- 27 Eylül 2019
- 8
- 5
- 86
- 31
Bende gece aynı şeyi yaşadım düzenliydi sancım 5-6dk da bir geliyordu bi duşa gireyim dedim saat 4.30da çıkınca ağırlık çöktü uyudum uyandım şu anda düzensiz uzun aralıklarla geliyorBende duş aldım uyumuşum sonra. Şuanda da 15-20 dk da geliyo sancı asla sıklaşmıyo
Bende gece aynı şeyi yaşadım düzenliydi sancım 5-6dk da bir geliyordu bi duşa gireyim dedim saat 4.30da çıkınca ağırlık çöktü uyudum uyandım şu anda düzensiz uzun aralıklarla geliyor
Bende duş aldım uyumuşum sonra. Şuanda da 15-20 dk da geliyo sancı asla sıklaşmıyo
Benim de öyleydi 5-6dk da geldi biraz pilates topunda hareket ettim biraz yürüdüm uzandım geçti hayret gerçekten şuan tık yokBende gece aynı şeyi yaşadım düzenliydi sancım 5-6dk da bir geliyordu bi duşa gireyim dedim saat 4.30da çıkınca ağırlık çöktü uyudum uyandım şu anda düzensiz uzun aralıklarla geliyor
artsada sağlıkla doğsalar artık. 39+6 bugün. Kızım 39+4 sabahı doğmuştu ilk defa bu kadar hamileyim
Doktorum 40 dan sonra elimiz yüreğimizde oluyo dediği için beni de tedirgin etti.Ben de artık doğurmak istiyorum ilk kızımda 40+4de doğum yaptım ben ondan tedirginim
Benim bayadır 20 nin üzerinde hep 100 ü gördüğüde oluyo ama düzenli bişey olmadıkça önemsemiyolar. Bir kaç kez 70 dediğiniz düzenli aralıksa bir anlam ifade ederdenst den çıktım şimdi 20nin üzerindeydi hep bikaç kez de 70leri gördü bakalım doktor ne dicek
Ne güzelBen ilk bir hafta hep kullandım düzenli lansinoh krem ve kalkan hiç göğüs yaram olmadı.
Almalısın
Muayene etti doktor 3cm açılmam varmış başı da aşağı inmiş ağrın sıklaşınca gel dedi doktor eve geçiyorum şimdiBenim bayadır 20 nin üzerinde hep 100 ü gördüğüde oluyo ama düzenli bişey olmadıkça önemsemiyolar. Bir kaç kez 70 dediğiniz düzenli aralıksa bir anlam ifade ederde
Sağlıkla su gibi gelsinler inşallah bende hala tık yok bakalım gece neler olacakMuayene etti doktor 3cm açılmam varmış başı da aşağı inmiş ağrın sıklaşınca gel dedi doktor eve geçiyorum şimdi
Ayyy maşallah .En kısa zamanda sağ salim kucağına al inşallahMuayene etti doktor 3cm açılmam varmış başı da aşağı inmiş ağrın sıklaşınca gel dedi doktor eve geçiyorum şimdi
Heran herşey olabilirSağlıkla su gibi gelsinler inşallah bende hala tık yok bakalım gece neler olacak
İnşallah kızlar bekleyen herkes sağlıkla alsın bebişini inşallah kucağınaAyyy maşallah .En kısa zamanda sağ salim kucağına al inşallah
Benim doktorum önermedi40 ın çıktıktan sonra spor istiyorum özellikle fıtığın oldugu için dedi
Benim doktorumda sorsam muhtemelen önermeyecekBenim doktor çok kilo takıntılı olmasına rağmen ilk 1 ay önermedi. Sadece pentinin korse taytları var onları giyersen rahat edersin dedi. Ben owlinin cırtlı korsesini almıştım ama o diyene kadar giymeyeceğim. Gerçi ağrım acımda yok ama nolur nolmaz
Kızlar ilk fırsatta alıp deneyeceğim. Süt sağma fabrikası gibi dolaşıyorum evde. Sağmak daha zor işmiş ya tahmin etmezdim.en güzeli yapıştır memeye geç ama nasıl savaş veriyo kendini ittirmek için. Katıla katıla ağlıyo. Onun dışında ağladığını görmüyoruz neredeyse çocuk meme sevmiyor
Canım eğer belden ağrı girip kasığa iniyorsa ağrı doğum sancısı başlamış olabilir.Kızlar sancılarınız nasıl benim tüm gün ara ara belim ağrıyor ve aynı anda karnı sertleşiyor bu doğum sancısı mı? Birde arkadaşlarım gelecek zorlada olsa yemek yaptım yattım şimdi gelmeyin diyemedim kendim illa gelin demiştim 3 cm açıklığım vardı zaten belim çok ağrıyor
Evet bahsettiğin doğum sancısı. Süresini takip et en önemli veri o, belirli aralıklarla geliyorsa doğumdur ama zaten ilk doğumunsa ilerlemesi saatler sürebilir, gittikçe sıklaşırKızlar sancılarınız nasıl benim tüm gün ara ara belim ağrıyor ve aynı anda karnı sertleşiyor bu doğum sancısı mı? Birde arkadaşlarım gelecek zorlada olsa yemek yaptım yattım şimdi gelmeyin diyemedim kendim illa gelin demiştim 3 cm açıklığım vardı zaten belim çok ağrıyor
Valla yoğurt mayaladımEvet bahsettiğin doğum sancısı. Süresini takip et en önemli veri o, belirli aralıklarla geliyorsa doğumdur ama zaten ilk doğumunsa ilerlemesi saatler sürebilir, gittikçe sıklaşır
Acele etme ne kadar evde geçirsen kârdırValla yoğurt mayaladımakşam dokuza kadar gidemeyiz buzdolabına kaldırmam lazım onu. Galiba doğum sancısı on gibi bi gideceğim hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?