- 10 Haziran 2024
- 1.524
- 1.770
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.641
Ahahaaa böyle duyunca bi haklı geldiAdam sırf burda yok, kendini savunamıyor diye gömdü yabirde ondan dinleyelim kim şanslı kim şansız
Sonunu böyle beklemiyordumBenim eşim de istememden hoşlanmaz. İstemeden alır hakkını yemiyorum. Ama benim de pek nazım niyazım geçmez. İsteyebilen nazı geçen kadın daha mutludur evlilikte çok netYüzük de saat de boş bi yerde. En nihayetinde her kadın bebeği ağlarken kenarda uyuyan kocasının boğazını sıkmayı bir an da olsa aklından geçirir
Ben sana kalbimi verdim diyip kapatıyormuş hesabıSenin Gibi bir ana için 2 böbreğini satması lazım
özelde yapıcam 1 gece kalınıyorPeki bi soru daha orda hastanede yatışlar kac gün oluyor kızlar? özelde ve devlette farklı mı oluyor?
Doktor bana günde 6 defa dedi hipoglisemi çıktığı için her yemek öncesi ve yemekten 1 saat sonra bir de çizelge verdiKızlar evde glukometre ile şeker ölçümü yapanlar ölçümlerini ne zaman yapıp takip ettiler acaba? Her öğünden önce ve sonra mı? Kaç saat önce veya sonra?
Aşkım benim hastane özel, normal doğum bir gece, sezeryan 2 gecePeki bi soru daha orda hastanede yatışlar kac gün oluyor kızlar? özelde ve devlette farklı mı oluyor?
sezeryan normal fark etmiyormu 1 gece mi ikiside?özelde yapıcam 1 gece kalınıyor
Normal doğum 24 saat oluyor sezeryan ameliyat olduğu için farklı olabilirPeki bi soru daha orda hastanede yatışlar kac gün oluyor kızlar? özelde ve devlette farklı mı oluyor?
peki fiyatları nekadar ikisininde kuzum? sen önceden doğum paketi almıştın demi?Aşkım benim hastane özel, normal doğum bir gece, sezeryan 2 gece
cabuk veriliyormuş cıkışlar cünki normal doğumda toparlanmakda 2-3 günü alıyorNormal doğum 24 saat oluyor sezeryan ameliyat olduğu için farklı olabilir
1 gece canım oglumda da ayni sekilde oldusezeryan normal fark etmiyormu 1 gece mi ikiside?
özelde 2 gece 3 gün demek istedin demi canım?1 gece canım oglumda da ayni sekilde oldu
sabah sezeryana girdim ertesi gun sabah taburcu ettiler 1 gun surdu 1 bucuk gun bile degildi yani
bunda da ayni sekilde olucak
devlette sezeryan bildigim kadariyla 2 gece 3 gun
Aşkım daha fiyat bilmiyorum çünkü acıbademe temmuzda zam geldi, 2 Eylül kontrolüm var o gün öğrenirim her şeyi paylaşarım burda. Benim doktorum doğum paketine dahil olmadığı için paket alamıyorum. Doğum yaptığım gün fiyatlar neyse o gün ödeyip çıkıyorum aşkımpeki fiyatları nekadar ikisininde kuzum? sen önceden doğum paketi almıştın demi?
sezeryan da özelde 1 gece kaliniyorözelde 2 gece 3 gün demek istedin demi canım?
Selam canım. Nasılsın? Karar verebildin mi başka doktor için?Yok canım ya yazdım da kaçırdın herhalde beyninde olması gereken bir şeyi goremeditekrar başka doktora cekilicem gerekirse mr filan da cekilicem
Ben 2 gece kaldım, sezaryen özel hastane, diğer arkadaşlar da öyle kaldı. Eğer ben iyiyim derse hasta bir günde de çıkardıkları da oluyor, sizi bir gün yatırmalarına şaşırdım. Bir günde toparlanmak çok zor çünkü1 gece canım oglumda da ayni sekilde oldu
sabah sezeryana girdim ertesi gun sabah taburcu ettiler 1 gun surdu 1 bucuk gun bile degildi yani
bunda da ayni sekilde olucak
devlette sezeryan bildigim kadariyla 2 gece 3 gun
Canım sen yurt dışında mı yaşıyordun? Hastane fiyatları çok değişken özellikle İstanbul'da. Ucuzdan çok pahalıya bir sürü seçenek var. Bazı hastanelerde özel sigorta indirimleri oluyor, bazısında olmuyor vs. Normal doğumlar sezaryen doğumlardan biraz daha uygun olur hepsinde de ama büyük bir fark olmaz.peki fiyatları nekadar ikisininde kuzum? sen önceden doğum paketi almıştın demi?
Canım biz de doğum paketi yaptırırken vsjinal doğum 1 gece yatışlı, sezaryen 2gece yatışlı dedilerPeki bi soru daha orda hastanede yatışlar kac gün oluyor kızlar? özelde ve devlette farklı mı oluyor?
türkiyede fiyatlar hep değişti için o günki güncel fiyattan ödencek anladım canım merakdan soruyorum bunlarıda bu aradaAşkım daha fiyat bilmiyorum çünkü acıbademe temmuzda zam geldi, 2 Eylül kontrolüm var o gün öğrenirim her şeyi paylaşarım burda. Benim doktorum doğum paketine dahil olmadığı için paket alamıyorum. Doğum yaptığım gün fiyatlar neyse o gün ödeyip çıkıyorum aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?