- 13 Aralık 2024
- 591
- 601
- 18
Aslında ben şu an sadece güzellikleri görüyorum. Oğlumda çok telaşlıydım bu günlerde aman uyuyacak mı aman doydu mu, bakabilecek miyim diye sürekli stres halimfeydim. şimdi bol bol kokluyorumBizde de 9. Gün başladı damla aldik bugün daha iyi ama kaç gaz çıkardı sayamadım cocuk balon olmussahada yıllar sonra çocuk bakmak zor geliyir mu ben bazen kendimi kötü hissediyorum
Gozunaydn canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inşallah. bişey soracaktım yeni doğduğunda hangi mamadan veriyorsunuz, yani hangisinden almalıyım ilk başlarda merak ettim :)Kızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
Yaa bu tecrübenin verdiği en güzel duygu benceAslında ben şu an sadece güzellikleri görüyorum. Oğlumda çok telaşlıydım bu günlerde aman uyuyacak mı aman doydu mu, bakabilecek miyim diye sürekli stres halimfeydim. şimdi bol bol kokluyorumama uyku zorluyor en çok beni ki şu an çalışmadığımız halde
Korkma illa zorluğu var ama ben bugün oğlumu Dr a götürdüm ardından alışverişine gittimKizlar sonunda dugum cozuldu ve bana yarin sabah 8 e sezeryan saati verdiler. Normal diye giderken sabah doguracagimi duydugumdan beri salya sumuk agliyorum durmuyor da. Nasip boyleymis. Zaten iki haftada 700 gr almis 3400 olmus bugun 38+4. 40. Haftada rahat 4 kilo olurmus sok oldum. Dua edin bana ben korkuyordum sezeryandan
Biz de 37+0. 2aydir benim sol ayak&bacak iptal. Uyusuyor, keceleniyor..bel,boyun fitigi vs varsa direk sinire etki edebiliyor.Merhaba kızlar 37+2 günlüğüm Perşembe günü nst de hafif sancı gorundu böyle olup 38/39.haftalari gören oldu mu birde sabah saatlerinde benim ellerimde karıncalanma ve nadirende olsa uyuşma oluyor doktorum magnezyum verdi ama geçmedi bu durumu yaşayan oldumu
Oyy masaAllahKizlar sonunda dugum cozuldu ve bana yarin sabah 8 e sezeryan saati verdiler. Normal diye giderken sabah doguracagimi duydugumdan beri salya sumuk agliyorum durmuyor da. Nasip boyleymis. Zaten iki haftada 700 gr almis 3400 olmus bugun 38+4. 40. Haftada rahat 4 kilo olurmus sok oldum. Dua edin bana ben korkuyordum sezeryandan
Bizim de gazdan baya ağlıyor. Damla almadık bilemedim erken mi doktora sormayı unuttum ben. Siz ne aldınız?Doğuran hanımlar bizde 2 gündür gaz sancısı başladı sizde varmi böyle durum bugün damla aldik verdim ama karnı tas gibi yavrumun3 gündür kaka da yapmadık
Ya evet gogsumde uyumaya alıştı bide uyanınca hep agliyoMerhaba bizde öyleyiz sürekli memede olmak istiyor meme/mama takviyeli gidiyoruz iki göğüsümü de emiyor üstüne mama içiyor ama hala aranıyor. Yerine bırakınca uyanıyor memesiz uykuya dalmıyor
Ya bende alıyım mi almiyim mi karasız kaldım ama demekki işe yarıyor almak gerekecekKalkan ilk günden beri kullanıyorum en azından teması engelliyor elim ayağım
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahÖnce doğum yapan herkesi tebrik ederim
Bende hayatımın dönüm noktalarından birini daha yaşamış bulunmaktayım oğlum dünyaya geldi yanimda emmeye çabalıyor.. 4. Sezeryan olduğu icinmi bilmiyorum ama ameliyat islemim uzun sürdü iyiyim oglum devamlı emme peşinde sütüm fosur fosur yok ama emerek gelecek ins
Bizim doktor lactocol önerdi günde 6 damla ama yine doktorunuza sorun mutlaka sabah 3 damla verdim sanırım 50 tane gaz çıkarmıştır şimdi yine huysuz 2 damla daha verdim bakalım gece nasıl geçecekBizim de gazdan baya ağlıyor. Damla almadık bilemedim erken mi doktora sormayı unuttum ben. Siz ne aldınız?
