• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ay inşallah pişik yapmazda devam ederim bundan yaa. Goon hiç sızdırma vs yapmadı ama çekildi türkiyeden. Molfix goon karışık ilerlicem birazcık. Gece daha uzun poposunda duruyor bez diye goon devam alışkın nasılsa, gündüz molfixle gözlemleyeyimde
Taşırmayan bebek bezi molfixle bim bezi jelly yazan. Benim büyükbaşta denemediğim kalmamıştı. Molfixte kargoda geçikince instada birisi var onun tavsiyesiyle bim bezi aldım o da pişik yapmıyor taşırmıyor da. Acil durumlarda ulaşabilceğim bi bez.

Bende hep sızıntı yaptı molfix ama pişik vs hiç olmadı hakkını yemeyeyim. Gerçi sızıntı yapıyo diye sürekli değiştirdiğim için pişiğe sıra gelmedi 😅 ama bence kız bebek erkek bebek farkediyordur. Bizimki pipisini kaldırıp yaptığı için bezin üst kısmından arkaya doğru sızıyor. kaç kere kendi kafasına işedi çocuğum djjdkd. O konuda prima daha yüksek bi bez olduğundan aşırı memnunum.

Ayy hep böylemiydi yoksa gaz bitince mi düzeldi? Nolur gaz bitince de yoksa ümitlerim solacak djdkkd
Ay bilmiyorum canım benimki normaldi hep. Hani öyle çok gazlı veya uykusuz değildi ama bazı geceler tuhaf oluyor

Kızlaarr molfix premium almak zorunda kaldım bugünn. Kullanan bacımların yorumlarını merak ederimm ona göre gece hazırlıklı olalım 🤣🤣 goon kullanıyordum ama stoğum bitti 2 numaraya geçmek istemedim azıcık büyük geldi gözüme. Molfix 1 numara aldım yine. Kalıbı goona göre daha hoşuma gitti ama sızıntı vs diyordunuzz
Ben normal molfix kullanıyorum. Sızdırma yapmadı canım ama tabiki bir prima değil bence hiçbiri ama ben çok memnunum molfixden

Bende hep sızıntı yaptı molfix ama pişik vs hiç olmadı hakkını yemeyeyim. Gerçi sızıntı yapıyo diye sürekli değiştirdiğim için pişiğe sıra gelmedi 😅 ama bence kız bebek erkek bebek farkediyordur. Bizimki pipisini kaldırıp yaptığı için bezin üst kısmından arkaya doğru sızıyor. kaç kere kendi kafasına işedi çocuğum djjdkd. O konuda prima daha yüksek bi bez olduğundan aşırı memnunum.

Ayy hep böylemiydi yoksa gaz bitince mi düzeldi? Nolur gaz bitince de yoksa ümitlerim solacak djdkkd
Aaaa banada molfix düşük bel gelmişti demekki normaaaaal. Britney Spears kotları gibi duruyo 🤣🤣🤣🤣

Şuan beni emzik olarak kullanıyo boş güçsüz çekiyor ama o kadar mutluyum ki meme ağzında en azından 🥹
Birkaç saat böyle kalabilirim. Uyusun diye bir umut memeyi teklif ettim. Sadece çenesi oynuyor yutkunmuyor ama meme bebemin ağzında 💃🤸👯 🧿
Oy kurban oluruummmm olsun temasınız var bu bile yeter ki 😍😍😍😍

2 yaşından evvel alerji testleri doğru sonuç vermiyor diyor doktorlar bir de 🤦🏻‍♀️ 3 gün kuralı da denenebilir. Ek gıdada lazım olacak çünkü. Alerji olduğundan şüphelendiğin besini 3 gün yiyerek ya da yemeyerek gözlemleyebiliyosun
Ayyyyy ben bu 3 gün şeyini deniyorum şuan. Geçen sütlü kofi içtim, birkaç sütlü şeyler tükettim azıcık ama dolaylı yoldan. Mukuslu kaka, iğne başı kadar minik kan 2 3 tane🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ben normal molfix kullanıyorum. Sızdırma yapmadı canım ama tabiki bir prima değil bence hiçbiri ama ben çok memnunum molfixden
Aşkım bu işin vakkodu prima ama bugün baktım yine fiyatlar aboooo. Elimden geldiğince her çişte alıyorum altını o kadar para verirsem alamam içim elvermez ahahhshshsshs

