2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
En azindan artik bilinmezlik kalkti. Korkma insallah cok kolay gecer. Bak 4. Sezeryanini olan arkadaslar bile 3. 4. Gun agri kesici almamis. Insallah hemencecik atlatirsin (dedi kendisi korktugu icin genel anastezi isteyen şahıs )

Çok geçmiş olsun, çocuğunu bu halde geride bırakıp doğuma gitmek zor tabi ama şu an bunları düşünme, ani geliştiği için gerilmişsin yarın bebeğini kucağına aldığında her şey çok güzel olacak dualarımız seninle

Hiç korkma bana bumuydu dedirtti.
Ağrı tabiki oluyor ama ilaçlar iğneler ağrı bırakmıyor için rahat olsun. İlk ayaga kalkmak yürümek hiç biri korkunc deildi evet belki zor ama abartıldığını düşünüyorum yani bi ameliyat hiç ağrısız acısız olması beklenilemez ya.
Ben gecesine kalkıp bebeği tek başıma alıp emzirmiştim.

En azindan artik bilinmezlik kalkti. Korkma insallah cok kolay gecer. Bak 4. Sezeryanini olan arkadaslar bile 3. 4. Gun agri kesici almamis. Insallah hemencecik atlatirsin (dedi kendisi korktugu icin genel anastezi isteyen şahıs )
Evet en azindan netlesti 38+5 yarin neredeyse 39 haftadir belirsizlikle bogusuyorum. Kizim da hissetti mi ne yapti tepinip duruyor. Ben de genel istedim bir kere local anestezi ile islem yaptirdim basit bir seydi ama gormeme hissetmememe ragmen kalktigimda tansiyonum yerlerdeydi bayilmamak icin zor durdum demek ki ben bunu yapamam dedim. Zaten bele islem yapmamayi tercih ediyoruz fitikta dediler ayni noktada bulustuk
Sorma o kadar korktum ki. İlk defa oldu. Babasi halasi da cani aciyinca bayilmis cocukken onu duyunca biraz rahatlasam da korkusunu atamadim o kadsr korktum ki. Gozumun onunden ayirasim yok o da korkmus anlamamis o da duygusallasti halbuki sabahtan beri ici icine sigmiyordu kardesim geliyo diye. Dua edin ne olur hem kizimda aklim hem karnimdaki kizimda
İnsallah insallah dedigin gibi olur. Ben normal dogumda bile cok zor ayaklandim ilkinde biraz tedirginim ama buyuk kizimi aksam oyle gorunce hepsini unuttum. Aci agri gelir gecer cocuklarimiz iyi olsun da insallah. Umarim sutum vs zamaninda gelir

Sezeryan dogum yapan anneler carsamba benden uyusmali dogum yaptim cuma taburcu oldum basim cok kotu agriyo kaldirniyorum bu nasl geccek kahvede iciyorum uzaninca iyiym ama hareket edince felaket
Canım anestezicinin dozu ayarlamasıyla ilgili sanırım yaşadığın bende cuma günü belden uyuşmalı yani spinal oldum hatta epidural de taktılar. Hiç baş ağrısı yaşamadım

Rezene içiyo musun
Ben cuma akşamüstü sezaryen oldum bugün geldi sütüm ikisinden de geliyo hatta üstüm baya ıslandı az önce değiştirdim.
Bol su hoşaf ve rezene içiyorum ben eve geldiğimden beri

Ay plastik uç mu denesem benimki de memeyi kabul etmiyor. Sağıp sağıp veriyorum
Kesinlikle dene bende 3 gündür cebelleşim bu konuyla göğüslerim taş gibi oldu silikon uç aldım halbuki sabah cocuk dr u söylemişti ama ben telaştan unutmuştum. Nöbetçi eczaneden eşim aldı geldi akşamüstü ama memeye tam oturmuyo atıyo kendini. Ebebekten daha iyi bi markayı alıcam. Plastik uç aldığımdan beri fışur foşur emiyo. Biberon sandı çılgın cocuğum

Kızlaaaarrrr doğuran bacılarım korse naptınız taktınız mı ben almayı unuttum ne alayım yaa göbeğim boş dikişlerim acımıyor ama takmak istiyorum bişi. Geç kalmak istemiyorummmm
Benim doktorum önermedi 40 ın çıktıktan sonra spor istiyorum özellikle fıtığın oldugu için dedi

İnşallah canım inşallah güzel düşün sürekli

Rezene içiyo musun
Ben cuma akşamüstü sezaryen oldum bugün geldi sütüm ikisinden de geliyo hatta üstüm baya ıslandı az önce değiştirdim.
Bol su hoşaf ve rezene içiyorum ben eve geldiğimden beri
Evet rezene bazende rezene anason karıstırıp içiyorum.
Benimde hemen geldi sütüm normalde artmasıda 3/5 günü bulmustu.
Ben acaba yetmiyomu azmı diye düşündüm ama değil şuanlık yetiyor cok şükür.
Arkadaşlarım rahatlattı beni

Bende böyle olacağını tahmin ettim aslında tek tulum giydirilse yenidoğan oldukları için terlemezler belki gece uykularında uzun kol bacak tulum giydiriyorum pencere açık oluyor rüzgar oluyoe bazen diye ama gündüz çıtçıtlı body ile tutuyorum dedim 3 5 kiyafetide olsun çocuğun disariya cikarken don atlet gibi de olmayak ,ama gerçekten çıtçıtlı body dışında bir kiyafete gerek yokmuş

Kızlaaaarrrr doğuran bacılarım korse naptınız taktınız mı ben almayı unuttum ne alayım yaa göbeğim boş dikişlerim acımıyor ama takmak istiyorum bişi. Geç kalmak istemiyorummmm
Benim doktor çok kilo takıntılı olmasına rağmen ilk 1 ay önermedi. Sadece pentinin korse taytları var onları giyersen rahat edersin dedi. Ben owlinin cırtlı korsesini almıştım ama o diyene kadar giymeyeceğim. Gerçi ağrım acımda yok ama nolur nolmaz

Kızlar ilk fırsatta alıp deneyeceğim. Süt sağma fabrikası gibi dolaşıyorum evde. Sağmak daha zor işmiş ya tahmin etmezdim. en güzeli yapıştır memeye geç ama nasıl savaş veriyo kendini ittirmek için. Katıla katıla ağlıyo. Onun dışında ağladığını görmüyoruz neredeyse çocuk meme sevmiyor

5 dakikada 1’e düştü mü? Öyle ise git derim

Benim de öylee. Bekliyorum ben sıklaşmasını. Şuan 10 dk da bir 15 dk da bir şeklinde düzenli değil ama gelince sağlam geliyo
5.30a kadar ara ara geldi hastaneye gideriz diye düşündüm biraz uzanıyım dedim içim geçmiş ara ara gelip uyandırdı ama daha iyi azaldı gibi ben de doğuma giderim diye sevinmiştim 2de kontrol var bakalım nolcak

Bende duş aldım uyumuşum sonra. Şuanda da 15-20 dk da geliyo sancı asla sıklaşmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…