Yaaaa çirozcum kedi ne tepki verdi bebişeBir ben mi emzik tutturamadim, maşallah diyim sizeen son evdeki emzikleri kediye vercem sussun diye
Yok yok tek değilsin bende pek tutturabildim sayılmam bazen öğürüyo bazen ben elimle tutuyorum tükürmesin diye. Çok sinirli olduğunda emiyo sanırım küfretmek istemediği içinBir ben mi emzik tutturamadim, maşallah diyim sizeen son evdeki emzikleri kediye vercem sussun diye
Benim de şu an o yaşantıya ihtiyacım varKızz bebelerinizin kaşı mı var maşallahbenimki kel ve kaşsız djdjd
Babybjörn mini kanguru olarak en uygunu. Daha kullanmadım ama slingte sipariş ettim. Ev için herkes çok memnun. Bizimki dik durmayı pek sevmiyor. 15 dk sonra mızıldanıyo. İstiyo ki hep yatayım ağzımda mamam pış pış sesim beşiğim sallansın yaşantııı djkd
Moçi aldım ben tekli. Mememde takılıyken gösterge ekranı sayesinde iron man gibi geziyorum sjdjkdkdkdPhilips avent tekli elektrikli. Güzel emcüklüyor sfhfd
Ay valla bizde de hepsi var. Dedim bu atağı hafif atlattık herhalde. Dememe kalmadı 35. günün akşamı atak bizi vurdu, hala da devam…Bu 5.ci hafta atağı kaçıncı gün başlıyor ya? Chat bana geçen 30-35 arası dedi ohh dedim geçti gitti şimdi diyor bugün başlayacakvallahi delirirm
Gümüş kapak çok iyi gerçekten. Ben içine süt sıkıp kapatıyorum, öncesine göre çok iyi ama tamamen iyileşmiyor tabi bebiş saatlerce memede kalınca. Fito ve madecassol öneriyorlar ama onu da her seferinde yıkamak lazım emzirmeden, ona da üşeniyorumYa hahahahah çünkü uyandırmayayım uyuyayım diyorsun hiç uykun olmasa bayıla bayıla uyurmanuel pompayı bilmiyorum ama eller serbest pompada flanş ölçüsü diyorlardı. Bu arada benimde memeler emilmekten çok fena. Gümüş kapak kullanıyorum sürekli. Gecede uyuyunca lansinoh sürüp gümüş kapağı kapatıyorum o rahatlatıyor
Yani sende yaşamıssın bravaaaSonradan aklıma geldi benim kaş yağımda sürdükten sonra gözüme geliyordukonak olmak nedir yaa bu ne bebeksilik
Bide benBir ben mi emzik tutturamadim, maşallah diyim sizeen son evdeki emzikleri kediye vercem sussun diye
Ayrıca lohusa olarak da fazla tepki verebiliriz ki tüm bunları yaşayan biziz. Bir sonrakini onlar doğuraun da sukunetle kalsınlar görelimAy dogumdan bu yana 29 gun oldu on dakika bile esime lohusaligimi hissettirmedim. Ama evde o lohusa gibi mubarek. Dun bir seye hakli olarak kizdim lohusaliktan fazla tepki veriyorsun dedi. Hem asiri ofkelendim hem de asiri kirildim. Adimiz cikmis lohusaya millet de vicdanini rahatlatiyo iste
Lansinoh yıkamak gerekmiyo aşkım. Ben hem tüpte olanı hemde balm gibi olanı aldım yanımda geziyorum. Balm gibi olanı daha sevdim diğeri elimde yapışık bi his bırakıyordu, bide tüpte olan minik diğeri daha büyük fiyat olarak daha uygun geldi. Küçük olanı dış dünya çantasına koydum evde kaseyle geziyorumAy valla bizde de hepsi var. Dedim bu atağı hafif atlattık herhalde. Dememe kalmadı 35. günün akşamı atak bizi vurdu, hala da devam…
