Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Peki bi soru daha orda hastanede yatışlar kac gün oluyor kızlar? özelde ve devlette farklı mı oluyor?

Sonunu böyle beklemiyordum koptum nazlanmak yerine her şeyini kendi alan yapan o kadın

sezeryan normal fark etmiyormu 1 gece mi ikiside?
1 gece canım oglumda da ayni sekilde oldu
sabah sezeryana girdim ertesi gun sabah taburcu ettiler 1 gun surdu 1 bucuk gun bile degildi yani
bunda da ayni sekilde olucak
devlette sezeryan bildigim kadariyla 2 gece 3 gun

sabah sezeryana girdim ertesi gun sabah taburcu ettiler 1 gun surdu 1 bucuk gun bile degildi yani
özelde 2 gece 3 gün demek istedin demi canım?

peki fiyatları nekadar ikisininde kuzum? sen önceden doğum paketi almıştın demi?
Aşkım daha fiyat bilmiyorum çünkü acıbademe temmuzda zam geldi, 2 Eylül kontrolüm var o gün öğrenirim her şeyi paylaşarım burda. Benim doktorum doğum paketine dahil olmadığı için paket alamıyorum. Doğum yaptığım gün fiyatlar neyse o gün ödeyip çıkıyorum aşkım

Ben 2 gece kaldım, sezaryen özel hastane, diğer arkadaşlar da öyle kaldı. Eğer ben iyiyim derse hasta bir günde de çıkardıkları da oluyor, sizi bir gün yatırmalarına şaşırdım. Bir günde toparlanmak çok zor çünkü

peki fiyatları nekadar ikisininde kuzum? sen önceden doğum paketi almıştın demi?
Canım sen yurt dışında mı yaşıyordun? Hastane fiyatları çok değişken özellikle İstanbul'da. Ucuzdan çok pahalıya bir sürü seçenek var. Bazı hastanelerde özel sigorta indirimleri oluyor, bazısında olmuyor vs. Normal doğumlar sezaryen doğumlardan biraz daha uygun olur hepsinde de ama büyük bir fark olmaz.

türkiyede fiyatlar hep değişti için o günki güncel fiyattan ödencek anladım canım merakdan soruyorum bunlarıda bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…