2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yaa bende o bantlar yok. Doktorum dogum yaptim diye heralde su an beni iplemiyor
Memede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyle uyuyakalıyor uyanmıyor
Benimki de aynen oyleydi dikkat et kan sekeri dusmesin benimkinin baya dustu aklim cikti kosa kosa doktora gittim bugun. idrar yolu enfeksiyonu da uyku yaparmis ozellikle kiz bebelerde cok oluyor.
Canisi gazi olan bebe surekli emmek ister. Aksam doktor donusu bizde de aynisi oldu araniyo diye emzir dediler hayir gazi var dedim dinlemediler 10 kere yarisi alttan yarisi ustten gaz cikardik sonra uyudu. Uyanikken memede rahatliyor diye araniyor ama mutlaka her emzirme sonrasi gazi almak lazim. Anlattigin tam gaz aglamasi

Ayyy bu sene de uyanmayan bebeklerimiz moda oldu bende de var aynı durum. Bazen emzirip gazını çıkarmadan koyar oldum çünkü o bı tık rahatsız edip uyandırıyor.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin durumu

Ah canımm gecmiş olsun

Memede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyle uyuyakalıyor uyanmıyor
Ahh ayni dertler...kafasi cok karıştı cocuumun hastane mama&biberonuyla.. kasik, eds vs i ih...eds biberondan hızlı gidiyor..hangisini yapsm bilemedim...ten tene temasinartirmaya calisiyorum. Evde iki cıbıl geleceğiz bundan sonra.. yanımda uyutup tutturdum bugun biraz ama korka korka korka da.. el aman bilenler yardim..
Oldu mu hakikaten öyle.. ısrar &kavgaya,travmaya dönüştürmeyi cocukta diyordu..sonuca ağlama krizine dönüyor..
Uyanırken masum aninda yakalayabilirsiniz ancak

Kizlar kesisinden kan gelen var mı? 6.gun sızıntı lekesi vardi. 7gun dikisin biri hafif kanamis,kabuk tutmuş.. is yapmiyorum amabcook hareketliyim eve geldiğimden beri.. cok da agrim var aslında oturup kalktikca..kemerle destekleyip hareket ediyorum.. morluk da artmış son 2 gun...

Ben de çok zorlanıyorum dün gece zirve yaptı :/ emzik vermemek için zor duruyorum. Ben de pazartesi soracaktım unutmazsan yazar mısın doktorunun ne dediğini
İlk günler emip gaz çıkarıp direk uyuyordu şimdi uykuya dalmakta zorlanıyor. Yazarım bakalım 10 da randevumuz.

Şimdi bile emzirdim gazını çıkaramadım memede uyuyor gazını almaya çalışırken uyanıyor tekrar meme için ağlıyor kısır döngü oldu bu artık tekrar meme derken yatırdım şu an kıpır kıpır birazdan ağlayacak gazını çıkarttırmıyor

Valla hiçbir fikrim yok travma konusunda. Hastanede uyanmıyor, emziremiyorum dediğimde gelen hemşire öyle yapmamı söyledi. Bende öyle yaptım öyle öyle alıştı memeye

Kızlar gaz için damla dışında önerilere açığımm. Damla veriyoruz ama 2 gündür gazı var canım çıktı

Kızlar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz? Ben ilk bebeğimde biogaia kullandım ama değişti şuan bigaia’ya çevirdiler. Diğeri yenidoğan döneminde kullanılıyordu bu kullanılmıyor yazıyor prospektüsünde. Doktor sorun olmaz diyor ama bilemedim

Sagolasin canim. Uyuyor gece yine uyandiramadim. Dun gittgim
Hastanedeki hemsire 20 bir gogus 20
Bir gogus dedi. Bu cocuk o kadar emse uyanmaz
Ki anlamadim. Ben 10 dakikayi parca parca toparlayabiliyorum. Gece 15 dakika surecek bir eylem benim icin 2 saate donuyor haliyle uyku muyku hak getire cocuk uyusa
Da. Enfeksiyondan uyuyordur insallah igne yapilacak 4 gun sonrasinda duzelir insallah.
Ah canımm gecmiş olsun
Sagolasin canim
Gazi cikana kadar tekrar meme verme canim gszi ciksa da yeni emmeyle tekrar geliyor sıkıstirir gaz onu siddetli aglar

Aynı bende böyleyim. Bir de sürekli ıkınıyor kabız gibi ama kaka yapıyor anlamadım. Golden goat mama veriyorum arada acaba ondan dolayı mı anlamadım

Ben buradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle sab simplex başladım

Kabızlık sindirim problemi varsa nurse haveys diyolar. Ama öyle bi problem yoksa sab simplex. Benimkine sab simplex iyi geldi 6 saatte bir 10 damla veriyorum. Damladan yarım saat sonra alttan çıkarıyor gazını. Damlaya başladıktan birkaç gün sonra etki etti tam olarak

Kızlar doğumdan sonra başvurulan yardımlar neler? Ben bi edevletten doğum yardımı basvurusu yaptım, su ikinci cocuk için 5 yasına kadar 1500 lira olan ödeme. Baska neler vardı? Doğum yardımı emzirme ödeneği gibi bişeyler daha vardı sanki

Aşkım geçmiş olsun şimdi iyi mi bebişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…