İki meme arası gaz çıkarma yapabilirsin gaz ihtimali düşer en azından. Nasılsa ikinciye yine emecek ikinci memeden sonra uyurrBugün öğlen ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli emiyor uyuz diyorum yatırıyorum 5 dakika sonra ağlıyor gazını bile çıkarmıyorum ki uyanıp ağlıyor emmek istiyor diye.
Biz de aynı durumdayız küme beslenme diye bir şey varmış ona benziyor. Büyüme ataklarında oluyormuş. Bıraksam 7/24 meme emecek gibi geliyorKızlar iki gündür sürekli emmek istiyor neredeyse dört saat emzirdiğimi biliyorum. Yoruldum bittim resmen mama da verdim arada sütüm geliyor aç değil diye düşünüyorum 6 dan fazla çişli kakalı bez alıyorum her defasında. Memede uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya bi kaç saat uyuyor sonra yine aynı döngü. 8. Gündü bugün. Öyle olan var mı artık fiziksel olarak bittim
Geçici mi acaba huy kalmasın. Yarın Dr soracağım bakalım kontrole gidince. Aşırı yoruldum.Biz de aynı durumdayız küme beslenme diye bir şey varmış ona benziyor. Büyüme ataklarında oluyormuş. Bıraksam 7/24 meme emecek gibi geliyor
Ben de çok zorlanıyorum dün gece zirve yaptı :/ emzik vermemek için zor duruyorum. Ben de pazartesi soracaktım unutmazsan yazar mısın doktorunun ne dediğiniGeçici mi acaba huy kalmasın. Yarın Dr soracağım bakalım kontrole gidince. Aşırı yoruldum.
Ben denedim arkadaşlar kızım hiç bir emziği almadıBen de çok zorlanıyorum dün gece zirve yaptı :/ emzik vermemek için zor duruyorum. Ben de pazartesi soracaktım unutmazsan yazar mısın doktorunun ne dediğini
Atak haftalarını ekliyorum aşağıya. 5.haftadan itibaren ataklar başlıyor normalde. Bizimki daha 2 haftalık, 3.haftasına giriyor. Gerçekten yorucu ama sürekli emmek istemesi. Tok ama duygusal olarak yemek istiyor sanırım.Biz de aynı durumdayız küme beslenme diye bir şey varmış ona benziyor. Büyüme ataklarında oluyormuş. Bıraksam 7/24 meme emecek gibi geliyor
Biz 4. Haftaya giriyoruz ama atak değil de ne bunun hali acaba 3 saattir durmuyo hiçbi şekildeAtak haftalarını ekliyorum aşağıya. 5.haftadan itibaren ataklar başlıyor normalde. Bizimki daha 2 haftalık, 3.haftasına giriyor. Gerçekten yorucu ama sürekli emmek istemesi. Tok ama duygusal olarak yemek istiyor sanırım.
Ya benimki alır gibi geliyor memeden çektiğimde elini kolunu emmeye başlıyor :/ zombi nine videosu vardı ya aynı öyle oldu minik kızımBen denedim arkadaşlar kızım hiç bir emziği almadı
Beni anlatmissin resmenKizlar ya bir kac sorum var surekli kafami kurcaliyor. Sezeryan deneyimi olanlar bir bakabilir mi? Sezeryandan sonra karninizin yeniden kendini tasiyabilecek kivama gelmesi kac gun surdu? En cok garipsedigim bu oldu sanki kaslar islevsiz kalmis gibi tutarak yuruyorum. Hele dikis yerindeki bandin baslangic kisminda his yok bende normal mi? İlk muayene alttan mi yapiliyor? Kanamaniz kac gunde durdu? Hic yan yatamiyorum cok baski oluyor sizde de oldu mu?kanamada Benim 5. Gun sadece leke kaldi bana cok anormal geldi. İdrar yaparken vajinada basi hissi oluyor mu? Bunlar hic beklemedigim seylerdi garipsedim de normal mi ne zaman gecer diye dusunuyorum surekli.
