuz gibi tartmaya gitmemek için zor duruyorum
Ayyy en azindan acikligin var bir asama. Benim rahim agzim cok sertmis. Ne yapsam yumusar acaba daha hic gelesi yok yavrumun 38+4 bugunHiç sorma 3 santim açıklıkla 5 gündür bekleyen. Bengüya hemşirem git evde Uzan dinlen hiç birşey yapma dedi. Senin gibi oturmayı da bilmiyorum. Ama bebeğimin gelmeye niyeti yok.
Ben de oyleyim. Bir hafta once nst de 0-10 arasiydi hic yukari bile cikmadi. Yalanci sancim da yok tek acaba dedirten asagi bastirinca vajina taraflarinda agri oluyo onun disinda sanki 7 aylik gibi belirtilerKızlar 38+1de hiçbir şekilde sancı/kasılma olmaması normal mi ya? Bebek de hareketli gayet. Ama bu haftalarda herkes kasılma yaşıyor, sancı hissediyor. Bende tık yok nedendir acaba
Saglikla buyut insallah canim. Benim de galiba normal baslayip gerekirse sezeryana donecek bakalimKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Benim 36 da hafif sancim cikmisti 38 lerde dogururum heralde diyodum. Bir hafta once 37. Haftalarda iste nst de 0-10 arasi cikti hic sanci cikmadi. Su an 38+3 um bugun tekrar kontrolum var sanci cikacagini sanmiyorum. Tek elimde uyusma oldu 2-3 gun donra gecti ama biraz zorlamistim elimi ondan olmustu tahminim.Merhaba kızlar 37+2 günlüğüm Perşembe günü nst de hafif sancı gorundu böyle olup 38/39.haftalari gören oldu mu birde sabah saatlerinde benim ellerimde karıncalanma ve nadirende olsa uyuşma oluyor doktorum magnezyum verdi ama geçmedi bu durumu yaşayan oldumu
SadeceaAnne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabiliyorlarmış ama doktora sor istersen yine de. Gaz bizde de başlıyor dün gece ağzından memeyi hiç çıkarmadı kaç gaz çıkardı hatırlamıyorum bile, geliyor gelmekte olanDoğuran hanımlar bizde 2 gündür gaz sancısı başladı sizde varmi böyle durum bugün damla aldik verdim ama karnı tas gibi yavrumun3 gündür kaka da yapmadık
Haberdar et bizi deKızlar bende gece sancıdan uyuyamadım adet sancısı gibiydi belim ve kasıklarım berbattı. Şimdi dr kontrolü var bakalım. Ne diyecek. Diğer dr üç cm açıklık var demişti dün ilerledi mi acaba?
Hadi hayirli olsunKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Bizde de 9. Gün başladı damla aldik bugün daha iyi ama kaç gaz çıkardı sayamadım cocuk balon olmusSadeceaAnne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabiliyorlarmış ama doktora sor istersen yine de. Gaz bizde de başlıyor dün gece ağzından memeyi hiç çıkarmadı kaç gaz çıkardı hatırlamıyorum bile, geliyor gelmekte olan
Vallahi canım açıklıkta fayda etmiyor.6 gündür sancı yok sancı olmayınca da doğum başlamıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ayyy en azindan acikligin var bir asama. Benim rahim agzim cok sertmis. Ne yapsam yumusar acaba daha hic gelesi yok yavrumun 38+4 bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?