2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar 38+1de hiçbir şekilde sancı/kasılma olmaması normal mi ya? Bebek de hareketli gayet. Ama bu haftalarda herkes kasılma yaşıyor, sancı hissediyor. Bende tık yok nedendir acaba
Bende senin gbi sayilirm gunlermzde aynıKeyfi yerinde gelesi yok gbi,geceleri bazen ara ara kaslma oluyo o kdr.Gayet hareketli çok şükür

Ay evet bunu söylemişlerdi hatırladımmm. Hayırlı güzel kolay doğumların olsun aşkım

Tebrik ederiiim çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün

Ay cok saolun bende deneyim hayatimi cok etkiliyo zaten yerinde bel sirt agrim var bide bas eklenince mahvoldum

Ay plastik uç mu denesem benimki de memeyi kabul etmiyor. Sağıp sağıp veriyorum
Bizimki hastaneden beri tam olarak tutamadı. Memeyi emecek çene kuvveti yok bence. Kelebek uçla tutturabildim benim bebenin ağzı küçük benim uç büyük herkesteki problemin tam tersi. Keyfi çatarsa yarı uykuluyken birkaç kez kelebeksiz tutabildi umutlandım bende

Kelebek uçla tuttu şükür ama uzun süre kelebekle gidemeyiz süt azalır. Tutmayı öğrenene kadar bu uçla emzirelim sen de dene tutacaktır. Sonra yavaştan kenarları küçülte küçülte gidiyosun. Ucundaki deliklerin aralarını açıyosun. En sonunda memeyi tutmayı öğreniyor.
Ben biberonla sağıp veriyorum yetiyor şükür. Pimpirikliğimden aç kalır şüphesiyke gece 1 veya 2 kez mama veriyorum.
Kelebek ucu dene bakalım sonra kendi mememizi alıştırıcaz. Şu videoda kelebekten memeye geçişi de anlatmış bi incele.

Hayırlı olsun canımm. Hiç merak etme 3.gün ne olduğunu anlamadan ayakta olmuş oluyorsunn ve diyorsun ki bişi yokmuş ya daha doğurulur

Merhaba kızlar 37+2 günlüğüm Perşembe günü nst de hafif sancı gorundu böyle olup 38/39.haftalari gören oldu mu birde sabah saatlerinde benim ellerimde karıncalanma ve nadirende olsa uyuşma oluyor doktorum magnezyum verdi ama geçmedi bu durumu yaşayan oldumu

Benimki aşağı da inmedi öyle yukarlarda takılıyor merdiven inip cıkıyorum bir sürü hareket yapıyorum ama no
Ben iki haftada iki kere tadilat temizligi yaptim yok gik demiyor dolaplar takildi bazi parcalar uymadi kestiler talas oldu odalar batti temizledik yerlestirdik esyalari dusun bir ev esyasi daha bu hafta yerlesti tasindik ama dolap olmayinca kolilerde bekliyordu. Bu haftasonu dogururum dedim yalanci sancim bile yok
Kuzu sut kendini bebegin ihtuyacina cekmesine gore ayarliyor diye biliyorum degilse buyudukce hic yetmemesi lazim ek gida olsa bile emiyorlar gece ozellikle. O yuzden eger kilo alimi iyiyse doydugunu belli ediyorsa o tasmalara vs hic takilma. Fazla gelmesi de sikinti zaten sutun agri mastit yapiyo fiskiriyo cocuk rahat ememiyo vs.
Ahahhaah o tartma eskiden baya yapiliyordu ben kizimda once kendim cikip sonra kucagima onu alip cikip bakiyordum
Hiç sorma 3 santim açıklıkla 5 gündür bekleyen. Ben güya hemşirem git evde Uzan dinlen hiç birşey yapma dedi. Senin gibi oturmayı da bilmiyorum. Ama bebeğimin gelmeye niyeti yok.
Ayyy en azindan acikligin var bir asama. Benim rahim agzim cok sertmis. Ne yapsam yumusar acaba daha hic gelesi yok yavrumun 38+4 bugun
Kızlar 38+1de hiçbir şekilde sancı/kasılma olmaması normal mi ya? Bebek de hareketli gayet. Ama bu haftalarda herkes kasılma yaşıyor, sancı hissediyor. Bende tık yok nedendir acaba
Ben de oyleyim. Bir hafta once nst de 0-10 arasiydi hic yukari bile cikmadi. Yalanci sancim da yok tek acaba dedirten asagi bastirinca vajina taraflarinda agri oluyo onun disinda sanki 7 aylik gibi belirtiler
Saglikla buyut insallah canim. Benim de galiba normal baslayip gerekirse sezeryana donecek bakalim
Benim 36 da hafif sancim cikmisti 38 lerde dogururum heralde diyodum. Bir hafta once 37. Haftalarda iste nst de 0-10 arasi cikti hic sanci cikmadi. Su an 38+3 um bugun tekrar kontrolum var sanci cikacagini sanmiyorum. Tek elimde uyusma oldu 2-3 gun donra gecti ama biraz zorlamistim elimi ondan olmustu tahminim.

