Duphalac kullan eğer zorlanıyosan. Dr yazar söylersen. İlk sezaryrnimde olmuş muhtemelen dikerken falan oldu bende bilmiyodum bu 2. De sezaryen olmasaydı görmeyecektik bileHadi ya her doktorun tarzi farkli. Peki dus konusunda ne dedi?
İz konusunda hic bir sey demedi bak. Uzerini kapatmayabilirsin dedi secenek gibiydi
Strip bantlari tam anlayamadim affola. Uzerinde buyuk bir bant vardi onu aldilar baska gorunurde bant vs yok. İcten dikis atilmis kenardaki dikisi goruyorum o kadar. Batikon surup biraz kurumasini bekliyorum ne kadar sureyle surecegimi de sormayi unuttum su an farkettim
Sicriyor bazen uykusunda ama uyandirmiyor o yizden mudahale etmedim. Ellerini iceri aldigimda uyanirken kafasina cekiyor ortuyu korktum disarida birakmak daha iyi hissettirdi. Evet bana da terli nemli kalmasin dedi baska da bir sey demedi cok hizli bir kontroldu baska bir dr girip bir seyler sordu ben ayak ustu bir kac bir sey sorabildim sadece
Mesanenin rahme yapismasini İlk defa duydum ama cok agrili bir sey gibi hissettim gecmis olsunbende de basinc hissi oluyordu yavas yavas azaldi cok sukur. Ama arada wc gitmek ne guzel bir seymis. Buyuk tuvalet hala sorun cok canim aciyor ikinmasam da. Gecicek ins o da ne yapalim
Ay deliriyorum minumum 45 dakika ugrasiyorum. İslak mendiller alt acmalar soymalar herr seyi yaptim yok uyanmiyor. 5 dakika emiyor. Dun en son yatirdim baktim yarim saat sonra uyandi tekrar emdi. Aslan burcu ben istedigimde emerim diyor sanirim. Sarilik 8.6ydi gecen bugun kontrolde olcmedi cozulmeye baslamis dedi doktor bir hafta daha ugrasip sonra araligi artirmaya calisicam
Yaa tek tek ne guzel yazmissin cok tesekkur ederimAllah razi olsun. İslak bezle yuzunu bacaklarini vs silmeme ragmen etki etmedi. Topugunu siktim ama heralde hafif yaptim dedigin gibi kiyamadim. Karnin nispeten normallesmesi baya surecek anladigim kadariyla
Bugün 14. Günün benim 10 günde kesilmişti ki normal 2 3 gün anca adet kanamasi gibi oldu sonra afedersiniz pembe sulu geliyordu dün dr a gittim bu kadar erken kesilmesini beklemeyiz kanama alanın var 40 güne kadar ara ara kanaman olacak dedidoğum yapanlar kanama ne durumda benim 17 gün oldu 1 hafta regl 2 3 gün akıntı gibiydi sonra kesildi bugün yine kanamam başladı doktora gitmeli miyim normal doğurdum
Kendini geri çekiyor bağırıyor cekistiriyor sürekli ama israrlada emmeye devam etmek istiyor yani 15 20 dk emiyorTazyikli geldiginde ortalama kac dakika emiyor? Benimki cok kisaltti emmeyi tazyik yuzunden yoruluyor sanirim.
Bakayim o korseye o zaman olmadi penyenin uzerine takarim. Rahat olsa da yeterince sıkı olmuyor. Organlar toparlanirken de destek oluyor korse sadece karin goruntusu icin degil aslinda bunun icin istiyorum ilk dogumumda takmadim biraz sarkma olmus bazi organlarimda
Çişli bez çıkıyorsa günde 5 -7 civarı tamamdır. Meme tutsun emdikçe gelir zaten boşver biberonu. Bizimki biberonla uyuyor sürekli sağıyorum mecbur çok zahmetliYa benim yetiyomu yetmiyor mu anlamıyorumcocugum biberon tutmuyo sütümü sağdım ne kadar içtigini gözüm görsün en azından dedim onu bile almadı
Hadi ya her doktorun tarzi farkli. Peki dus konusunda ne dedi?