Yavruyu kucağına alınca tüm acılar geçecek inşallahKizlar sonunda dugum cozuldu ve bana yarin sabah 8 e sezeryan saati verdiler. Normal diye giderken sabah doguracagimi duydugumdan beri salya sumuk agliyorum durmuyor da. Nasip boyleymis. Zaten iki haftada 700 gr almis 3400 olmus bugun 38+4. 40. Haftada rahat 4 kilo olurmus sok oldum. Dua edin bana ben korkuyordum sezeryandan
3. Gün dr çıkışı ben de ebebeğe gitmiştim, bazı şeyleri o kadar az almışım kiYaa bu tecrübenin verdiği en güzel duygu benceilk cocugumda mama vermeyecegim diye ne hallere düşmüştüm kilo aliyomu niye uyumuyor niye ağlıyor ben nasıl anneyim vs vs sonrakilerde sütüm varmı yokmu mama gerekir mi gerekmez mi hiç birini kafaya takmadan sadece bebeğe ve kendime odaklı idim hatta bugün oglumun alisverisini yaptım iyiki alisveris yapmamisim yoksa hepsi boşa gidecek idi herseyini kısa kol bacak slopet aldım
Ben de korkuyordum sezaryenden ama makat geliş olduğu için mecbur sezaryen olacak, bana da 15 Ağustos’a gün verildiKizlar sonunda dugum cozuldu ve bana yarin sabah 8 e sezeryan saati verdiler. Normal diye giderken sabah doguracagimi duydugumdan beri salya sumuk agliyorum durmuyor da. Nasip boyleymis. Zaten iki haftada 700 gr almis 3400 olmus bugun 38+4. 40. Haftada rahat 4 kilo olurmus sok oldum. Dua edin bana ben korkuyordum sezeryandan
O bende de var oğlumda çok korkuyordum 40 gün ne mama verebildim ne üzerini falan değiştirdim çok ağlıyordum.birsey olacak diye kizimda gerçekten bebek büyütüyorum hem rahatlık hem tecrübe :) Allah eksikliklerini vermesin ama rahata alışmışım:)Yaa bu tecrübenin verdiği en güzel duygu benceilk cocugumda mama vermeyecegim diye ne hallere düşmüştüm kilo aliyomu niye uyumuyor niye ağlıyor ben nasıl anneyim vs vs sonrakilerde sütüm varmı yokmu mama gerekir mi gerekmez mi hiç birini kafaya takmadan sadece bebeğe ve kendime odaklı idim hatta bugün oglumun alisverisini yaptım iyiki alisveris yapmamisim yoksa hepsi boşa gidecek idi herseyini kısa kol bacak slopet aldım
Açıklık aynı üç cm’le devam. Ama dr yatış vereyim dedi bende eve gideyim dedim. Benim dr biraz evhamlı boşuna hastanede yatmayayım dedim. Birde muayene ederken kasılma ellerim biraz büyük dedi karnımdan bastırıp alttan muayene etti içimden dedim bebeğide çıkaracak heraldeHaberdar et bizi de
Ay insallah dediginiz gibi olur agri esigim cok dusuk ilk dogumum normal olmasina ragmen bir haftada zor toparlandim o yuzden cok endiseleniyorum. Amiin insallahKorkma illa zorluğu var ama ben bugün oğlumu Dr a götürdüm ardından alışverişine gittimilk 2 gün yıkıcı olabilir ama sonrasında ufak tefek ağrıların olacak onlarida çok takmayacaksin artık kuzunu kucagina alacaksın bundan daha güzeli varmı güzel anlarini hatirlayacaksin ins
Benim de ayni sebepten genel anestezi sezeryan. Neden agladigimi da anlamiyorum uzerine buyuk kizim aksam iki kere bayildi. O kadar kotuyum ki iki gun onu yanimda tutamiyacagim uzerine bir de sezeryan agrim olacak. Cok duaya ihtiyacim var. Siz de saglikla alin kucaginiza en hayirli zaman ne zamansa. Ay gogus ucu kremine baslicaktim o kadar emindim ki daha vaktimin oldugunaBiz de 37+0. 2aydir benim sol ayak&bacak iptal. Uyusuyor, keceleniyor..bel,boyun fitigi vs varsa direk sinire etki edebiliyor.
