Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Merkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı

Canım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah serklaj isleminden sonra hersey yolunda gitmeye devam eder. Başkalarının sözlerine Canını sıkma su an sen yaşıyorsun bu durumu başkası degil birde insanların fikirlerine tepkilerine kafani yorma.
Bu yaşadığın şeyi yasamayi hicbir anne istemez o yüzden öncelik bebeginle kendinde olsun.

Hemen müdahale edilip bir an önce iyileşme sürecin başlasın İnşallah. Allahım hepimizi korusun

Yemin ederim beni çok güldürdün ve aydınlattın eşim de turuncu diye o zaman ben havuca başlıyorum kardeşim Türkiye’deki havuç rezervi kendine dikkat etsin

Bazı doktorlar bu bitkisel sulara koca karı ilacı gözüyle bakıyor halbuki benim şu anki oğluşum bile doğal tedaviyle oldu neler içmedim ki inşaallah arkadaşımın da suyu artacak yüzü gülecek
İnşallah canım ya ben soylediginiz her şeyi yavaş yavaş uygulamaya başlayacağım siz de bana dua edin

Hahah evet ama diyelim emmedi seni biberon lazım olur ya da dışarı çıkmak zorunda kaldınız ve emzirebileceğin yer de yok, sağdığın sütü biberonla verebilirsin dışarıda. bilmiyorum bence gerekli olabilir, bir de anne sütü kaşıkları var aşko ucuzdu onlardan da almalıyız ilk zamanlar gerekli olabilirmiş

Doğru diyorsun canım bir 10 gün bile olsa denenip farka bakılabilir kesin deneyeceğim çok teşekkür ederim

Bence de işe yarıyor ben katılıyorum

Kızlar teşekkür ederim yazmışsınız bakamıyorum tek tek şehir hastanesi yer yok dedi başka yere gönderdi yolda doktorumu aradım 18 hafta ve 8 cm açılmam olduğu için dikilsede düşermiş ondan öyle demişler gel ben dikerim ama gene düşükle sonuçlanacak dedi ben gene başka doktora gidiyorum şuan doktorum şey dedi ağrın olduğunda bakılması lazım dikkat edin ağrınız olursa hiç çekinmeyin ben gibi olursunuz çok zor

Canım inşallah bir şey olmaz kötü düşünme dikiş attırıp hamileliğine normal şekilde devam eden çok kişi var iyi bir perinatoluğa görün dikiş sonrası her şey yoluna girer inşallah

Doktoruma danışıcam bakalım ona göre hareket etmeyi düşünüyorum gittiğim doktorda baya iyi bir doktor ama işte yoğun olduğu için böyle bi durum yaşandı büyük ihtimalle bakalım haftaya salı gidicem o zaman bi konuşacağım doktorla

Merkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Merhaba canım ben geçen hafta yaptım 650 km dinlene dinlene gittik geldik arabada eşimle sadece ikimiz olduğu için ayaklarımı yukarı kaldırıp öyle yolculuk ettim ayaklarım şişmesin diye bişey olmadı ama arada durup yürüyüşte yaptım

Anladım canım doğrudur sen daha iyi bilirsin tabi doktoru. Sadece senin doktorun için demedim lütfen yanlış anlama, işinin önemini bilmeyen doktorlar için söylüyorum aslında

Anladım cnm çok teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…