İz konusunda hic bir sey demedi bak. Uzerini kapatmayabilirsin dedi secenek gibiydi
Strip bantlari tam anlayamadim affola. Uzerinde buyuk bir bant vardi onu aldilar baska gorunurde bant vs yok. İcten dikis atilmis kenardaki dikisi goruyorum o kadar. Batikon surup biraz kurumasini bekliyorum ne kadar sureyle surecegimi de sormayi unuttum su an farkettim
Sicriyor bazen uykusunda ama uyandirmiyor o yizden mudahale etmedim. Ellerini iceri aldigimda uyanirken kafasina cekiyor ortuyu korktum disarida birakmak daha iyi hissettirdi. Evet bana da terli nemli kalmasin dedi baska da bir sey demedi cok hizli bir kontroldu baska bir dr girip bir seyler sordu ben ayak ustu bir kac bir sey sorabildim sadece
Mesanenin rahme yapismasini İlk defa duydum ama cok agrili bir sey gibi hissettim gecmis olsunbende de basinc hissi oluyordu yavas yavas azaldi cok sukur. Ama arada wc gitmek ne guzel bir seymis. Buyuk tuvalet hala sorun cok canim aciyor ikinmasam da. Gecicek ins o da ne yapalim
Ay deliriyorum minumum 45 dakika ugrasiyorum. İslak mendiller alt acmalar soymalar herr seyi yaptim yok uyanmiyor. 5 dakika emiyor. Dun en son yatirdim baktim yarim saat sonra uyandi tekrar emdi. Aslan burcu ben istedigimde emerim diyor sanirim. Sarilik 8.6ydi gecen bugun kontrolde olcmedi cozulmeye baslamis dedi doktor bir hafta daha ugrasip sonra araligi artirmaya calisicam
Yaa tek tek ne guzel yazmissin cok tesekkur ederimAllah razi olsun. İslak bezle yuzunu bacaklarini vs silmeme ragmen etki etmedi. Topugunu siktim ama heralde hafif yaptim dedigin gibi kiyamadim. Karnin nispeten normallesmesi baya surecek anladigim kadariyla
Ben tummy time denedim başlarım böyle işe diyip kendini yan atıyor dönüyorKızlar bebişlerle aktiviteye ne zaman başladınız? Bizimki uyanık olduğu her an beslenmek istiyor. Tummy time, zeka kartı falan 10 dk yapabiliyorum toplamda.
Aşkım pes etmee. İlk 4 5 gün canım çıktı emzirmek için inat ettim sürekli memeyi dayadım ağzına. Emmeyi öğretmek gerekiyor bunlara. Kafayı muhabbet kuşu gibi yapıp geri kaçırıyordu o zaman kolumla destekleyip memeye dayadım. Tutmadı uyudu hep. İnat edip bildiğin mememin ucunu iki parmakla tutup serçe parmağımla çenesini aralayıp ağzına teptim hepMemede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyleuyuyakalıyor uyanmıyor
Kuzu öğreniyorlar onu. Bizimki de öyleydi hatta sinirleniyodu memeyi bırakıp yaygara koparıp tekrar gömülüyodu. Öyle öyle şimdi vatoz balığı gibi oldu. Stres yapma onlar da biz de öğreniyoruzMemede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyleuyuyakalıyor uyanmıyor
Çişide bol evet takip ettiğimde fark ediyorum.Çişli bez çıkıyorsa günde 5 -7 civarı tamamdır. Meme tutsun emdikçe gelir zaten boşver biberonu. Bizimki biberonla uyuyor sürekli sağıyorum mecbur çok zahmetli
İstersen bi sağlık ocağında tarttır aklın rahat etsin
Anne sütü alan bebeklerde kakadan ziyade çişli bez kritermiş
Yüz değil de göbekteki çizgi geçiyor dimiKızlar yüzde oluşan lekeler doğumdan sonra geçiyor mu?
Öf bende aynı şeye kuruğum açıp açıp geçmiş mi diye bakıyorumYüz değil de göbekteki çizgi geçiyor dimi
Aşkım 15.gündeyim aynı evredeyiz. Sürekli sağ meme sol meme sağ meme sol meme emziriyorum artık güç kuvvet, ruh hali kalmadı. Bugün fotoğraf çekimi vardı gidene kadar bebem ağladı ben ağladım. Sabah 6dan 11e kadar emzirip uyutmaya çalıştımKızlar iki gündür sürekli emmek istiyor neredeyse dört saat emzirdiğimi biliyorum. Yoruldum bittim resmen mama da verdim arada sütüm geliyor aç değil diye düşünüyorum 6 dan fazla çişli kakalı bez alıyorum her defasında. Memede uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya bi kaç saat uyuyor sonra yine aynı döngü. 8. Gündü bugün. Öyle olan var mı artık fiziksel olarak bittim
Bugün öğlen ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli emiyor uyuz diyorum yatırıyorum 5 dakika sonra ağlıyor gazını bile çıkarmıyorum ki uyanıp ağlıyor emmek istiyor diye.Aşkım 15.gündeyim aynı evredeyiz. Sürekli sağ meme sol meme sağ meme sol meme emziriyorum artık güç kuvvet, ruh hali kalmadı. Bugün fotoğraf çekimi vardı gidene kadar bebem ağladı ben ağladım. Sabah 6dan 11e kadar emzirip uyutmaya çalıştımfotoğrafçı gaz dönemi başladı ondan emmek istiyordur dedi
Biraz daha zaman geçsin (tavsiye olarak alirsan ) bende sabredememistim hafif kese yapmıştım gitmiştiYüz değil de göbekteki çizgi geçiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?