benim durumum icin dr sabredecegiz dedi.genel anestezi&sezeryan tek care riske girmemek icin dedi. Ameliyat oncesi sonrasi varis corabi, kan sulandirici vs.
Oyy masaAllah.gecen pers gittigimde pazar icin hop sezeryan kagidi imzalatmaya kalktiklarinda ben de boyleydim. Bizimkini de kucuk diye alalim dediler. Simdilik 2 gune bir kontrolle devam ediyorum bakalim ama yakindir..haftaniz guzel. Bizimki 38i goremeyecek gibi
Onca ameliyat gecirdim ama insan tedirgin oluyor ister istemez..
Guzel dusunelim, dualasalim, saglikla&kolaylıkla&hayirlarla gelsin bebisler..
Not: hala perine yagini nereme sursem diye düşünüyorum
Amiin cok sagolasinYavruyu kucağına alınca tüm acılar geçecek inşallahkolaylıkla geçsin doğumun
Ay vaktim olsa daha mi iyi olurdu daha mi kotu bilmiyorum. İnsallah kolay atlatirim. Aksam kizim bayildi iki kere ust uste bir yerini acitmis cok acidi heralde onun uzuntusunden kendi korkumu unuttum. O kadar zor bir gun geciriyorum ki Rabbim beterinden korusun. Onu birakip gitmek de istemiyorum. Oturdum agladim artik sonunda bir suru isim var kalkip yapamiyorum elimin ayagimin bagi cozuldu.Amiiin sagolasin canim dua et banaBen de korkuyordum sezaryenden ama makat geliş olduğu için mecbur sezaryen olacak, bana da 15 Ağustos’a gün verildiO kadar çok kişiden kolay atlattığını duydum ki bu ara. Hatta 10 gün önce de bir arkadaşım acil sezaryene alınmıştı, hiç korktuğum gibi değilmiş çok rahat geçirdim dedi. İçini ferah tut, sen de kolaylıkla ve sağlıkla atlatırsın inşallah, bir an önce mutlulukla kavuş bebişine
Bir sürü tulum aldım hepsi çöp oldu. Zıbın çorap duruyoruz evde. Sırf aldıklarımı giysin de üstünde göreyim diye klima açtım bugünYaa bu tecrübenin verdiği en güzel duygu benceilk cocugumda mama vermeyecegim diye ne hallere düşmüştüm kilo aliyomu niye uyumuyor niye ağlıyor ben nasıl anneyim vs vs sonrakilerde sütüm varmı yokmu mama gerekir mi gerekmez mi hiç birini kafaya takmadan sadece bebeğe ve kendime odaklı idim hatta bugün oglumun alisverisini yaptım iyiki alisveris yapmamisim yoksa hepsi boşa gidecek idi herseyini kısa kol bacak slopet aldım
Bence de kendini hastanede hiç yıpratma, bi kaç saat sonra suni sancıyı basarlar doğum hızlansın diye. Evde takıl iyice sancıların sıklaşana kadar, bazen günler sürebiliyor. Yürüyüş yap merdiven in çık, sakin kalmaya çalış o zaman zaten kendiliğinden hızlanırAçıklık aynı üç cm’le devam. Ama dr yatış vereyim dedi bende eve gideyim dedim. Benim dr biraz evhamlı boşuna hastanede yatmayayım dedim. Birde muayene ederken kasılma ellerim biraz büyük dedi karnımdan bastırıp alttan muayene etti içimden dedim bebeğide çıkaracak heraldeNst sancı çıkmadı ama eve geldim yine adet sancısı gibi bişey başladı. Offf beklemedeyim işte. Ne zaman bende doğurdum yazacağım diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?