Taşırmayan bebek bezi molfixle bim bezi jelly yazan. Benim büyükbaşta denemediğim kalmamıştı. Molfixte kargoda geçikince instada birisi var onun tavsiyesiyle bim bezi aldım o da pişik yapmıyor taşırmıyor da. Acil durumlarda ulaşabilceğim bi bez.
Aaa acil durumda aklımda olsun aşkım ne dertler beeee. Rabbim başka dert vermesin bebenin gtünün rahatlığıyla uğraşıyoruz 😍

Aşkım bu işin vakkodu prima ama bugün baktım yine fiyatlar aboooo. Elimden geldiğince her çişte alıyorum altını o kadar para verirsem alamam içim elvermez ahahhshshsshs
Ya her çişte alıyorsan zaten hiç gerek yok molfix bence yeterli. Ayrıca internetten aldığında çok daha uyguna geliyor

2 yaşından evvel alerji testleri doğru sonuç vermiyor diyor doktorlar bir de 🤦🏻‍♀️ 3 gün kuralı da denenebilir. Ek gıdada lazım olacak çünkü. Alerji olduğundan şüphelendiğin besini 3 gün yiyerek ya da yemeyerek gözlemleyebiliyosun
Benim yeğenim çok fazla gazlıydı baya boğulurcasına ağlıyordu kakadan bir değerw baktılar yüksek olması alerji gösteriyormuş süt ürünleri ve dana etini yemeyi bıraktı ablam çocuk normale döndü sonra yavaş yavaş açtılar şimdi bir yaşını geçti herşeyi yiyor şükür. Direkt net hangi besin olduğunu gösteren test değil yani

Benim yeğenim çok fazla gazlıydı baya boğulurcasına ağlıyordu kakadan bir değerw baktılar yüksek olması alerji gösteriyormuş süt ürünleri ve dana etini yemeyi bıraktı ablam çocuk normale döndü sonra yavaş yavaş açtılar şimdi bir yaşını geçti herşeyi yiyor şükür. Direkt net hangi besin olduğunu gösteren test değil yani
Dana da mı alerjik bişi 🤦🏼‍♀️

Evet arkadaşlar adet oldum hayırlı uğurlu olsun 😂😂(58.gün bugün)
Şimdi size geçmişe götüreyim dün leke gelmişti peki ben şimdi dünü mü 1 olarak baz alacağım yoksa bugünü mü 😂😂

Evet arkadaşlar adet oldum hayırlı uğurlu olsun 😂😂(58.gün bugün)
Şimdi size geçmişe götüreyim dün leke gelmişti peki ben şimdi dünü mü 1 olarak baz alacağım yoksa bugünü mü 😂
Aşkım ben olsam bugünü baz alırım 🤣🤣 yani normal zamanda da reglimde kanamanın başladığı günü 1 sayıyordum hep 🤣 gazan mübarek olsun 🤣🤣

Ben de oyleydim ilk kizimda kimseden yardim istemedim zorlandigimi kimseye gostermedim bunda tam tersi ihtiyacim var diyebildim cunku cok dipteydim fiziksel olarak belliydi yapamayacagim. Hic bir yardima hayir demedim once zoruma gitti agir geldi sonra aglama istegiyle gelen bir zevk basladi, cok ihtiyacim varmis. Ayakta gorunmek cok zor bizim de soyle bir cokmeye ihtiyacimiz var. Cokelim ki etrafimizdakiler bizim de insan oldugumuzu, yardima ihtiyacimiz olabilecegini hatirlasin. Ben herkesin herseyine kosarim kimse bana gelmezdi. Esim bir gun dedi ki o kadar her seyi hallediyorsun ki insanlar senin bir seye ihtiyacin oldugunu dusunmuyorlar. Terapistim de bir gun kayinvaldem icin belki sana annelik yapmaya ihtiyaci vardir ama sen ona ihtiyacin oldugunu gostermedigin icin hem kendi hem onun ihtiyacini blokluyorsundur demisti. Bu sefer ipleri saldim benim icin bir sey yapmasina izin verdim yapamadigimi gosterdim. Gercekten onun da benim icin bir sey yapmasi ikimize de iyi geldi. Kendi ailenin de senin de onlara ihtiyacin oldugunu bilmeleri gerekiyordur kuzum belki. Degilse ben hem fiziksel hem ruhsal olarak cok kotu durumdaydim. Her turlu yardima tamam demek zorunda kaldim acikcasi. Ve sonra farkettim ne denli ihtiyacim oldugunu. Sal kendini birak senin icin cabalasinlar belki onlarin da ihtiyaci vardir
Haklısın güçlü görünmekten o kadar yoruldum ki eşim bile senin böyle olmana çok şaşırıyorum hala inanamıyorum diyor.cunku beni sarsılmaz yıkılmaz biri gibi görüyordu bugüne kadar ben öyle gösterdin açıkçası.kv bin cik umursayacagini zannetmiyorum kadın zaten kocasının derdine düşmüş ondan hayır gelmez bana.

