- 25 Şubat 2024
- 1.163
- 1.383
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.181
Demek ki öyle gerçekten, iyi bariCanım demek ki bebekten bebeğe değişiyor. 3,5 aylık yeğenim dışarıda ya da annesi dışarı çıktığında Philips kullanıyor ve memeye göre o kadar rahat çekiyor ki annesi keyif yapacak bugün oğlum diyor.
Kuzum ne desem bilemedim valla, hissetmemek normal ama yine de git bi için rahatlasın istersen. Biliyorum çünkü kalp sesini duymadan içimiz rahatlamıyor maalesefAma çok korkuyorum kuzum bişey olmuşsa diyehiç hissetmiyorum erken mi henüz
Bana da arkadşım dr. Browns hediye aldi, bebegine ondan kullanmis cok memnunduDoğrudur onu hiç bilmiyorum çünkü. Ablam lansınoh kullanmıştı memnundu ama herkes avent alınca bir patlayınca dedim heralde bu daha iyi ama şişirme ürün mü bilemedim
Bu biberonlar karpuza benzedi iyice, alcaz gelcez içini açınca görcez bakalm kelek mi değil miBana da arkadşım dr. Browns hediye aldi, bebegine ondan kullanmis cok memnundusepide
Bana chatgpt övdü aşkoBana da arkadşım dr. Browns hediye aldi, bebegine ondan kullanmis cok memnundusepide
Enfeksiyon çıktıysa muhtemelen ondandır kuzu ama gitmişken baktırsaydın keşke için rahatlardı. korkma hemen bişey olmaz yarın doktoruna gidersin ama baktır lütfen boşuna gitmiş olma sonra kendi kendini yiyorsunArkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum
Geçen akşam instada bi video gördüm kadın paylaşmış ondan etkilendim herhalde böyle şeyler paylaşmamaları gerekiyor aslındaAşkım bende sabahtan akşama kadar tekme yemiyorum meseladün hiç hareket etmedi, gece 12:30 gibi 2-3 kere pıt pıt bitti, sen uyurken hareket ediyordur ama biz farkına varmıyoruz daha küçük ya, ikimiz aynı tarihlerdeyiz nerdeyse. Benim dr kalırsa 22.haftada diyor
Düşmüş kuzum tuzlu su icBenimde yine başım döndü tansiyonum böyle cıktı normal mi kızlar?yoksa cıs mı lazım bana
vajinal baktırmak istemiyorum hiç pratisyenlere. Umarım yine vesvese yapıyorumdur dua edinEnfeksiyon çıktıysa muhtemelen ondandır kuzu ama gitmişken baktırsaydın keşke için rahatlardı. korkma hemen bişey olmaz yarın doktoruna gidersin ama baktır lütfen boşuna gitmiş olma sonra kendi kendini yiyorsun
Biraz düşük kuzu tuzlu ayran falan iç ya da tuzlu su. yine de kötü hissedersen git amaBenimde yine başım döndü tansiyonum böyle cıktı normal mi kızlar?yoksa cıs mı lazım bana
Cnm bende 3 gündür kaşık ağrısı çektim doktorumla telefonda konuştum oda bol bol su ve istirahat et geçer dedi şuan iyimArkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum
Canım senin sonuçların ne oldu çıkmadı mı henüz ?Ya kızlar cocugun bazı tekmelerı benı cok gıdıklıyor yasayan var mı? Olur olmaz yerlerde basıyorum kahkahayı. Resmen gıdıklanıyorum
Cnm benim tansiyonum hep bu şekilde doktor düşük her zaman iyi yüksek olursa kork demiştiBenimde yine başım döndü tansiyonum böyle cıktı normal mi kızlar?yoksa cıs mı lazım bana
tamam canımDüşmüş kuzum tuzlu su ic
tamam kuzum iciyorum hemenBiraz düşük kuzu tuzlu ayran falan iç ya da tuzlu su. yine de kötü hissedersen git ama
Benimki de hep 10-6 dır. Ama işte normalde 12-8 olduğunda bu seviyelere gelirse hissediyor insan. 12 olunca benm başım ağrıyor mesela.Cnm benim tansiyonum hep bu şekilde doktor düşük her zaman iyi yüksek olursa kork demişti
Canım enfeksiyondan dolayi ağri oluyordur muhtemelen. Kendini korkutma. Bu konuda hepimiz cok basariliyiz sürekli arka planda senaryolar üretiyoruz. Birinin başına gelen olumsuz şeyden hemen etkileniyoruz. Allahım tüm bebisleri tüm hamisleri korusun inşallahArkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum
O kadar gıdıklanmıyorum benYa kızlar cocugun bazı tekmelerı benı cok gıdıklıyor yasayan var mı? Olur olmaz yerlerde basıyorum kahkahayı. Resmen gıdıklanıyorum
Vesvesedir kuzu merak etmevajinal baktırmak istemiyorum hiç pratisyenlere. Umarım yine vesvese yapıyorumdur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?