Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
İnşallah canım. Her gidişimizde bir şey öğrenip dönğyoruz. Kalpteki parlaklık beyindeki kist kafam allak bullak oldu
Aşkım ama anladığım kadarıyla doktorun hiç korkutmamış buda güzel bir şey sadece önlem olsun kafan rahat etsin diye verdirmiş fetal testide değil mi

Canım stres yapma, geçecektir o parlaklıklar. Fetal bugüne kadar yaptırmadığına göre ikili sonucun temizdir. Fetal de temiz gelecektir

Kuzum hiç üzme kendni stres yapıp bebeğine de zarar verme eminim ki temiz çıkacak o parlakliklar geçiyor kist de aynı şekilde bebek hergun gelişiyor gelişme aşamasında normalmiş bunlar bide senin bebek erkek miydi

Kızlar ben 18+4 haftalığım bebeğimi hissetmiyorum birkaç gündür. Benim haftamda olanlar siz hissediyo musunuz ?

Kız bebek canım. Valla kuzum stres yapmayayım diyorum ama kist vs derken daha da yıkıldım kafam allak bullak oldu

Canım iyi yapmışsın fetal dna vererek. Hangi firmaya verdin ? İnşallah sonucun temiz sağlıklı gelir doktorun cok olumsuz bir tablo çizmemis onemli birsey olarak görmüyor demek ki. Sen strese girmemeye çalış ne kadar zor oldugunu biliyorum söylemek kolay ama iste kendini ferahlat herseyin yolunda olacagina inandir kendini güzel hayaller kur Allahım yavrularimiza saglik versin inşallah

İntergen e yaptırdım canım Ankara firmasıymış

Bana doktor dediki ne yediyse bebege yaramis bir hafta ondesn bnde bian kotu birseymi diye korktumah su ilk gebeligi olanlar ve korkularimiz
2 haftaya kadar önde ya da geride olması önemli değil diye biliyorum canım. Her bebek aynı boy kiloda doğmuyor sonuçta daha çok değişir doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…