- 30 Nisan 2023
- 2.869
- 3.024
- 63
- 32
Ay hadi grubun son doğuranları olabilirizBenimde 25inde sezeryan randevumson ana kadar bekliyor doktorum
Gunde 4 kez mamadan once 15 damlaSab simplex damlayı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?
Amin canım benim sağ salim İnşallahSağlıkla büyüt gözün aydındarısı benim gibi kalanların başına
Sağol canım benim inşallah kalan herkes de sağ salim kavuşur yavrusunaAyyy hadi hayirli olsun
Kimler kaldi şimdi dogurmayan
Günde 4 kez 10 damla çay kaşığına damlatıp beslenmeden önce veriyorum. Buradan biri de 15 damla veriyomuş doktoru öyle demiş.Sab simplex damlayı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?
Aralıksız uykuya çok uzağız, tam tersi noktasındayız aralıksız uykununKızlar sizin bebişler gece aralıksız uyuyor mu? Biz her gece 3 gibi uyanıyoruz. Gaz emme seansı sabaha kadar bi döngü halinde. Sonra sabah yine rahat uykuya dalıyor.
Teşekkür edermGunde 4 kez mamadan once 15 damla
Kız dur hahahshshs 40 yasağı bitince çalışmalara başlıyormuşsunİlk sezaryenimde ki dr beneği çıkardıktan sonra gidiyormuş ekibi temizleyip dikiyormuş bunu yeni öğrendim şaka gibi.
Ama bunda en başından en sonuna bitene kadar başımdaydı Allah bir değil bin kere razı olsun
Valla sorma travmamı yendirdi bana 3ü 5i doğuracak hale geldim
Ya korse kullanıyorum ama Krem hiç aklıma gelmemiştiSanırım doğumdan sonra da krem sürmek gerekiyor diye okumuştum, bi de korse kullanın diyorlar
HaksızlıkBenimde Cok cok azdı doğumdan sonra arttıgını fark ettim
Aşkım 4×10 ama ben günde 2 kullanıyorum şimdilikSab simplex damlayı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?
Evet eczacı da günde 4 × 10 damla demiş bizede bi emin olmak istedimAşkım 4×10 ama ben günde 2 kullanıyorum şimdilik
Ben de gunduz kisa kollu ve altina pantolon giydiriyorum karni ve ayaklari usurse gaz olur diye. Sapka ben de takmadim cok terleyince emmiyorBen ilk zamanlar yarım kollu zıbınla yatırdım ama bugün hava baya esiyor cam da açık kapatırsam ben duramam. O yüzden bebeğe zıbın atlet üstüne uzun kollu zarf şeklinde kapanan üst giydirdim altında ayaklı pantolon var . Kafada şapka yok bu arada
Benim senin ilk sezeryanin gibi oldu sanirim yan dondugumde aci agri vardi karnim asagi cok bastirip canimi acitiyordu. Yapistirma sanirim benim de ama tam da anlamadim bugun bandi soktu. Goremedim henuz dikisimi. Hadi ya o kadar suruyor mu his kaybi. İlk 3 gun hasta bezi kullandim sonra pede gectim simdi ped dolmuyor bile. Basi hissi azaldi cok sukur ama mesanem normale dondu ne cekmisiz hamileyken surekli tuvalet…Merhabalar canım
Benim ilk sezaryenim çok kötü geçmişti dikiş yapılmıştı korsesiz adım atamıyordum böyle rahim karın mesane ne varsa düşecek gibiydi ve ağrılıydı. Değil adım atmak yatağa girip düz yatmak bile benim için işkence gibiydi.
Bu sezaryenim de çok şükür yapıştırma yapmışlar. Hiç korsesiz yaşıyorum öyle diyeyim. Gene sarkık mı evet sarkık ama ilkinde yaşadığım acıyı yaşatmıyor bana sanırım doktor ve ekibinden kaynaklı.
Sağa sola dönmek sadece içimi ürpertiyor o yüzden düz yatmaya devam. İlki bende travma kaldığı için sanırım.
Hissizlik konusuna gelince bu göbek deliğimin altından itibaren his yok.
His kaybı belki 1 2 yılını alabilir. Ama o çok da sorun edilecek bişey değil ağrı acı olacağına. Benim ilk sezaryenle bunun arasında hemen hemen 5 yıl var en az 2 senedir his durumu eskiye dönmüştü. Bunda da cok takılmıyorum.
Kanama ilkinde cok yoğundu hasta bezi kullanmıştım. Bunda hastanedeyken bi ilaç verip karnımı bastırdı hemşireler baya kan gelmiş o yüzden içim bi tık daha temizlendi sanırım daha az kanama geliyo. Hasta bezi değil normal ped kullanıyorum.
İdrarla ilgili suyu az içersem takılan sonda kaynaklı böyle iye olacakmışım gibi idrar yaparken yanma batma oluyo ama suyu çoğaltırsam geçiyo. Onun dışında rahime baskı yok bende
Altta bir sey olmayinca gaz karin agrisi olmadi mi? Gunduz bazen cikarayim dedim ama gazdan korktumBen uzun kollu çıtçıtlı bady ile yatiriyorum altta herhangi birsey yok üstüne Müslin ortuyorum
Ben yapmadim. İlk bir iki gun hastanede yaptim ama ev cok sicak yapamadimKizlar bir de kundak yapmayanlar var mi aramızda? Nasıl bi yol izliyorsunuz emzirirken, uykuda.. Kundak dayanmiyor...daha huzurlu sanki..