Bir de bazen bebisi uyandiramiyorum bir saat suruyor sariliginin artmamasi icin uyandirmam lazim neler yapiyorsunuz? Ustunu cikariyorum altini degisiyorum konusuyorum ovaliyorum minciriyorum yok.
Aynı durumdayız valla bide sağım yaptım mahvoldu meme ucum.Kızlar siz de yazmışsınız sürekli emmek istiyor diye. Uyanıkken sürekli emmek istiyor aşırı yoruluyorum artık. Bazen 4-5 saat uyanık duruyor. Besleniyor sonraki beslenme saati geliyor bu hala uyanık vık vık ağlayıp emmek istiyor. Memelerim mahvoldu resmen. Emzirmek de işkence oldu bana
Ben birkaç yerde 7.-10. günlerde ve 2. 3. haftalarda da var diye okudum da ne kadar doğru bilemiyorum. Kesinlikle duygusal emiyor diye düşünüyorum ben de ya.Atak haftalarını ekliyorum aşağıya. 5.haftadan itibaren ataklar başlıyor normalde. Bizimki daha 2 haftalık, 3.haftasına giriyor. Gerçekten yorucu ama sürekli emmek istemesi. Tok ama duygusal olarak yemek istiyor sanırım.
Benmkide öyle güyaYa benimki alır gibi geliyor memeden çektiğimde elini kolunu emmeye başlıyor :/ zombi nine videosu vardı ya aynı öyle oldu minik kızım
Ben verdim emzik valla. Napim canı sıkılıyor emmek istiyor. Uykuya geçerken veriyorum yatırıyorum 2 emiyor dalınca tükürüyor. Emerken uyursa kısır döngü yaşıyoruz emzir yatır, yatarken uyansın ağlasın, bidaha emzir bidaha bidaha.......Ya benimki alır gibi geliyor memeden çektiğimde elini kolunu emmeye başlıyor :/ zombi nine videosu vardı ya aynı öyle oldu minik kızım
HaydaaBenmkide öyle güyabileklerini emiyo gaz çıkarma seansında ama işte her emme delisi bebek emzikçi olmuyormuş hatta aksine meme sevdiği için emzik kabul etmiyormuş
Sadece uykuya geçerken verip dalınca atsa baya iyi bence ben de verirsem öyle olsun istiyorumBen verdim emzik valla. Napim canı sıkılıyor emmek istiyor. Uykuya geçerken veriyorum yatırıyorum 2 emiyor dalınca tükürüyor. Emerken uyursa kısır döngü yaşıyoruz emzir yatır, yatarken uyansın ağlasın, bidaha emzir bidaha bidaha.......
Uyu uyu çok zor uykusuz gezmekHepimiz aynıyız. O uyuyunca uyuyamıyorum çünkü zaten yine uyanacak ben dalamadan . Saldim uyumuyorum artik
Aynen o zaman yapayim ya sagolasinBencede değil canım doktorum yaran iyi dedi ben geldim hergün aldım duşumu hiç bişey yapmadım haricinde
10luk siringa ile verdim ben agzina dokuyoruz anca oyle iciyor biberonYa benim yetiyomu yetmiyor mu anlamıyorumcocugum biberon tutmuyo sütümü sağdım ne kadar içtigini gözüm görsün en azından dedim onu bile almadı
Ay gecmisDuphalac kullan eğer zorlanıyosan. Dr yazar söylersen. İlk sezaryrnimde olmuş muhtemelen dikerken falan oldu bende bilmiyodum bu 2. De sezaryen olmasaydı görmeyecektik bile
Benimki almiyordu bugun dr gittik sonundaKendini geri çekiyor bağırıyor cekistiriyor sürekli ama israrlada emmeye devam etmek istiyor yani 15 20 dk emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?