Yaa bende o bantlar yok. Doktorum dogum yaptim diye heralde su an beni iplemiyorKuzum bende büyük bandın haricinde bide ince ince boyuna bantlar vardı 10-15 tane. Sen bi doktoruna sor bence de batikonu ne kadar kullanacağını benimki 10-11.günde iz kremine başla 3/4 ay kullan demişti. O zaman kestim pansumanı
Benimki de aynen oyleydi dikkat et kan sekeri dusmesin benimkinin baya dustu aklim cikti kosa kosa doktora gittim bugun. idrar yolu enfeksiyonu da uyku yaparmis ozellikle kiz bebelerde cok oluyor.Memede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyleuyuyakalıyor uyanmıyor
Canisi gazi olan bebe surekli emmek ister. Aksam doktor donusu bizde de aynisi oldu araniyo diye emzir dediler hayir gazi var dedim dinlemediler 10 kere yarisi alttan yarisi ustten gaz cikardik sonra uyudu. Uyanikken memede rahatliyor diye araniyor ama mutlaka her emzirme sonrasi gazi almak lazim. Anlattigin tam gaz aglamasiKızlar iki gündür sürekli emmek istiyor neredeyse dört saat emzirdiğimi biliyorum. Yoruldum bittim resmen mama da verdim arada sütüm geliyor aç değil diye düşünüyorum 6 dan fazla çişli kakalı bez alıyorum her defasında. Memede uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya bi kaç saat uyuyor sonra yine aynı döngü. 8. Gündü bugün. Öyle olan var mı artık fiziksel olarak bittim
Ayyy bu sene de uyanmayan bebeklerimiz moda oldu bende de var aynı durum. Bazen emzirip gazını çıkarmadan koyar oldum çünkü o bı tık rahatsız edip uyandırıyor.Kizlar aksam apar topar doktora kostum cunku iyice azaltti emmeyi uyku istiyordu. Uyandiramiyorduk. Evde seker cihaziyla olctum 65 cikti sekeri cok dusuktu. Doktor sinirin uzerinde ama idrar yollarina bakalim o da uyku yapar dedi ve evet enfeksiyon cikri. Minnacik bebeme 4 gun igne vuracaklar. Uyanmayan bebeler icin aklinizda olsun mahvoldum aksamdan beri.
Evet emzik oldum ben uyumak için beni kullanıyorHaydaaaslında bi taraftan iyi bi taraftan kötü emzik biz mi oluyoruz bu durumda
Ah canımm gecmiş olsunKizlar aksam apar topar doktora kostum cunku iyice azaltti emmeyi uyku istiyordu. Uyandiramiyorduk. Evde seker cihaziyla olctum 65 cikti sekeri cok dusuktu. Doktor sinirin uzerinde ama idrar yollarina bakalim o da uyku yapar dedi ve evet enfeksiyon cikri. Minnacik bebeme 4 gun igne vuracaklar. Uyanmayan bebeler icin aklinizda olsun mahvoldum aksamdan beri.
Ahh ayni dertler...kafasi cok karıştı cocuumun hastane mama&biberonuyla.. kasik, eds vs i ih...eds biberondan hızlı gidiyor..hangisini yapsm bilemedim...ten tene temasinartirmaya calisiyorum. Evde iki cıbıl geleceğiz bundan sonra.. yanımda uyutup tutturdum bugun biraz ama korka korka korka da.. el amanMemede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyleuyuyakalıyor uyanmıyor
Oldu mu hakikaten öyle.. ısrar &kavgaya,travmaya dönüştürmeyi cocukta diyordu..sonuca ağlama krizine dönüyor..Aşkım pes etmee. İlk 4 5 gün canım çıktı emzirmek için inat ettim sürekli memeyi dayadım ağzına. Emmeyi öğretmek gerekiyor bunlara. Kafayı muhabbet kuşu gibi yapıp geri kaçırıyordu o zaman kolumla destekleyip memeye dayadım. Tutmadı uyudu hep. İnat edip bildiğin mememin ucunu iki parmakla tutup serçe parmağımla çenesini aralayıp ağzına teptim hep
İlk günler emip gaz çıkarıp direk uyuyordu şimdi uykuya dalmakta zorlanıyor. Yazarım bakalım 10 da randevumuz.Ben de çok zorlanıyorum dün gece zirve yaptı :/ emzik vermemek için zor duruyorum. Ben de pazartesi soracaktım unutmazsan yazar mısın doktorunun ne dediğini
Şimdi bile emzirdim gazını çıkaramadım memede uyuyor gazını almaya çalışırken uyanıyor tekrar meme için ağlıyor kısır döngü oldu bu artık tekrar meme derken yatırdım şu an kıpır kıpır birazdan ağlayacakCanisi gazi olan bebe surekli emmek ister. Aksam doktor donusu bizde de aynisi oldu araniyo diye emzir dediler hayir gazi var dedim dinlemediler 10 kere yarisi alttan yarisi ustten gaz cikardik sonra uyudu. Uyanikken memede rahatliyor diye araniyor ama mutlaka her emzirme sonrasi gazi almak lazim. Anlattigin tam gaz aglamasi
Evet peş peşe 7 kez hapşırdı rekoru 7 şimdilikKızlar bir de benim bebeğim çok hapşırıyor. Başka yaşayan var mı?