hem sen 2 kilosunu bu neyin direnisi️ ️ ️
Emzirme danismani babayi ornek al sen yanarsin ya da usursun gogsune sirtina bak dedi. Ben cok usuyen biriydim dogumda her seyim geri geldi. Benimki de sicaktan cok mayisiyor emmiyor sonraCanım klima yok cam üstten açık, gündüz kısa kollu zıbın, ayağına çoraplayız. Gece zıbın üstüne pijama giydiriyorum tek kat müslin seriyorum üstüne de. Ev 27 28 derece genelde. Kendimden pay biçiyorum bi tık serin geliyor geceleri o yüzden pijama giydiriyorum. Çok sıcakladığında huzursuzlanıp uyanıyor
Gozun aydinnnnnCanımmm evet bugün doğurdum sabah
Doğurdum yaşasın
Bana hiç batikon sür demedi bandı çıkartıp tamam dedi bende normal hayatıma devam ettim.Kizlar bugun dikis bandi sokuldu. Doktor gunde iki kere batikon sur dedi uzerini kapatma dedi. Bulasmamasi icin ne yapiyorsunuz? Bir de iki kere sordum doktorumdan cevap alamadim banyo yapabiliyoz mu ya? Korse ne zaman kullanabiliyoruz. Doktorun yaninda unuttum mesaj attim cevap gelmedi
Bana üstünü bir daha kapama dedi ve fotoğrafını koyduğum kremi verdi. Fındık büyüklüğünde alıp sürüyorum. İz kalmaması içinmişKizlar bugun dikis bandi sokuldu. Doktor gunde iki kere batikon sur dedi uzerini kapatma dedi. Bulasmamasi icin ne yapiyorsunuz? Bir de iki kere sordum doktorumdan cevap alamadim banyo yapabiliyoz mu ya? Korse ne zaman kullanabiliyoruz. Doktorun yaninda unuttum mesaj attim cevap gelmedi
Ay hadi grubun son doğuranları olabiliriz
Kizlar bugun dikis bandi sokuldu. Doktor gunde iki kere batikon sur dedi uzerini kapatma dedi. Bulasmamasi icin ne yapiyorsunuz? Bir de iki kere sordum doktorumdan cevap alamadim banyo yapabiliyoz mu ya? Korse ne zaman kullanabiliyoruz. Doktorun yaninda unuttum mesaj attim cevap gelmedi
Ben yapamıyorum aşkım deliriyor kundakta sinirdennn. Sereserpe yatırıyorum üzerine Müslin örtüyorumm
Bizimki de kundak yaptırmadı hiç. Kollar illa yanlarda olacak uyurken. Müslin örtüyorum bende göğsünün altından itibaren. Ama elleriyle de müslini kaydırıp yüzüne kapatmasın diye sürekli tetikteyim. Uyku tulumu almıştım togu kalınmış mecbur bu şekilde devam edicem. Klima açıp kundağı kullanmak istedim yine rahat durmadı
Ben kundak yapmıyorum ikimizin sıcaklığı ile kan ter içinde kalıyoruz zaten emzirme sırasında. Oğlum Kasım doğumluydu onu hep yarım kundak yaptım da buna yapmadım boynu isilik oldu zaten
Ben de gunduz kisa kollu ve altina pantolon giydiriyorum karni ve ayaklari usurse gaz olur diye. Sapka ben de takmadim cok terleyince emmiyor
Benim senin ilk sezeryanin gibi oldu sanirim yan dondugumde aci agri vardi karnim asagi cok bastirip canimi acitiyordu. Yapistirma sanirim benim de ama tam da anlamadim bugun bandi soktu. Goremedim henuz dikisimi. Hadi ya o kadar suruyor mu his kaybi. İlk 3 gun hasta bezi kullandim sonra pede gectim simdi ped dolmuyor bile. Basi hissi azaldi cok sukur ama mesanem normale dondu ne cekmisiz hamileyken surekli tuvalet…
Altta bir sey olmayinca gaz karin agrisi olmadi mi? Gunduz bazen cikarayim dedim ama gazdan korktum
Ben yapmadim. İlk bir iki gun hastanede yaptim ama ev cok sicak yapamadim
Emzirme danismani babayi ornek al sen yanarsin ya da usursun gogsune sirtina bak dedi. Ben cok usuyen biriydim dogumda her seyim geri geldi. Benimki de sicaktan cok mayisiyor emmiyor sonra
Gozun aydinnnnn
Benim de acik devam edeceğiz dedi. Gunde 3 kez alkolle temizleyip, krem.gazli bez kapatıyorum. Banyo yapabilirsin ama terleme dedi. Benden hatta kemer takmamı istedi dr hafifce. (Ameliyatta komplikasyon _uterin adoni olmus..kesi biraz büyük. Bugün de sızıntı gelmiş az bir sey beze..:/ cok hareket ediyorum evde..ins bi sey olmaz ...Kizlar bugun dikis bandi sokuldu. Doktor gunde iki kere batikon sur dedi uzerini kapatma dedi. Bulasmamasi icin ne yapiyorsunuz? Bir de iki kere sordum doktorumdan cevap alamadim banyo yapabiliyoz mu ya? Korse ne zaman kullanabiliyoruz. Doktorun yaninda unuttum mesaj attim cevap gelmedi
Kızlarrrr doğuma kadar hiç çatlağım yoktu şimdi karnımda 2 çatlak gördümmmm ne alaka yaaaadoğurunca bitmiyor muydu bu risk
Hem adet ağrısı gibi ağrı var hem de kanama pcosluyum normalde
Yok yok şaka yapıyorumKız dur hahahshshs 40 yasağı bitince çalışmalara başlıyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?