- 22 Mart 2023
- 4.191
- 2.686
- 63
- 31
Asmlerin verdiği demi o sakın onu kullanmaDevit 3
Benimki 3 4 saatte bir uyanıyor bazen 2 saat aciktikca sanirim.. sabah 6 7 gibide güne basliyor gece boyu uyuyan yenidogan yoktur sanırımKızlar sizin bebişler gece aralıksız uyuyor mu? Biz her gece 3 gibi uyanıyoruz. Gaz emme seansı sabaha kadar bi döngü halinde. Sonra sabah yine rahat uykuya dalıyor.
Evet onu aldik aynı zamanda gaz damlası da kullaniyorum.acikcasi ben oğlumda da kullandim kendime de cocugada eziyet etmeye gerek yok surda en fazla 1 aylık yada 40 i çıkana kadar sonra zaten alisiyorHipp combiotik mi? Onu kullaniyorum ama yok fayda yok. Damlaya basladik caresizce etki etsin diye bekliyorum.
Gazdan ağlıyorsa sürekli emzirme çünkü kısır döngüye giriyor mestil hiç bilmiyorum ama ben damlayı verdiğim ilk gün 1 saat gaz çıkardı hatta çok sasirdim benEvet dün bende metsil damlaya başladım ama hemen fayda göremedim mama olarak Aptamil veriyorum ağlamadan durmadigi için sürekli emzirmek zorunda kaliyorum
Ya 2 kez verdim zaten ikisinde de kustu.Asmlerin verdiği demi o sakın onu kullanma
Bugün cok gaz sancısı cekti yavrum yarın acil alıcam bende.Gazdan ağlıyorsa sürekli emzirme çünkü kısır döngüye giriyor mestil hiç bilmiyorum ama ben damlayı verdiğim ilk gün 1 saat gaz çıkardı hatta çok sasirdim ben
Ben doktora sordum lactocol önerdi ama sen yinede kendi cocuk doktoruna sor canım benimkide çok morariyorduBugün cok gaz sancısı cekti yavrum yarın acil alıcam bende.
Ne kullanıyosunuz?
Benim normal doğum 5.gun kontrole çağırdı doktorm muayene etmek içinselamlarrr. Ben ne soracağım asılben doktora muayene hiç olmadımmmm. Benim doğumum bebek her şey o kadar karışık ki bana biri dedi mi kontrol vs hatırlamıyorum. Şehir hastanesinde doğurmuştum sezeryan. 1 hafta sonda dikişleri almaya gelmemi söylediler aldırdım o kadardı. Siz ne zamana gittiniz kontrole
Onun yüzünden oğlum 1 aya yakın kaka yapmadı. Bizim de dr umuz bıraktığında düzeldi. Ocean 400 ünite yeterli gelir bir puf veya bir damla.Ya 2 kez verdim zaten ikisinde de kustu.
Kullanmadan önce çocuk doktoruna sordum üstelik bunu kullanayım mı başkamı alalım diye olur kullan dedi onu dinledik işte.
Ben ilk zamanlar yarım kollu zıbınla yatırdım ama bugün hava baya esiyor cam da açık kapatırsam ben duramam. O yüzden bebeğe zıbın atlet üstüne uzun kollu zarf şeklinde kapanan üst giydirdim altında ayaklı pantolon var . Kafada şapka yok bu aradaKizlar cocuklara ne giydiriyorsunuz? Odada klima olsa da sicaklik 27 civari yatak odasi da salon da. Gunduz kisa kollu giydirdim artik ama geceden hic emin degilim bana serin geliyor oda ama
Cihaz 27 diyoro ayes basmasi gidip usume mi geldi nolduysa
Benimki de cocuk dr u gel dediği gün bana da uğra dedi. 3. Gün gittik sıvı geçirmez bantımı söktü. Krem reçete etti. Bidaha ki kontrol 40 çıkıncaselamlarrr. Ben ne soracağım asılben doktora muayene hiç olmadımmmm. Benim doğumum bebek her şey o kadar karışık ki bana biri dedi mi kontrol vs hatırlamıyorum. Şehir hastanesinde doğurmuştum sezeryan. 1 hafta sonda dikişleri almaya gelmemi söylediler aldırdım o kadardı. Siz ne zamana gittiniz kontrole
Merhabalar canımKizlar ya bir kac sorum var surekli kafami kurcaliyor. Sezeryan deneyimi olanlar bir bakabilir mi? Sezeryandan sonra karninizin yeniden kendini tasiyabilecek kivama gelmesi kac gun surdu? En cok garipsedigim bu oldu sanki kaslar islevsiz kalmis gibi tutarak yuruyorum. Hele dikis yerindeki bandin baslangic kisminda his yok bende normal mi? İlk muayene alttan mi yapiliyor? Kanamaniz kac gunde durdu? Hic yan yatamiyorum cok baski oluyor sizde de oldu mu?kanamada Benim 5. Gun sadece leke kaldi bana cok anormal geldi. İdrar yaparken vajinada basi hissi oluyor mu? Bunlar hic beklemedigim seylerdi garipsedim de normal mi ne zaman gecer diye dusunuyorum surekli.
Bir de bazen bebisi uyandiramiyorum bir saat suruyor sariliginin artmamasi icin uyandirmam lazim neler yapiyorsunuz? Ustunu cikariyorum altini degisiyorum konusuyorum ovaliyorum minciriyorum yok.
Canım doğurdun muAminnnn 40 haftalığız şu an siz ?
Philips 2 ve 3 çok akışkan 1 le devam et canim çünkü hiç damlama yqpmiyor kendisi çekerse geliyor meme gibi yani biz 20 gündür kullanıyoruz meme de fark olmadi ama oğlumda browns almistim akıtıyor hiç etmedi beni️acil yardımm..
Minik doğan bebisim ilk gunler memeye yapisiyordu. 4.gun ancak sut geldi..
Hast..cok karıştırdılar.. kendi mama ve biberonlari berbattı.. ona alıştı. Philips no2yi çekemedi.. no3u cekiyor ama hızlı gibi.. 5.gun..tam sut geliyor artık derken.. memeye sinirlenmeye basladi..,3dk savaş verip sonra tutuyor..arada bırakıp yine sinirleniyor..tutturana kadar ter içinde kalıyoruz ikimiz de.. bugün saat başı, 2 saatte bir..bazen 1.5saat boyunca emzirdim..bel,boyun iptal... kuruyana kadar emzirme pompa artik ne verdiyse..
Nolur bi yol gösteren
Ben uzun kollu çıtçıtlı bady ile yatiriyorum altta herhangi birsey yok üstüne Müslin ortuyorumKizlar cocuklara ne giydiriyorsunuz? Odada klima olsa da sicaklik 27 civari yatak odasi da salon da. Gunduz kisa kollu giydirdim artik ama geceden hic emin degilim bana serin geliyor oda ama
Cihaz 27 diyoro ayes basmasi gidip usume mi geldi nolduysa
Philips 2 ve 3 çok akışkan 1 le devam et canim çünkü hiç damlama yqpmiyor kendisi çekerse geliyor meme gibi yani biz 20 gündür kullanıyoruz meme de fark olmadi ama oğlumda browns almistim akıtıyor hiç etmedi beni
Ben yapamıyorum aşkım deliriyor kundakta sinirdennn. Sereserpe yatırıyorum üzerine Müslin örtüyorummKizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi️ ️ ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?