Haklısın güçlü görünmekten o kadar yoruldum ki eşim bile senin böyle olmana çok şaşırıyorum hala inanamıyorum diyor.cunku beni sarsılmaz yıkılmaz biri gibi görüyordu bugüne kadar ben öyle gösterdin açıkçası.kv bin cik umursayacagini zannetmiyorum kadın zaten kocasının derdine düşmüş ondan hayır gelmez bana.
Evet seninki ust uste geldi kv ve esin ikiye bolunmustur. Benim annem yok ondan kaynvaldemden istedim ama sen belki kendi ailene gosterebilirsin ihtiyac duydugunu.

Kızlaarr molfix premium almak zorunda kaldım bugünn. Kullanan bacımların yorumlarını merak ederimm ona göre gece hazırlıklı olalım 🤣🤣 goon kullanıyordum ama stoğum bitti 2 numaraya geçmek istemedim azıcık büyük geldi gözüme. Molfix 1 numara aldım yine. Kalıbı goona göre daha hoşuma gitti ama sızıntı vs diyordunuzz
Arada bizimki hala sızıntı yapıyor ama aklıma geldi bizimki yüzüstü yatıyor hep onunla ilişkili mi acaba

Belkide haklısın bende öyleyim güçsüz zayıf yönümü kimse görmesin istiyorum.gulucukler saciyorum etrafa ama içim kan ağlıyor.ev darma duman komşum geçenlerde dedi yarım saat alayım toplan diye ama yok dedim istemsizce belki ısrar etmesini bekledim hemen hop al diyip kucağına veremedim.kendim isteyerek yaptım sonuçlarına katlanicam gibi hissediyorum com yanlis biliyorum ama kocaman kadın bir çocuğa bakamadi denilmesi bile ağrıma gidiyor kendimi suçluyorum beceriksizlik yapamıyorum diye kendime sayıyorum.birine sarılıp ağlamaya o kadar ihtiyacım varki eşim harici.
Biz insanız bir kapasitemiz var, eskiler bir çocuğa bir köy büyütür derlermiş. Yalnız yaşıyoruz bizler şu an. Yardıma ihtiyacımız olabilir bu dünyanın en normal şeyi. Sonuçta birisi de yardıma ihtiyacım var dese biz de ona elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ben de aynıyım asla başkaları benim zorunlu mu bilmesin isterim. Dediğim gibi uzun zamandır terapi alıyorum çoğunlukla bu konuya çalışıyoruz ve hala da terapiye devam edeceğim. Bence ayrıntılı olmasa da durumu ailenle paylaş, doktora gittiğini söyleme istemiyorsan ama bir saat iki saat en azından destek iste, bir yerden başlayınca her şey daha kolaylaşacak inşallah

Şuan beni emzik olarak kullanıyo boş güçsüz çekiyor ama o kadar mutluyum ki meme ağzında en azından 🥹
Birkaç saat böyle kalabilirim. Uyusun diye bir umut memeyi teklif ettim. Sadece çenesi oynuyor yutkunmuyor ama meme bebemin ağzında 💃🤸👯 🧿
Maşallah maşallah daim olsun 🥰 annelik psikopatlık net 🤣🤣eşim hasta bugün oğlum yanımda yatıyor, kaç kere uyandım bugece sırtım boynum pert , bir oğluma baktım bir kızıma yaa aşırı tatlılar diye yükseliyorum 🤣🤣🤣

Back
X