Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bende amniyosentezi intergen firmasinda yaptirdim doktorum memorialde aldi intergene teslim ettik. Doktorum güvendiğim firma dedi. Insallah cabucak cikar sonucun kuzum.

Iyi cikmis canım evet.
Evet benim doktorum da öyke dedi. Hacettepe ile bi bağlantısı varmış zaten firmanın sanırım direkt verdik bakalım. Sancılı bekleyiş başladı

İnşallah tertemiz sonuçlar alırsın kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar ben 18+4 haftalığım bebeğimi hissetmiyorum birkaç gündür. Benim haftamda olanlar siz hissediyo musunuz ?
Yok kuzu uzun zaman hissetmedim bugün hissettim tek, doktora da sordum hatta uslu zamanına denk gelmişsin şuanda da uslu falan dedi her zaman hissetmeyebilirsin sakin dönemi olabilir dedi iyiydi ama çok şükür

adminim benim hayatımda seninki gibi geciyor Allahtan annem varda ona bırakıyorum işim olunca evet teyzesii herşey yolunda
zaman bence artık su gibi akıp gecicek artık şimdi bile hamileliğimizi yarıladık
Yerim ben minik kurabiyeyi ya çok şükür geldik yolun yarısına Benim de annem yakınımda bebişim ama dediğin gibi işim olunca bırakıyorum. O yüzden dinlenmek için tatilin bitmesini bekliyorum

Kuzum valla çok kötü bişey olsa doktorlar pat diye söylüyorlar. Doktorun böyle dediyse hiç bişey olmayacağına eminim. Kafaya takıyorsun anlıyorum seni ama düşünmemeye çalış 15 gün sonra rahatlayacaksın zaten

Evet evet ikili normal diye fetal olayına girmemiştim hiç ama keske en başında fetal yaptırsaydım
Ben de ilkinde ikili yaptırmıştım iyi çıkmamıştı, keşke direkt fetal yaptırsaydım demiştim, ikinciye öyle yaptım. Parlaklık sık görünen bir şey, ablamın oğlunun böbreğinde görüşmüştü ama sağlıklı doğdu gayet, içini ferah tut

Kızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Kuzu benim ilk aldığım şey o oldu çünkü bebek bezleri gerçekten çok kötü kokuyor ve her gün atmayı bırak saat başı atman gerekiyor ilk zamanlar o yüzden ben aldım herkes çok memnun zaten
Kısır, çiğköfte vs hep yedim ben hiç pimpiriklenmiyorum valla

Evet benim doktorum da öyke dedi. Hacettepe ile bi bağlantısı varmış zaten firmanın sanırım direkt verdik bakalım. Sancılı bekleyiş başladı
Sen Ankara'da mıydın kuzum. Canım güzel düşün güzel olsun inşallah kendini karamsar moda itme hersey yoluna girecek inşallah. Bebeklerimiz sandığımızdan güçlü

Kısır tamam ama çiğ köfte yasaaaaaakkk yemeyin arkadaslae cok zararliymis yaaa.
Sen nerelerdesin kac gündür
Ayy bulantılardan sonra ilk onu yedim hatta ya taşınma sürecine girdik kuzu 1inde taşınıyoruz bir sürü iş halletmeye çalışıyorum sıcaklarda fena canım çıkıyor

Bende kendimi hep erkek diye hazırlamıştım kız dedi doktorumuz şaşırdım ki o kadar sağlıkla gelsin bebeğimiz, bana da hep erkek denmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…