2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Duphalac kullan eğer zorlanıyosan. Dr yazar söylersen. İlk sezaryrnimde olmuş muhtemelen dikerken falan oldu bende bilmiyodum bu 2. De sezaryen olmasaydı görmeyecektik bile

doğum yapanlar kanama ne durumda benim 17 gün oldu 1 hafta regl 2 3 gün akıntı gibiydi sonra kesildi bugün yine kanamam başladı doktora gitmeli miyim normal doğurdum
Bugün 14. Günün benim 10 günde kesilmişti ki normal 2 3 gün anca adet kanamasi gibi oldu sonra afedersiniz pembe sulu geliyordu dün dr a gittim bu kadar erken kesilmesini beklemeyiz kanama alanın var 40 güne kadar ara ara kanaman olacak dedi

Kendini geri çekiyor bağırıyor cekistiriyor sürekli ama israrlada emmeye devam etmek istiyor yani 15 20 dk emiyor

Kızlar bebişlerle aktiviteye ne zaman başladınız? Bizimki uyanık olduğu her an beslenmek istiyor. Tummy time, zeka kartı falan 10 dk yapabiliyorum toplamda.

Kızlar doğum yardımına başvurdunuz mu? E-devletten yaptım ama doğru yerden mi yaptım yapabildim mi sonucu nereden görücez falan bilemedim.

Ya benim yetiyomu yetmiyor mu anlamıyorum cocugum biberon tutmuyo sütümü sağdım ne kadar içtigini gözüm görsün en azından dedim onu bile almadı
Çişli bez çıkıyorsa günde 5 -7 civarı tamamdır. Meme tutsun emdikçe gelir zaten boşver biberonu. Bizimki biberonla uyuyor sürekli sağıyorum mecbur çok zahmetli
İstersen bi sağlık ocağında tarttır aklın rahat etsin
Anne sütü alan bebeklerde kakadan ziyade çişli bez kritermiş

Kuzum bende büyük bandın haricinde bide ince ince boyuna bantlar vardı 10-15 tane. Sen bi doktoruna sor bence de batikonu ne kadar kullanacağını benimki 10-11.günde iz kremine başla 3/4 ay kullan demişti. O zaman kestim pansumanı

Memede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyle uyuyakalıyor uyanmıyor

Memede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyle uyuyakalıyor uyanmıyor
Aşkım pes etmee. İlk 4 5 gün canım çıktı emzirmek için inat ettim sürekli memeyi dayadım ağzına. Emmeyi öğretmek gerekiyor bunlara. Kafayı muhabbet kuşu gibi yapıp geri kaçırıyordu o zaman kolumla destekleyip memeye dayadım. Tutmadı uyudu hep. İnat edip bildiğin mememin ucunu iki parmakla tutup serçe parmağımla çenesini aralayıp ağzına teptim hep

Kuzu öğreniyorlar onu. Bizimki de öyleydi hatta sinirleniyodu memeyi bırakıp yaygara koparıp tekrar gömülüyodu. Öyle öyle şimdi vatoz balığı gibi oldu. Stres yapma onlar da biz de öğreniyoruz

Çişide bol evet takip ettiğimde fark ediyorum.
10 gün sonra asm de boy kg takibi var ozamana kadar beklicem.
Haklısın sizinkide zordur bende hergün biberon emzik sokuyorum agzına belki alır diye

Kızlar iki gündür sürekli emmek istiyor neredeyse dört saat emzirdiğimi biliyorum. Yoruldum bittim resmen mama da verdim arada sütüm geliyor aç değil diye düşünüyorum 6 dan fazla çişli kakalı bez alıyorum her defasında. Memede uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya bi kaç saat uyuyor sonra yine aynı döngü. 8. Gündü bugün. Öyle olan var mı artık fiziksel olarak bittim

Yüz değil de göbekteki çizgi geçiyor dimi
Öf bende aynı şeye kuruğum açıp açıp geçmiş mi diye bakıyorum toparlanırken çatlayınca zaten delirdim bide çizgili kalırsam zebra gibi iyice deliririm
Aşkım 15.gündeyim aynı evredeyiz. Sürekli sağ meme sol meme sağ meme sol meme emziriyorum artık güç kuvvet, ruh hali kalmadı. Bugün fotoğraf çekimi vardı gidene kadar bebem ağladı ben ağladım. Sabah 6dan 11e kadar emzirip uyutmaya çalıştım fotoğrafçı gaz dönemi başladı ondan emmek istiyordur dedi

Bugün öğlen ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli emiyor uyuz diyorum yatırıyorum 5 dakika sonra ağlıyor gazını bile çıkarmıyorum ki uyanıp ağlıyor emmek istiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…