- 10 Haziran 2024
- 1.516
- 1.760
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.041
kurban olurummm ona içim gittiKızlar biz memeyi bırakalı 9 gün oldu. Kızım uykusunda dudağını emiyor ona ağlıyorum şu an
bunu bugün bende dicektim çok hoşuma gitti 1000i görünceKızlar 1000 sayfa ve 20k mesaj olmuşuz çenemize sağlık
Evet benim doktorum da öyke dedi. Hacettepe ile bi bağlantısı varmış zaten firmanın sanırım direkt verdik bakalım. Sancılı bekleyiş başladıBende amniyosentezi intergen firmasinda yaptirdim doktorum memorialde aldi intergene teslim ettik. Doktorum güvendiğim firma dedi. Insallah cabucak cikar sonucun kuzum.
Iyi cikmis canım evet.
Önceden çok az hissediyordum şimdi hiç yok endişelendim18. Haftalarda 2 3 günde bir hissediyordum ben, sırt üstü uzandığımda daha net hissediyodum
İnşallah tertemiz sonuçlar alırsın kuzum hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelirbabylovee
Yok kuzu uzun zaman hissetmedim bugün hissettim tek, doktora da sordum hatta uslu zamanına denk gelmişsin şuanda da uslu falan dedi her zaman hissetmeyebilirsin sakin dönemi olabilir dedi iyiydi ama çok şükürKızlar ben 18+4 haftalığım bebeğimi hissetmiyorum birkaç gündür. Benim haftamda olanlar siz hissediyo musunuz ?
Yarın tekmeyle uyan insaallaaaaaahÖnceden çok az hissediyordum şimdi hiç yok endişelendim
Kız o zaman da sanki suç işliyorum gibi hissediyorum aklıma gelmedi değilAslında ses kaydı da alabilirsin bak
Yerim ben minik kurabiyeyi ya çok şükür geldik yolun yarısınaadminim benim hayatımda seninki gibi geciyor Allahtan annem varda ona bırakıyorum işim oluncaevet teyzesii herşey yolunda
zaman bence artık su gibi akıp gecicek artıkşimdi bile hamileliğimizi yarıladık
Kuzum valla çok kötü bişey olsa doktorlar pat diye söylüyorlar. Doktorun böyle dediyse hiç bişey olmayacağına eminim. Kafaya takıyorsun anlıyorum seni ama düşünmemeye çalış 15 gün sonra rahatlayacaksın zatenKızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelirbabylovee
Ben de ilkinde ikili yaptırmıştım iyi çıkmamıştı, keşke direkt fetal yaptırsaydım demiştim, ikinciye öyle yaptım. Parlaklık sık görünen bir şey, ablamın oğlunun böbreğinde görüşmüştü ama sağlıklı doğdu gayet, içini ferah tutEvet evet ikili normal diye fetal olayına girmemiştim hiç ama keske en başında fetal yaptırsaydım
ye teyzesiYerim ben minik kurabiyeyi ya çok şükür geldik yolun yarısınaBenim de annem yakınımda bebişim ama dediğin gibi işim olunca bırakıyorum. O yüzden dinlenmek için tatilin bitmesini bekliyorum
Evet ya çok şükür varlar Allah ömürlerini uzun etsinye teyzesi
Allahtan anneler var ya
Kuzu benim ilk aldığım şey o olduKızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Kısır, çiğköfte vs hep yedim benKanka kısır yaaakısır yemek serbest mi acabaa.
Nette baktim diyor ki 6 yemek kaşığı yiyebilirmisim. O ne beben olmus mu diye bakarken 6 kasık yerim zaten.
Dün baya bi canim cekti.
Bide hep yazmislar yemeyin yemeyin diye. Belki burdan birileri biliyorsa
Sen Ankara'da mıydın kuzum. Canım güzel düşün güzel olsun inşallahEvet benim doktorum da öyke dedi. Hacettepe ile bi bağlantısı varmış zaten firmanın sanırım direkt verdik bakalım. Sancılı bekleyiş başladı
Kısır tamam ama çiğ köfte yasaaaaaakkkKısır, çiğköfte vs hep yedim benhiç pimpiriklenmiyorum valla
Ayy bulantılardan sonra ilk onu yedim hattaKısır tamam ama çiğ köfte yasaaaaaakkkyemeyin arkadaslae cok zararliymis yaaa.
Sen nerelerdesin kac gündür
Bende kendimi hep erkek diye hazırlamıştım kız dedi doktorumuz şaşırdım ki o kadar sağlıkla gelsin bebeğimiz, bana da hep erkek denmiştiKızlar bizim bebiş erkekmiş ben şokkk daha hamile değilken bile kız hissediyordum doktorlarda bugüne kadar kıza benziyor diyordu bütün planlarımı kıza göre yaptım bugün kesin erkek dedi bende gördümbu şoku atlatmam lazımmm sağlıkla doğsun inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?