2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bebişlerle aktiviteye ne zaman başladınız? Bizimki uyanık olduğu her an beslenmek istiyor. Tummy time, zeka kartı falan 10 dk yapabiliyorum toplamda.
Kaç günlük oldu bebiş? Ben dün tummy time için koymaya başladım ama 5 dk falan
Bugün de kartları çıkardım biraz gösterdim boş boş baltı 19. Gündeyiz

Bıgün çığlık kıyamet bir gün geçiyor bugün henüz kaka yapmadı dün de tüm günde bir kere beline kadar yaptı her yere, bugün yapmadı onun sıkıntısı mı anlamıyorum

Memede süt var, memenin ucu güzel, emme refleksinde bir sorun yok ama gelin görün ki tutturamıyorum. 1 saat uğraşıyorum ne olacak böyle uyuyakalıyor uyanmıyor
Hayırlı olsun bebişko Allah analı babalı büyütsün
Çok çabuk yoruluyorlar ağzının yakınlarına değdirip refleksle açmasını sağlayıp sonra tıkmıştım ben de ayaklarından uyaran verebilirsin altını açabilirsin uyanınca ağzını açınca memeyi verebilirsin

Tam ikinci haftaya başladığımızda 2 gün öyle geçti, youtube dan izledim biraz 2. Haftada kendi sütlerini arttırmaya çalışıyorlarmış

Kızlar bebişlerle aktiviteye ne zaman başladınız? Bizimki uyanık olduğu her an beslenmek istiyor. Tummy time, zeka kartı falan 10 dk yapabiliyorum toplamda.
Tek çocuk mu senin :) hayır ben çocuğu zor görüyorum az daha büyüsün modundayim

Oğlumda meme reddi sırasında Uykuluyken, duştayken, pilates topunun üstünde deneyerek atlatmıştı , tabi biraz daha büyüktü ama denenebilir. Duşta özellikle kendini kaybedip hemen emiyordu. Çok bilgim yok ama belki işe yarar

Benmkide öyle güya bileklerini emiyo gaz çıkarma seansında ama işte her emme delisi bebek emzikçi olmuyormuş hatta aksine meme sevdiği için emzik kabul etmiyormuş
Ben oğlumda da emzik vermedim kızıma da vermiyorum benim dış yqpim bozuk ve 3 yıl emzik emmisim bende ondan istemedim kızım bazen emerek uyuyor bazen sadece memeye yüzünü koyup evet anne sütü alsınlar ama eğer yetmiyorsa da sürekli uyanıp emmek istiyorlar

Benmkide öyle güya bileklerini emiyo gaz çıkarma seansında ama işte her emme delisi bebek emzikçi olmuyormuş hatta aksine meme sevdiği için emzik kabul etmiyormuş
Oğlum memeden ayrılmazdı öyle böyle bir emmek değil bilgipim tüm emzikleri denedim ama 3 sn den fazla almadı kızım için 1 ayı bekliyorum inşallah alır

Yavrum ya Allah tez şifa versin

Bence sağılan miktara hiç takılmayın, süt emdikçe üretilir, kilo alımı iyiyse çişli bez sayısı yeterliyse tamamdır hiç kendinizi strese sokmayın mililitreleri düşünerek
Kilo alımı ilk zamanlar iyidi şuan bilmiyorum 10 gün sonra öğreneceğiz. Çişli bez sayımız iyi.
İnşallah bi sıkıntı yoktur

Kilo alımı ilk zamanlar iyidi şuan bilmiyorum 10 gün sonra öğreneceğiz. Çişli bez sayımız iyi.
İnşallah bi sıkıntı yoktur
Yoktur inşallah hiç merak etme ben bir de eksik okumuşum, oğluma da hiç içirememiştim başka şeylerle sağdığım sütü, başını hafif yükseltip çay kaşığıyla verebilmiştim öyle içiyordu anca, biraz zahmetli oluyor ama

Merhaba kızlar 38+6 haftaligim dün kontrolum vardı doktum bebek 1 hafta geriden geliyor dedi 1 önceki haftada öyle demişti kan akışı bebeğin suyu felan gayet iyi demişti daha önce böyle bi durum ile karşılaşan veya bu konu hakkında bilgisi olan varmı nst de de hafif sancı çıktı

Tek çocuk mu senin :) hayır ben çocuğu zor görüyorum az daha büyüsün modundayim

Tek çocuk ilk çocuk internet anneleri çılgın şeyler yapıyo ben yapamayınca kendimi eksik hissediyorum ama burda herkesin benle hemen hemen aynı durumda olduğunu görmek ne yalan söyleyeyim mutlu ediyo
Millet sabah uyanıyo duş, makyaj, bebek masajları , ev toparlama, güzel bir kahvaltı, etkinlikler.. bense uyan, sağ, besle, sterilize et, bez değiştir başa dön
Üstelik annemler bu hafta gidiyor yalnız kalcam

Onuda denedik yutmuyo bağırıyo meme arıyo sadece

Bende aynı bir duşa bir diş fırçalamaya zor vakit buluyorum annem yanımda oldugu halde ordakiler hep hikaye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…