Kızlar bende gece sancıdan uyuyamadım adet sancısı gibiydi belim ve kasıklarım berbattı. Şimdi dr kontrolü var bakalım. Ne diyecek. Diğer dr üç cm açıklık var demişti dün ilerledi mi acaba?

Doğuran hanımlar bizde 2 gündür gaz sancısı başladı sizde varmi böyle durum bugün damla aldik verdim ama karnı tas gibi yavrumun 3 gündür kaka da yapmadık

Doğuran hanımlar bizde 2 gündür gaz sancısı başladı sizde varmi böyle durum bugün damla aldik verdim ama karnı tas gibi yavrumun 3 gündür kaka da yapmadık
SadeceaAnne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabiliyorlarmış ama doktora sor istersen yine de. Gaz bizde de başlıyor dün gece ağzından memeyi hiç çıkarmadı kaç gaz çıkardı hatırlamıyorum bile, geliyor gelmekte olan

Hadi hayirli olsun darisi dogurmayanlarin basina. cabuk toparlarsin insallah 3 4 gune sadece kalkarken felan sizliyo.

5. Günden bildiriyorum
2. Gün hemen çıktım hastaneden. hastaneden çıkana kadar ağrı kesici aldım ama hastaneden çıktıktan sonra dayanilmayacak seviyede olmadığı için ağrı kesici kullanmadım bir tek antibiyotik kullanıyorum şuan oturup kalkarken hapsururken oksurup gülerken sıkıntı yaşıyorum bunlarda normal..
Ayaklarım davul gibi oldu bol su içiyorum birde anne çayı icersem ödem sokebilir diye umut ediyorum.. bugün hastaneye giderken eşimin terligiyle gideceğim o bile sıkacak vaziyeti öyle kötü
sütüm var diye düşünüyorum bugün kontrolde doğruluğunu öğreneceğim kilo durumuna gore yinede anne çayı almayı planlıyorum..
sarılığı var ama kendisini uykuya verip de emmeyi reddedecek kadar değil çok şükür..
gazını bazen benim yardimimla bazende kendisi çıkartıyor umarım gaz problemi sonradan çıkmaz
Şuanda tüm sakinligimizle gunlerimizi geçiriyoruz darısı abiler eve geldiği zamana

Bizde de 9. Gün başladı damla aldik bugün daha iyi ama kaç gaz çıkardı sayamadım cocuk balon olmus sahada yıllar sonra çocuk bakmak zor geliyir mu ben bazen kendimi kötü hissediyorum

Ayyy en azindan acikligin var bir asama. Benim rahim agzim cok sertmis. Ne yapsam yumusar acaba daha hic gelesi yok yavrumun 38+4 bugun
Vallahi canım açıklıkta fayda etmiyor.6 gündür sancı yok sancı olmayınca da doğum başlamıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…