- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.121
Canım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah serklaj isleminden sonra hersey yolunda gitmeye devam eder. Başkalarının sözlerine Canını sıkma su an sen yaşıyorsun bu durumu başkası degil birde insanların fikirlerine tepkilerine kafani yorma.o kadar laf anlatmaya çalıştım ki doktorların videosunu açtım günlük işlerin yapılmasında sorun olmadığını fark etmiyor herkesin ıcınde sureklı ay yapma çocuğa birşey olcak ay şöyle çocuğumun sağlığı çok şükür yerinde 8 cm açıklık varmış acilden giriş yaptım doktoru bekliyorum sordum benimle kaynaklı mı bu süreç hayır dedi benim en büyük korkum çocuğuma zarar vermek ama işte neyse biraz rahatlattılar şuan iyiyim umarım güzel haberlerle dönüş yaparım
Çok teşekkür ederim canım sütlacı niye önermiş acaba şekerli diye miCanım Kasım grubunda bir ikiz arkadaşın da bebeklerinden birinin suyu azalmış ve doktoru çayı ve tuzu azalt, sütlaç ye demiş.
Ekliyorum mesajı buraya bir bak istersen o aralara.
Konu Mesajı '2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
Yemin ederim beni çok güldürdün ve aydınlattın eşim de turuncu diye o zaman ben havuca başlıyorum kardeşimAyyy kim demiş onuuuu, benimde aynıydı canım benim bol bol havucun suyunu sıktım içtim bol bol su da içtim ve doktora gittiğimde yeter daha fazla içme demişti hatta daha fazla içersen bebek turuncu olarak doğacak demişti yani sen kimseye bakma bol bol havuç ye havuç suyu iç bol bol su iç çoğalır merak etme
Beni çok motive ettinizBenim de suyum az çıktı bol havuç ve su dedi doktorum yedim içtim 1 hafta sonra kontrolde artmış dedihangisi doğru ki
İnşallah canım ya ben soylediginiz her şeyi yavaş yavaş uygulamaya başlayacağımBazı doktorlar bu bitkisel sulara koca karı ilacı gözüyle bakıyor halbuki benim şu anki oğluşum bile doğal tedaviyle oldu neler içmedim ki inşaallah arkadaşımın da suyu artacak yüzü gülecek
Hahah evet ama diyelim emmedi seni biberon lazım olur ya da dışarı çıkmak zorunda kaldınız ve emzirebileceğin yer de yok, sağdığın sütü biberonla verebilirsin dışarıda. bilmiyorum bence gerekli olabilir, bir de anne sütü kaşıkları var aşko ucuzdu onlardan da almalıyız ilk zamanlar gerekli olabilirmişKız çalışanı çağırdım yanıma dedim ilk üç ay biberonla ne işimiz olur sencebilemiyorum ağızlık değiştirebilirsiniz ilerde dedi bende kalsın dedim ama bilenlere de bı danışayım diye yazdım
Doğru diyorsun canım bir 10 gün bile olsa denenip farka bakılabilir kesin deneyeceğim çok teşekkür ederimBence dışarıdan yükseltilebilir, her şey dışarıdan yapılmıyor mu? Folik asiti vitaminleri neden içiyoruz o zaman hocam deseydin, onlar dışarıdan alınmıyor muymuş:) hamilelikte şekeri olanların suyu artar sanırım havuç da bununla bağlantılı havuçun içinde çok şeker var diye biliyorum, benim 1-2 haftadır şekerim yükseliyor mesela çok meyve yiyordum doktor hemen suyun hafif artmış şekerden olabilir dedi demekki havuç doğru bir mantık
Valla canım bilmiyorum ki ama sütlaç olunca aklımda kalmış. Bir de doktoru söylemiş yani. Ama dediğim bu kızda zaten o sıra gebelik şekeri de çıkmıştı.Çok teşekkür ederim canım sütlacı niye önermiş acaba şekerli diye mi
