Canım klima yok cam üstten açık, gündüz kısa kollu zıbın, ayağına çoraplayız. Gece zıbın üstüne pijama giydiriyorum tek kat müslin seriyorum üstüne de. Ev 27 28 derece genelde. Kendimden pay biçiyorum bi tık serin geliyor geceleri o yüzden pijama giydiriyorum. Çok sıcakladığında huzursuzlanıp uyanıyorKizlar cocuklara ne giydiriyorsunuz? Odada klima olsa da sicaklik 27 civari yatak odasi da salon da. Gunduz kisa kollu giydirdim artik ama geceden hic emin degilim bana serin geliyor oda ama
Cihaz 27 diyoro ayes basmasi gidip usume mi geldi nolduysa
Bizimki de kundak yaptırmadı hiç. Kollar illa yanlarda olacak uyurken. Müslin örtüyorum bende göğsünün altından itibaren. Ama elleriyle de müslini kaydırıp yüzüne kapatmasın diye sürekli tetikteyim. Uyku tulumu almıştım togu kalınmış mecbur bu şekilde devam edicem. Klima açıp kundağı kullanmak istedim yine rahat durmadıKizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi️ ️ ️
Ben kundak yapmıyorum ikimizin sıcaklığı ile kan ter içinde kalıyoruz zaten emzirme sırasında. Oğlum Kasım doğumluydu onu hep yarım kundak yaptım da buna yapmadım boynu isilik oldu zatenKizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
Bu sezaryeninin iyi geçmesine o kadar sevindim kiMerhabalar canım
Benim ilk sezaryenim çok kötü geçmişti dikiş yapılmıştı korsesiz adım atamıyordum böyle rahim karın mesane ne varsa düşecek gibiydi ve ağrılıydı. Değil adım atmak yatağa girip düz yatmak bile benim için işkence gibiydi.
Bu sezaryenim de çok şükür yapıştırma yapmışlar. Hiç korsesiz yaşıyorum öyle diyeyim. Gene sarkık mı evet sarkık ama ilkinde yaşadığım acıyı yaşatmıyor bana sanırım doktor ve ekibinden kaynaklı.
Sağa sola dönmek sadece içimi ürpertiyor o yüzden düz yatmaya devam. İlki bende travma kaldığı için sanırım.
Hissizlik konusuna gelince bu göbek deliğimin altından itibaren his yok.
His kaybı belki 1 2 yılını alabilir. Ama o çok da sorun edilecek bişey değil ağrı acı olacağına. Benim ilk sezaryenle bunun arasında hemen hemen 5 yıl var en az 2 senedir his durumu eskiye dönmüştü. Bunda da cok takılmıyorum.
Kanama ilkinde cok yoğundu hasta bezi kullanmıştım. Bunda hastanedeyken bi ilaç verip karnımı bastırdı hemşireler baya kan gelmiş o yüzden içim bi tık daha temizlendi sanırım daha az kanama geliyo. Hasta bezi değil normal ped kullanıyorum.
İdrarla ilgili suyu az içersem takılan sonda kaynaklı böyle iye olacakmışım gibi idrar yaparken yanma batma oluyo ama suyu çoğaltırsam geçiyo. Onun dışında rahime baskı yok bende
1 iyi hiç damlatmiyor ama çekim gücü istiyor belki ozaman çekmemiştir biz ilk zaten siringayla verdik mama sonra meme de alıştı 1 e geçtik keşke oğlumda da bunu alsaydım belki oda anne sütü alırdı kizimda meme mama olarak gidiyor ama az da olsa aliyor2yi başta cekememisti, simdi denedim cekiyor. 3ten 2ye gectim. Dr Browns 1no yu da sipariş verdim bugün.. çaresizlik.. iyi değil miydi tam anlamadım?
Ben 2 çocuğuma da yapmadım doğru bulmuyorum benim ellerimin sabitlenmesini istemezdimKizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
İlk sezaryenimde ki dr beneği çıkardıktan sonra gidiyormuş ekibi temizleyip dikiyormuş bunu yeni öğrendim şaka gibi.Bu sezaryeninin iyi geçmesine o kadar sevindim kiöncekinin travmasını atlattın en azından. Doktordan doktora çoooook fark ediyor maalesef
Sanırım doğumdan sonra da krem sürmek gerekiyor diye okumuştum, bi de korse kullanın diyorlarKızlarrrr doğuma kadar hiç çatlağım yoktu şimdi karnımda 2 çatlak gördümmmm ne alaka yaaaadoğurunca bitmiyor muydu bu risk
Canım benim 28 gün oldu arada kesiliyor bir gün iki gün sonra tekrar leke şeklinde geliyor böyle devam tabi ama yoğun bi kanama yok ilk zamanlar gibi.doğum yapanlar kanama ne durumda benim 17 gün oldu 1 hafta regl 2 3 gün akıntı gibiydi sonra kesildi bugün yine kanamam başladı doktora gitmeli miyim normal doğurdum
Hem adet ağrısı gibi ağrı var hem de kanama pcosluyum normaldeCanım benim 28 gün oldu arada kesiliyor bir gün iki gün sonra tekrar leke şeklinde geliyor böyle devam tabi ama yoğun bi kanama yok ilk zamanlar gibi.
Canımmm evet bugün doğurdum sabahCanım doğurdun mu
Sağlıkla büyüt gözün aydınCanımmm evet bugün doğurdum sabah
Doğurdum yaşasın
Ayyy hadi hayirli olsunCanımmm evet bugün doğurdum sabah
Doğurdum yaşasın
Benim ayın 25 inde , senin zamanı belli mi sancını mı bekliyorsunAyyy hadi hayirli olsun
Kimler kaldi şimdi dogurmayan
Benimde Cok cok azdı doğumdan sonra arttıgını fark ettimKızlarrrr doğuma kadar hiç çatlağım yoktu şimdi karnımda 2 çatlak gördümmmm ne alaka yaaaadoğurunca bitmiyor muydu bu risk
Hiç kundak yapmadık hava çok sıcak diyeKizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
Benimde 25inde sezeryan randevumBenim ayın 25 inde , senin zamanı belli mi sancını mı bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?