- 10 Şubat 2025
- 212
- 372
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.141
Yok kız dediğin gibi var öyle doktorlar örnekleri çok var bizim balıkesirde çok seçeneğimiz olmadığı için elimizde iki ğç doktor var onların arasından en iyisi olduğunu bildiğim için bide çok önerdiler ondan dolayı dedim yoksa dediğin gibi bende kaç doktorla kavga ettiğimi biliyorum yaniAnladım canım doğrudur sen daha iyi bilirsin tabi doktoru. Sadece senin doktorun için demedim lütfen yanlış anlama, işinin önemini bilmeyen doktorlar için söylüyorum aslında
Ne yazıyor aşko kötümü yorumlarYaaaaa yerim onu sağlıkla giiyinsin kuzucukbence biberon lazım olur aşko sen bilirsin yine de. Ben de daha almadım markada kararsız kaldım phılıps avent alacaktım dünkü yorumları okuduktan sonra vazgeçtim sanırım çok kararsızım
Canım kesinlikle iyi bir doktorla görüşmelisin, bu konularda 2 göz önemli. İnşallah düzelebilir seviyededir Allah evladınızı size bağışlasınKızlar teşekkür ederim yazmışsınız bakamıyorum tek tek şehir hastanesi yer yok dedi başka yere gönderdi yolda doktorumu aradım 18 hafta ve 8 cm açılmam olduğu için dikilsede düşermiş ondan öyle demişler gel ben dikerim ama gene düşükle sonuçlanacak dedi ben gene başka doktora gidiyorum şuan doktorum şey dedi ağrın olduğunda bakılması lazım dikkat edin ağrınız olursa hiç çekinmeyin ben gibi olursunuz çok zor
dün bir infl. paylaşmıştı herkes altına şey yazmış, bebeğim o kadar zorlanıyor ki çekemiyor 10 dakikada içeceği sütü 1 buçuk saate içiyor. Uyuya kalıyor içerken. Biz bile denedik çok zor çekiliyor bebek nasıl çeksin. bazıları meme reddi yazmış gerçi o bebeğe göre değişir herhangi bir biberonda da olabilir. ama çekiş gücü çok yavaş akması falan aklıma yatmadı. Başlıkları aylarına göre çeşitli olarak var ama çekimleri çok kötüymüş lansınoh alsaydım falan demişti herkes bir de dışarı çıkıldığında süt-mama uzun süre kaldığında kötü koku yapıyormuş çöp oluyor çıkmıyor demişler ne kadar doğru bilemem. Kararsız kaldım bunlar yüzündenNe yazıyor aşko kötümü yorumlar
Kızlar teşekkür ederim yazmışsınız bakamıyorum tek tek şehir hastanesi yer yok dedi başka yere gönderdi yolda doktorumu aradım 18 hafta ve 8 cm açılmam olduğu için dikilsede düşermiş ondan öyle demişler gel ben dikerim ama gene düşükle sonuçlanacak dedi ben gene başka doktora gidiyorum şuan doktorum şey dedi ağrın olduğunda bakılması lazım dikkat edin ağrınız olursa hiç çekinmeyin ben gibi olursunuz çok zor
Bende onu düşünüyordum aşkım alayım diyedün bir infl. paylaşmıştı herkes altına şey yazmış, bebeğim o kadar zorlanıyor ki çekemiyor 10 dakikada içeceği sütü 1 buçuk saate içiyor. Uyuya kalıyor içerken. Biz bile denedik çok zor çekiliyor bebek nasıl çeksin. bazıları meme reddi yazmış gerçi o bebeğe göre değişir herhangi bir biberonda da olabilir. ama çekiş gücü çok yavaş akması falan aklıma yatmadı. Başlıkları aylarına göre çeşitli olarak var ama çekimleri çok kötüymüş lansınoh alsaydım falan demişti herkes bir de dışarı çıkıldığında süt-mama uzun süre kaldığında kötü koku yapıyormuş çöp oluyor çıkmıyor demişler ne kadar doğru bilemem. Kararsız kaldım bunlar yüzünden
Doktorun uygun görmediyse bi bildiği vardır canım onun görüşünü alırsın tekrardanAslında riskim yok çok şükür ama doktorum neden izin vermedi anlamadım bende gitmek istiyorum İstanbul’da bunaldım artık
İnşallah canım çok teşekkür ederimAyy boşver her biri farklı bir şey diyor hiç bi sıkıntı da olmaz inşallah stresten uzak dur bol su iç yetersen de iyi ki varsın sağlıkla gelsin tüm bebişler
Onu da deneyeceğimValla canım bilmiyorum ki ama sütlaç olunca aklımda kalmış. Bir de doktoru söylemiş yani. Ama dediğim bu kızda zaten o sıra gebelik şekeri de çıkmıştı.
Aşkım benim görümceme, bebeğin suyu fazla karpuzu kavunu meyveyi abartıyorsun herhalde demişler hamileykenOnu da deneyeceğiminşallah boğmam içeride çocuğu
Karpuzu o kadar çok yedim ki demek ki daha çok yemem lazımAşkım benim görümceme, bebeğin suyu fazla karpuzu kavunu meyveyi abartıyorsun herhalde demişler hamileyken
Gündüz yemişsin sadece, bundan sonra gecede yeKarpuzu o kadar çok yedim ki demek ki daha çok yemem lazım
Canim ben de gecen hafta 1000 km git gel 2000 km yol yaptim, valla doktora da sormadim acikcasiMerkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Tamm cnm tavsiyen için teşekkürlerCanim ben de gecen hafta 1000 km git gel 2000 km yol yaptim, valla doktora da sormadim acikcasibelki gitme derdi ama dinlenerek ve gideceksen eger disaridaki tuvaletler icin rossmandan dezenfektan alarak gitmeni tavsiye ederim
Tekrar soracağım cumartesi detaylı ultrasonum var bakalmDoktorun uygun görmediyse bi bildiği vardır canım onun görüşünü alırsın tekrardan
Doğrudur onu hiç bilmiyorum çünkü. Ablam lansınoh kullanmıştı memnundu ama herkes avent alınca bir patlayınca dedim heralde bu daha iyi ama şişirme ürün mü bilemedimBende onu düşünüyordum aşkım alayım diye
Dr. Brown’s iyi demişti yapay zeka
Tamam bak hepsini not aldımGündüz yemişsin sadece, bundan sonra gecede ye
Evet kuzum bizim işimiz havalimanında olduğu için yakın olduğumuz iyi olduIş geregi havalimanina yakın olmanız gerekiyorsa en iyisini yapmışsınız canım
Suda doğum pek arastirmadim ben kuzu o nedenle bilmiyorum ama aslinda bazi doktorlar yapiyordur da bulmak mesele. İnşallah icinize sinen bir doktor bulursunuz canım benim
Benim daha cok var kuzum ya detaylıya.. 12 ağustostaseninki ne zaman olacak aldin mi randevu
Al al cidden hayat kurtarıyor benceHadi yaaa alcaz artık napalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?