Bence de işe yarıyor ben katılıyorumValla gülüm hatta doktorun tavsiyesiyle incir suyu havuç suyu hayıt çayı birde soğan suyu içtim doktor karışım verdi onu yedim çok şükür 6.aya girdim bilmiyorum bence doğal tedavi dedikleri bitkiler çok işe yarıyor amin inşaallah
Ayy boşver her biri farklı bir şey diyor hiç bi sıkıntı da olmaz inşallah stresten uzak dur bol su iç yeterBeni çok motive ettinizçok teşekkür ederim ya hepinizi iyi ki varsınız
Canım inşallah bir şey olmaz kötü düşünme dikiş attırıp hamileliğine normal şekilde devam eden çok kişi var iyi bir perinatoluğa görün dikiş sonrası her şey yoluna girer inşallahKızlar teşekkür ederim yazmışsınız bakamıyorum tek tek şehir hastanesi yer yok dedi başka yere gönderdi yolda doktorumu aradım 18 hafta ve 8 cm açılmam olduğu için dikilsede düşermiş ondan öyle demişler gel ben dikerim ama gene düşükle sonuçlanacak dedi ben gene başka doktora gidiyorum şuan doktorum şey dedi ağrın olduğunda bakılması lazım dikkat edin ağrınız olursa hiç çekinmeyin ben gibi olursunuz çok zor
Ben daha uzununu yapmıştım riskin yoksa dinlene dinlene mola vere vere yapabilirsin canımMerkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Doktoruma danışıcam bakalım ona göre hareket etmeyi düşünüyorum gittiğim doktorda baya iyi bir doktor ama işte yoğun olduğu için böyle bi durum yaşandı büyük ihtimalle bakalım haftaya salı gidicem o zaman bi konuşacağım doktorlacanım benim imkan varsa başka güzel bir yerde ayrıntılı baktır derim. Çok önemli çünkü, Allah korusun herhangi bir problem varsa doğum itibariyle ona hazırlıklı olup hemen tedaviye alıyorlar. İnşallah sağlıklıdır gerek kalmaz tabi de önlem almakta fayda var. Ne kadar saçma doktorlar var yaaa. Bazen diyorum doktor dövüyorlar ama bazıları hakediyor gerçekten. yanlış anlaşılmasın savunmak için değil de benim de öyle tecrübelerim oldu ki yanii sinirleniyorm düşündükçe.
Merhaba canım ben geçen hafta yaptım 650 km dinlene dinlene gittik geldik arabada eşimle sadece ikimiz olduğu için ayaklarımı yukarı kaldırıp öyle yolculuk ettim ayaklarım şişmesin diye bişey olmadı ama arada durup yürüyüşte yaptımMerkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Valla canım bilmiyorum ki ama sütlaç olunca aklımda kalmış. Bir de doktoru söylemiş yani. Ama dediğim bu kızda zaten o sıra gebelik şekeri de çıkmıştı.
Anladım canım doğrudur sen daha iyi bilirsin tabi doktoru. Sadece senin doktorun için demedim lütfen yanlış anlama, işinin önemini bilmeyen doktorlar için söylüyorum aslındaDoktoruma danışıcam bakalım ona göre hareket etmeyi düşünüyorum gittiğim doktorda baya iyi bir doktor ama işte yoğun olduğu için böyle bi durum yaşandı büyük ihtimalle bakalım haftaya salı gidicem o zaman bi konuşacağım doktorla
Aslında riskim yok çok şükür ama doktorum neden izin vermedi anlamadım bende gitmek istiyorum İstanbul’da bunaldım artıkBen daha uzununu yapmıştım riskin yoksa dinlene dinlene mola vere vere yapabilirsin canım
Anladım cnm çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba canım ben geçen hafta yaptım 650 km dinlene dinlene gittik geldik arabada eşimle sadece ikimiz olduğu için ayaklarımı yukarı kaldırıp öyle yolculuk ettim ayaklarım şişmesin diye bişey olmadı ama arada durup yürüyüşte yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?