2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kız dur hahahshshs 40 yasağı bitince çalışmalara başlıyormuşsun

Ben de gunduz kisa kollu ve altina pantolon giydiriyorum karni ve ayaklari usurse gaz olur diye. Sapka ben de takmadim cok terleyince emmiyor

Benim senin ilk sezeryanin gibi oldu sanirim yan dondugumde aci agri vardi karnim asagi cok bastirip canimi acitiyordu. Yapistirma sanirim benim de ama tam da anlamadim bugun bandi soktu. Goremedim henuz dikisimi. Hadi ya o kadar suruyor mu his kaybi. İlk 3 gun hasta bezi kullandim sonra pede gectim simdi ped dolmuyor bile. Basi hissi azaldi cok sukur ama mesanem normale dondu ne cekmisiz hamileyken surekli tuvalet…
Ben uzun kollu çıtçıtlı bady ile yatiriyorum altta herhangi birsey yok üstüne Müslin ortuyorum
Altta bir sey olmayinca gaz karin agrisi olmadi mi? Gunduz bazen cikarayim dedim ama gazdan korktum
Kizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi
Ben yapmadim. İlk bir iki gun hastanede yaptim ama ev cok sicak yapamadim
Emzirme danismani babayi ornek al sen yanarsin ya da usursun gogsune sirtina bak dedi. Ben cok usuyen biriydim dogumda her seyim geri geldi. Benimki de sicaktan cok mayisiyor emmiyor sonra
Canımmm evet bugün doğurdum sabah

Doğurdum yaşasın
Gozun aydinnnnn

Kizlar bugun dikis bandi sokuldu. Doktor gunde iki kere batikon sur dedi uzerini kapatma dedi. Bulasmamasi icin ne yapiyorsunuz? Bir de iki kere sordum doktorumdan cevap alamadim banyo yapabiliyoz mu ya? Korse ne zaman kullanabiliyoruz. Doktorun yaninda unuttum mesaj attim cevap gelmedi

Bana hiç batikon sür demedi bandı çıkartıp tamam dedi bende normal hayatıma devam ettim.

Bana üstünü bir daha kapama dedi ve fotoğrafını koyduğum kremi verdi. Fındık büyüklüğünde alıp sürüyorum. İz kalmaması içinmiş

Merhaba strip bantlarınız hala duruyor ama üst büyük bant çıktı diye anladım. Eğer öyleyse doktor bana Rif ampul vermişti ve ben o strip bantlar düşene kadar her gün sürmeye devam ettim. Çamaşıra veya pijamaya çıktığı için ben gazlı bezi tam kapatmadan göbek hizamdan aşağıya doğru açıp sadece üstten boyuna bantlardım. Yani hem tam kapanmamış hem de bulaşmamış olurdu. Doktorum yara yerini kapatmayan bir iç çamaşır giymemi söylemişti rahat edemesem de eski şuan küçük gelen çamaşırlarımdan giymiştim.

Eğer strip bantlar da düştüyse daha fazla bir şey yapmanıza gerek yok yara izi kremine başlamanız gerekir diye biliyorum

Ben yapamıyorum aşkım deliriyor kundakta sinirdennn. Sereserpe yatırıyorum üzerine Müslin örtüyorumm

kundak yapmayanlar olarak uykuda sicrayip uyanması, emzirirken elini kolunu nasil yönetiyorsunuz? Açık koydum, el.ayak kıpır kipir yine...kundak yapıyorum bu sefer açmaya çalışırken uyaniyor..
Benim de acik devam edeceğiz dedi. Gunde 3 kez alkolle temizleyip, krem.gazli bez kapatıyorum. Banyo yapabilirsin ama terleme dedi. Benden hatta kemer takmamı istedi dr hafifce. (Ameliyatta komplikasyon _uterin adoni olmus..kesi biraz büyük. Bugün de sızıntı gelmiş az bir sey beze..:/ cok hareket ediyorum evde..ins bi sey olmaz ...

Kızlarrrr doğuma kadar hiç çatlağım yoktu şimdi karnımda 2 çatlak gördümmmm ne alaka yaaaa doğurunca bitmiyor muydu bu risk

Benim de sıfır çatlaktı. Doktorum dikerken bak ne güzel hiç çatlamamışsın falan demişti. Doğumdan sonra acıdan gözümü açabilince duşa girmeden aynada popomu gördüm ilk defa, çatlamış :))))) popom çatlamış :))

Hem adet ağrısı gibi ağrı var hem de kanama pcosluyum normalde

Aynısını ben de yaşamıştım doktorum içerde kan birikmesin her gün sıcak suyla duş al karnına birkaç dakika masaj yap aşağı doğru demişti. Acıdan yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım ama bir gün kesiliyor bir gün lekeleniyor bir gün normal kanama geliyor. Başka belirtiniz yoksa lohusa kanamasıdır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…