- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.021
İnşallah canım. Her gidişimizde bir şey öğrenip dönğyoruz. Kalpteki parlaklık beyindeki kist kafam allak bullak olduCanım inşallah tertemiz gelir sonuçların
Grupta bebeğinde kist olup sonradan geçen biri vardı sanki değil mi . Adını hatırlayamadım ama
Benim bebeğimde vardı geçti canım inşallah sizinki de gecerGrupta bebeğinde kist olup sonradan geçen biri vardı sanki değil mi . Adını hatırlayamadım ama
amin inşallah canım hepimizin şu detaylıyı sağlıkla atlatalım inşallahAman kuzum ihmal etme sağlıkla gelsin bebiş
Aşkım ama anladığım kadarıyla doktorun hiç korkutmamış buda güzel bir şey sadece önlem olsun kafan rahat etsin diye verdirmiş fetal testide değil miİnşallah canım. Her gidişimizde bir şey öğrenip dönğyoruz. Kalpteki parlaklık beyindeki kist kafam allak bullak oldu
Canım stres yapma, geçecektir o parlaklıklar. Fetal bugüne kadar yaptırmadığına göre ikili sonucun temizdir. Fetal de temiz gelecektirKızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelirbabylovee
Kuzum hiç üzme kendni stres yapıp bebeğine de zarar verme eminim ki temiz çıkacak o parlakliklar geçiyor kist de aynı şekilde bebek hergun gelişiyor gelişme aşamasında normalmiş bunlar bide senin bebek erkek miydiKızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelirbabylovee
18. Haftalarda 2 3 günde bir hissediyordum ben, sırt üstü uzandığımda daha net hissediyodumKızlar ben 18+4 haftalığım bebeğimi hissetmiyorum birkaç gündür. Benim haftamda olanlar siz hissediyo musunuz ?
Kız bebek canım. Valla kuzum stres yapmayayım diyorum ama kist vs derken daha da yıkıldım kafam allak bullak olduKuzum hiç üzme kendni stres yapıp bebeğine de zarar verme eminim ki temiz çıkacak o parlakliklar geçiyor kist de aynı şekilde bebek hergun gelişiyor gelişme aşamasında normalmiş bunlar bide senin bebek erkek miydi
Evet evet keşke en başında yaptırsaydım fetal dnayıAşkım ama anladığım kadarıyla doktorun hiç korkutmamış buda güzel bir şey sadece önlem olsun kafan rahat etsin diye verdirmiş fetal testide değil mi
Canım iyi yapmışsın fetal dna vererek. Hangi firmaya verdin ? İnşallah sonucun temiz sağlıklı gelirKızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelirbabylovee
Evet evet ikili normal diye fetal olayına girmemiştim hiç ama keske en başında fetal yaptırsaydımCanım stres yapma, geçecektir o parlaklıklar. Fetal bugüne kadar yaptırmadığına göre ikili sonucun temizdir. Fetal de temiz gelecektir
Senin 2li test nasil çıkmıştı kuzum ?Evet evet keşke en başında yaptırsaydım fetal dnayı
İntergen e yaptırdım canım Ankara firmasıymışCanım iyi yapmışsın fetal dna vererek. Hangi firmaya verdin ? İnşallah sonucun temiz sağlıklı gelirdoktorun cok olumsuz bir tablo çizmemis onemli birsey olarak görmüyor demek ki. Sen strese girmemeye çalış ne kadar zor oldugunu biliyorum söylemek kolay ama iste kendini ferahlat herseyin yolunda olacagina inandir kendini güzel hayaller kur Allahım yavrularimiza saglik versin inşallah
2 haftaya kadar önde ya da geride olması önemli değil diye biliyorum canım. Her bebek aynı boy kiloda doğmuyor sonuçta daha çok değişir doğuma kadar
1/1790 çıkmıştı iyiydi yaniSenin 2li test nasil çıkmıştı kuzum ?
Masallah saglikla gelsin bacimBenimki 3aydir önde gidiyor
Bende amniyosentezi intergen firmasinda yaptirdim doktorum memorialde aldi intergene teslim ettik. Doktorum güvendiğim firma dedi. Insallah cabucak cikar sonucun kuzum.İntergen e yaptırdım canım Ankara firmasıymış
Iyi cikmis canım evet.1/1790 çıkmıştı iyiydi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?