2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar cocuklara ne giydiriyorsunuz? Odada klima olsa da sicaklik 27 civari yatak odasi da salon da. Gunduz kisa kollu giydirdim artik ama geceden hic emin degilim bana serin geliyor oda ama
Cihaz 27 diyor o ayes basmasi gidip usume mi geldi nolduysa
Canım klima yok cam üstten açık, gündüz kısa kollu zıbın, ayağına çoraplayız. Gece zıbın üstüne pijama giydiriyorum tek kat müslin seriyorum üstüne de. Ev 27 28 derece genelde. Kendimden pay biçiyorum bi tık serin geliyor geceleri o yüzden pijama giydiriyorum. Çok sıcakladığında huzursuzlanıp uyanıyor

Kizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi
Bizimki de kundak yaptırmadı hiç. Kollar illa yanlarda olacak uyurken. Müslin örtüyorum bende göğsünün altından itibaren. Ama elleriyle de müslini kaydırıp yüzüne kapatmasın diye sürekli tetikteyim. Uyku tulumu almıştım togu kalınmış mecbur bu şekilde devam edicem. Klima açıp kundağı kullanmak istedim yine rahat durmadı

Kizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
Ben kundak yapmıyorum ikimizin sıcaklığı ile kan ter içinde kalıyoruz zaten emzirme sırasında. Oğlum Kasım doğumluydu onu hep yarım kundak yaptım da buna yapmadım boynu isilik oldu zaten

Bu sezaryeninin iyi geçmesine o kadar sevindim ki öncekinin travmasını atlattın en azından. Doktordan doktora çoooook fark ediyor maalesef

2yi başta cekememisti, simdi denedim cekiyor. 3ten 2ye gectim. Dr Browns 1no yu da sipariş verdim bugün.. çaresizlik.. iyi değil miydi tam anlamadım?
1 iyi hiç damlatmiyor ama çekim gücü istiyor belki ozaman çekmemiştir biz ilk zaten siringayla verdik mama sonra meme de alıştı 1 e geçtik keşke oğlumda da bunu alsaydım belki oda anne sütü alırdı kizimda meme mama olarak gidiyor ama az da olsa aliyor

Ben 2 çocuğuma da yapmadım doğru bulmuyorum benim ellerimin sabitlenmesini istemezdim

Bu sezaryeninin iyi geçmesine o kadar sevindim ki öncekinin travmasını atlattın en azından. Doktordan doktora çoooook fark ediyor maalesef
İlk sezaryenimde ki dr beneği çıkardıktan sonra gidiyormuş ekibi temizleyip dikiyormuş bunu yeni öğrendim şaka gibi.
Ama bunda en başından en sonuna bitene kadar başımdaydı Allah bir değil bin kere razı olsun
Valla sorma travmamı yendirdi bana 3ü 5i doğuracak hale geldim

doğum yapanlar kanama ne durumda benim 17 gün oldu 1 hafta regl 2 3 gün akıntı gibiydi sonra kesildi bugün yine kanamam başladı doktora gitmeli miyim normal doğurdum

doğum yapanlar kanama ne durumda benim 17 gün oldu 1 hafta regl 2 3 gün akıntı gibiydi sonra kesildi bugün yine kanamam başladı doktora gitmeli miyim normal doğurdum
Canım benim 28 gün oldu arada kesiliyor bir gün iki gün sonra tekrar leke şeklinde geliyor böyle devam tabi ama yoğun bi kanama yok ilk zamanlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…