Gümüş kapak çok iyi gerçekten. Ben içine süt sıkıp kapatıyorum, öncesine göre çok iyi ama tamamen iyileşmiyor tabi bebiş saatlerce memede kalınca. Fito ve madecassol öneriyorlar ama onu da her seferinde yıkamak lazım emzirmeden, ona da üşeniyorum
Ay evet benim kide bana cok hassassın diyip duruyordu bunu yaşamayan gerçekten anlamazAyrıca lohusa olarak da fazla tepki verebiliriz ki tüm bunları yaşayan biziz. Bir sonrakini onlar doğuraun da sukunetle kalsınlar görelim
Ay aşkım ben dr sordum. Kendi diyetine dikkat et direkt süt içme, süt ürünü kısıtlı tüket, abur cubur çay kahve çok fazla tüketme dediKakada mukus normalmiş. Üşüttüm mü niye bu şeyler kakada diyodum. Bakın cevapta gördüm
Benimkileri sürekli beşikte yakalıyorum ya, bi kere bile yüzüne bakmadı bi tanesi ama döne döne beşikte uyumasını biliyo. Köpeklerden biri de ağlayınca tepesine dikilip bakıyo, arada bi iki de dil atıyo ayağına. Hamilelikte de fark etmediler dört hayvandan birinin bile ilgisini çekmedi karnım. Biraz büyüsün o zaman iletişim kurarlar sanırım çocuk ve bebek çok seviyo çünkü köpeklerim. Kedilerden yana umudum yok ashshhYaaaa çirozcum kedi ne tepki verdi bebişebenim manyaklardan biri köşe bucak kaçtı şimdi uzaktan izliyor onun görüş açısına girip, diğeri kızım ağladığında ayağına falan sürtünüyo çok merak ediyorum bu kedigiller familyası ne tepkiler veriyor
Hahahahahahahaj çıldırıyom kalıp peynir ne ahhahajajsjsjs kesik kesik kustu dimi öyle kusunca annem diyo ki sütteki vitamini almış fazlasını atıyo çocukBide ben
Bu durumdan cok üzgünüm hergün deniyorum dün denedim denememle bir kalıp peynir kustu
Ay benimkiler uyurken beşiğe gidiyo selamlar gibi sonra yatıyolarBenimkileri sürekli beşikte yakalıyorum ya, bi kere bile yüzüne bakmadı bi tanesi ama döne döne beşikte uyumasını biliyo. Köpeklerden biri de ağlayınca tepesine dikilip bakıyo, arada bi iki de dil atıyo ayağına. Hamilelikte de fark etmediler dört hayvandan birinin bile ilgisini çekmedi karnım. Biraz büyüsün o zaman iletişim kurarlar sanırım çocuk ve bebek çok seviyo çünkü köpeklerim. Kedilerden yana umudum yok ashshh
Bizimki bence beni kıskanıyor ne zaman emzirsem o da kucağımdaYaaaa çirozcum kedi ne tepki verdi bebişebenim manyaklardan biri köşe bucak kaçtı şimdi uzaktan izliyor onun görüş açısına girip, diğeri kızım ağladığında ayağına falan sürtünüyo çok merak ediyorum bu kedigiller familyası ne tepkiler veriyor
E çocuk sırasınu bekliyo annesi ver bi fırt djdjkddkkskdkdkdBizimki bence beni kıskanıyor ne zaman emzirsem o da kucağımda
Evde emzik dükkanı var bazılarını ağzının içine bile sokmadıYok yok tek değilsin bende pek tutturabildim sayılmam bazen öğürüyo bazen ben elimle tutuyorum tükürmesin diye. Çok sinirli olduğunda emiyo sanırım küfretmek istemediği için
Öğürüyor bir de ısrar edemiyorum kusacak diye ben deBide ben
Bu durumdan cok üzgünüm hergün deniyorum dün denedim denememle bir kalıp peynir kustu
Hassas olcaz zaten ne olalım ki. biz bu adamları bu hale getirdik her şeye koşarak her işi yaparakAy evet benim kide bana cok hassassın diyip duruyordu bunu yaşamayan gerçekten anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?