2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bugün öğlen ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli emiyor uyuz diyorum yatırıyorum 5 dakika sonra ağlıyor gazını bile çıkarmıyorum ki uyanıp ağlıyor emmek istiyor diye.
İki meme arası gaz çıkarma yapabilirsin gaz ihtimali düşer en azından. Nasılsa ikinciye yine emecek ikinci memeden sonra uyurr

Biz de aynı durumdayız küme beslenme diye bir şey varmış ona benziyor. Büyüme ataklarında oluyormuş. Bıraksam 7/24 meme emecek gibi geliyor

Kızlar siz de yazmışsınız sürekli emmek istiyor diye. Uyanıkken sürekli emmek istiyor aşırı yoruluyorum artık. Bazen 4-5 saat uyanık duruyor. Besleniyor sonraki beslenme saati geliyor bu hala uyanık vık vık ağlayıp emmek istiyor. Memelerim mahvoldu resmen. Emzirmek de işkence oldu bana

Biz de aynı durumdayız küme beslenme diye bir şey varmış ona benziyor. Büyüme ataklarında oluyormuş. Bıraksam 7/24 meme emecek gibi geliyor
Atak haftalarını ekliyorum aşağıya. 5.haftadan itibaren ataklar başlıyor normalde. Bizimki daha 2 haftalık, 3.haftasına giriyor. Gerçekten yorucu ama sürekli emmek istemesi. Tok ama duygusal olarak yemek istiyor sanırım.

Eklentiler

• 017C07D3-2087-41CF-8000-8DAACFD35B16.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 46
Keşke memeyi emmek istese. Biberondan içmek istiyor memeyi itiyor diliyle, ağlıyor.
Memeyi dayardım en azından sağıp veriyorum. Bugün mama vermek zorunda kaldım yine. Noluyo bu bebeklere
Sağ yıka kurut sterilize et besle sağ yıka. Mahvoldum huni takıcam. Uyumuyo bide. Uyurken de ağzına biberon istiyo fena bağımlı olduk. Aman biberon vermeyin. Felaketiz.
Aç kalmasın kolay beslensin diye verdim hale bak. Böyle sağarak kaç ay idare eder ki emziremiyorum tutmuyo inadından

Biz 4. Haftaya giriyoruz ama atak değil de ne bunun hali acaba 3 saattir durmuyo hiçbi şekilde

Beni anlatmissin resmen

Aynı durumdayız valla bide sağım yaptım mahvoldu meme ucum.

Ben birkaç yerde 7.-10. günlerde ve 2. 3. haftalarda da var diye okudum da ne kadar doğru bilemiyorum. Kesinlikle duygusal emiyor diye düşünüyorum ben de ya.

Ya benimki alır gibi geliyor memeden çektiğimde elini kolunu emmeye başlıyor :/ zombi nine videosu vardı ya aynı öyle oldu minik kızım
Benmkide öyle güya bileklerini emiyo gaz çıkarma seansında ama işte her emme delisi bebek emzikçi olmuyormuş hatta aksine meme sevdiği için emzik kabul etmiyormuş

Ya benimki alır gibi geliyor memeden çektiğimde elini kolunu emmeye başlıyor :/ zombi nine videosu vardı ya aynı öyle oldu minik kızım
Ben verdim emzik valla. Napim canı sıkılıyor emmek istiyor. Uykuya geçerken veriyorum yatırıyorum 2 emiyor dalınca tükürüyor. Emerken uyursa kısır döngü yaşıyoruz emzir yatır, yatarken uyansın ağlasın, bidaha emzir bidaha bidaha.......

Sadece uykuya geçerken verip dalınca atsa baya iyi bence ben de verirsem öyle olsun istiyorum

Bencede değil canım doktorum yaran iyi dedi ben geldim hergün aldım duşumu hiç bişey yapmadım haricinde
Aynen o zaman yapayim ya sagolasin
Ya benim yetiyomu yetmiyor mu anlamıyorum cocugum biberon tutmuyo sütümü sağdım ne kadar içtigini gözüm görsün en azından dedim onu bile almadı
10luk siringa ile verdim ben agzina dokuyoruz anca oyle iciyor biberon
Duphalac kullan eğer zorlanıyosan. Dr yazar söylersen. İlk sezaryrnimde olmuş muhtemelen dikerken falan oldu bende bilmiyodum bu 2. De sezaryen olmasaydı görmeyecektik bile
Ay gecmis
Olsun fena olmus
Kendini geri çekiyor bağırıyor cekistiriyor sürekli ama israrlada emmeye devam etmek istiyor yani 15 20 dk emiyor
Benimki almiyordu bugun dr gittik sonunda

Kizlar aksam apar topar doktora kostum cunku iyice azaltti emmeyi uyku istiyordu. Uyandiramiyorduk. Evde seker cihaziyla olctum 65 cikti sekeri cok dusuktu. Doktor sinirin uzerinde ama idrar yollarina bakalim o da uyku yapar dedi ve evet enfeksiyon cikri. Minnacik bebeme 4 gun igne vuracaklar. Uyanmayan bebeler icin aklinizda olsun mahvoldum aksamdan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…