2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar sizin bebişler gece aralıksız uyuyor mu? Biz her gece 3 gibi uyanıyoruz. Gaz emme seansı sabaha kadar bi döngü halinde. Sonra sabah yine rahat uykuya dalıyor.
Benimki 3 4 saatte bir uyanıyor bazen 2 saat aciktikca sanirim.. sabah 6 7 gibide güne basliyor gece boyu uyuyan yenidogan yoktur sanırım

Hipp combiotik mi? Onu kullaniyorum ama yok fayda yok. Damlaya basladik caresizce etki etsin diye bekliyorum.
Evet onu aldik aynı zamanda gaz damlası da kullaniyorum.acikcasi ben oğlumda da kullandim kendime de cocugada eziyet etmeye gerek yok surda en fazla 1 aylık yada 40 i çıkana kadar sonra zaten alisiyor

Evet dün bende metsil damlaya başladım ama hemen fayda göremedim mama olarak Aptamil veriyorum ağlamadan durmadigi için sürekli emzirmek zorunda kaliyorum
Gazdan ağlıyorsa sürekli emzirme çünkü kısır döngüye giriyor mestil hiç bilmiyorum ama ben damlayı verdiğim ilk gün 1 saat gaz çıkardı hatta çok sasirdim ben

Benim normal doğum 5.gun kontrole çağırdı doktorm muayene etmek için

Ya 2 kez verdim zaten ikisinde de kustu.
Kullanmadan önce çocuk doktoruna sordum üstelik bunu kullanayım mı başkamı alalım diye olur kullan dedi onu dinledik işte.
Onun yüzünden oğlum 1 aya yakın kaka yapmadı. Bizim de dr umuz bıraktığında düzeldi. Ocean 400 ünite yeterli gelir bir puf veya bir damla.

Kizlar cocuklara ne giydiriyorsunuz? Odada klima olsa da sicaklik 27 civari yatak odasi da salon da. Gunduz kisa kollu giydirdim artik ama geceden hic emin degilim bana serin geliyor oda ama
Cihaz 27 diyor o ayes basmasi gidip usume mi geldi nolduysa

Ya sadece anne sutuyle beslenenlerde gaz damlasi var o hemen ise yariyormus maalesef mama destekli old. Icin surecimiz biraz daha zor

Kizlar cocuklara ne giydiriyorsunuz? Odada klima olsa da sicaklik 27 civari yatak odasi da salon da. Gunduz kisa kollu giydirdim artik ama geceden hic emin degilim bana serin geliyor oda ama
Ben ilk zamanlar yarım kollu zıbınla yatırdım ama bugün hava baya esiyor cam da açık kapatırsam ben duramam. O yüzden bebeğe zıbın atlet üstüne uzun kollu zarf şeklinde kapanan üst giydirdim altında ayaklı pantolon var . Kafada şapka yok bu arada

Benimki de cocuk dr u gel dediği gün bana da uğra dedi. 3. Gün gittik sıvı geçirmez bantımı söktü. Krem reçete etti. Bidaha ki kontrol 40 çıkınca

Merhabalar canım
Benim ilk sezaryenim çok kötü geçmişti dikiş yapılmıştı korsesiz adım atamıyordum böyle rahim karın mesane ne varsa düşecek gibiydi ve ağrılıydı. Değil adım atmak yatağa girip düz yatmak bile benim için işkence gibiydi.
Bu sezaryenim de çok şükür yapıştırma yapmışlar. Hiç korsesiz yaşıyorum öyle diyeyim. Gene sarkık mı evet sarkık ama ilkinde yaşadığım acıyı yaşatmıyor bana sanırım doktor ve ekibinden kaynaklı.
Sağa sola dönmek sadece içimi ürpertiyor o yüzden düz yatmaya devam. İlki bende travma kaldığı için sanırım.
Hissizlik konusuna gelince bu göbek deliğimin altından itibaren his yok.
His kaybı belki 1 2 yılını alabilir. Ama o çok da sorun edilecek bişey değil ağrı acı olacağına. Benim ilk sezaryenle bunun arasında hemen hemen 5 yıl var en az 2 senedir his durumu eskiye dönmüştü. Bunda da cok takılmıyorum.
Kanama ilkinde cok yoğundu hasta bezi kullanmıştım. Bunda hastanedeyken bi ilaç verip karnımı bastırdı hemşireler baya kan gelmiş o yüzden içim bi tık daha temizlendi sanırım daha az kanama geliyo. Hasta bezi değil normal ped kullanıyorum.
İdrarla ilgili suyu az içersem takılan sonda kaynaklı böyle iye olacakmışım gibi idrar yaparken yanma batma oluyo ama suyu çoğaltırsam geçiyo. Onun dışında rahime baskı yok bende

Philips 2 ve 3 çok akışkan 1 le devam et canim çünkü hiç damlama yqpmiyor kendisi çekerse geliyor meme gibi yani biz 20 gündür kullanıyoruz meme de fark olmadi ama oğlumda browns almistim akıtıyor hiç etmedi beni

Ben uzun kollu çıtçıtlı bady ile yatiriyorum altta herhangi birsey yok üstüne Müslin ortuyorum

2yi başta cekememisti, simdi denedim cekiyor. 3ten 2ye gectim. Dr Browns 1no yu da sipariş verdim bugün.. çaresizlik.. iyi değil miydi tam anlamadım?

Kizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi

Kizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi
Ben yapamıyorum aşkım deliriyor kundakta sinirdennn. Sereserpe yatırıyorum üzerine Müslin örtüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…