Valla hiçbir fikrim yok travma konusunda. Hastanede uyanmıyor, emziremiyorum dediğimde gelen hemşire öyle yapmamı söyledi. Bende öyle yaptım öyle öyle alıştı memeyeAhh ayni dertler...kafasi cok karıştı cocuumun hastane mama&biberonuyla.. kasik, eds vs i ih...eds biberondan hızlı gidiyor..hangisini yapsm bilemedim...ten tene temasinartirmaya calisiyorum. Evde iki cıbıl geleceğiz bundan sonra.. yanımda uyutup tutturdum bugun biraz ama korka korka korka da.. el amanbilenler yardim..
Oldu mu hakikaten öyle.. ısrar &kavgaya,travmaya dönüştürmeyi cocukta diyordu..sonuca ağlama krizine dönüyor..
Uyanırken masum aninda yakalayabilirsiniz ancak
Sagolasin canim. UyuyorAyyy bu sene de uyanmayan bebeklerimiz moda oldu bende de var aynı durum. Bazen emzirip gazını çıkarmadan koyar oldum çünkü o bı tık rahatsız edip uyandırıyor.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin durumu
Sagolasin canimAh canımm gecmiş olsun
Gazi cikana kadar tekrar meme verme canim gszi ciksa da yeni emmeyle tekrar geliyor sıkıstirir gaz onu siddetli aglarŞimdi bile emzirdim gazını çıkaramadım memede uyuyor gazını almaya çalışırken uyanıyor tekrar meme için ağlıyor kısır döngü oldu bu artık tekrar meme derken yatırdım şu an kıpır kıpır birazdan ağlayacakgazını çıkarttırmıyor
Aynı bende böyleyim. Bir de sürekli ıkınıyor kabız gibi ama kaka yapıyor anlamadım. Golden goat mama veriyorum arada acaba ondan dolayı mı anlamadımKızlar iki gündür sürekli emmek istiyor neredeyse dört saat emzirdiğimi biliyorum. Yoruldum bittim resmen mama da verdim arada sütüm geliyor aç değil diye düşünüyorum 6 dan fazla çişli kakalı bez alıyorum her defasında. Memede uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya bi kaç saat uyuyor sonra yine aynı döngü. 8. Gündü bugün. Öyle olan var mı artık fiziksel olarak bittim
Ben buradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle sab simplex başladımKızlar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz? Ben ilk bebeğimde biogaia kullandım ama değişti şuan bigaia’ya çevirdiler. Diğeri yenidoğan döneminde kullanılıyordu bu kullanılmıyor yazıyor prospektüsünde. Doktor sorun olmaz diyor ama bilemedim
Kabızlık sindirim problemi varsa nurse haveys diyolar. Ama öyle bi problem yoksa sab simplex. Benimkine sab simplex iyi geldi 6 saatte bir 10 damla veriyorum. Damladan yarım saat sonra alttan çıkarıyor gazını. Damlaya başladıktan birkaç gün sonra etki etti tam olarakKızlar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz? Ben ilk bebeğimde biogaia kullandım ama değişti şuan bigaia’ya çevirdiler. Diğeri yenidoğan döneminde kullanılıyordu bu kullanılmıyor yazıyor prospektüsünde. Doktor sorun olmaz diyor ama bilemedim
Mama degil ya benimki de ayni. Ikinmalar aci cekiyo gibi degisik sesler vs. Hepsi ayni.Aynı bende böyleyim. Bir de sürekli ıkınıyor kabız gibi ama kaka yapıyor anlamadım. Golden goat mama veriyorum arada acaba ondan dolayı mı anlamadım
Aşkım geçmiş olsun şimdi iyi mi bebişşYaa bende o bantlar yok. Doktorum dogum yaptim diye heralde su an beni iplemiyor
Benimki de aynen oyleydi dikkat et kan sekeri dusmesin benimkinin baya dustu aklim cikti kosa kosa doktora gittim bugun. idrar yolu enfeksiyonu da uyku yaparmis ozellikle kiz bebelerde cok oluyor.
Canisi gazi olan bebe surekli emmek ister. Aksam doktor donusu bizde de aynisi oldu araniyo diye emzir dediler hayir gazi var dedim dinlemediler 10 kere yarisi alttan yarisi ustten gaz cikardik sonra uyudu. Uyanikken memede rahatliyor diye araniyor ama mutlaka her emzirme sonrasi gazi almak lazim. Anlattigin tam gaz aglamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?