Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Ben 18. Haftamda 1000 km yolculuk yaptım. Doktoruma sordum. 2 saatte bir dinlen yürüyüş yap 10 dakikalık demişti. Sıkıntılı olmadı. Haftaya yine 1000 km yolculuk yapıcam

Canım benim çok geçmiş olsun ama farkedilmiş ve hemen tedavi olacağın bişey şükür ki kendini suçlayacağın bir durum yok

Aslında riskim yok çok şükür ama doktorum neden izin vermedi anlamadım bende gitmek istiyorum İstanbul’da bunaldım artık
Canım geçen detaylı ultrasondan sonra sordum ben yolculuk yapabilir miyim diye. Rahim ağzı kapalı ve uzunluğu da ideal sorun görmüyorum dedi. Uçağa da okey verdi. Nereye gideceksiniz dedi? Rize ve Erzurum dedim. Uçakla gidip kendi arabamızla döneceğiz desim tamam desi sorun yok. Bu arada Ankara'da oturuyorum ve dönüş 900km falan olacak maksimum 2 saatte bir durup yürüyüş yapa yapa geliriz.

Doğrudur onu hiç bilmiyorum çünkü. Ablam lansınoh kullanmıştı memnundu ama herkes avent alınca bir patlayınca dedim heralde bu daha iyi ama şişirme ürün mü bilemedim
Canım demek ki bebekten bebeğe değişiyor. 3,5 aylık yeğenim dışarıda ya da annesi dışarı çıktığında Philips kullanıyor ve memeye göre o kadar rahat çekiyor ki annesi keyif yapacak bugün oğlum diyor.

Canım aradım aldım randevu istediğim doktordan, 27 Ağustos’ a verdi sat’ a göre 22+0 oluyorum kendi doktoruma göre 22+3 en fazla 23. Hafta olsun dedi, ben de 22 ye aldım babylovee
Ay hadi bakalim aldin mi randevunu sağlıklı haberlerle gelelim hepimiz inşallah. Haftan da ideal bence ne cok gec ne cok erken

Yok kuzu uzun zaman hissetmedim bugün hissettim tek, doktora da sordum hatta uslu zamanına denk gelmişsin şuanda da uslu falan dedi her zaman hissetmeyebilirsin sakin dönemi olabilir dedi iyiydi ama çok şükür

Yok kuzu uzun zaman hissetmedim bugün hissettim tek, doktora da sordum hatta uslu zamanına denk gelmişsin şuanda da uslu falan dedi her zaman hissetmeyebilirsin sakin dönemi olabilir dedi iyiydi ama çok şükür
Ama çok korkuyorum kuzum bişey olmuşsa diye hiç hissetmiyorum erken mi henüz

Ayy Maşşallah yaaa bu ne tatlılık annesi bu kordon olayını ilk defa duyuyorum

Ayy Maşşallah yaaa bu ne tatlılık annesi bu kordon olayını ilk defa duyuyorum
teşekkür ederiz güzel teyzoşu
bende ilk kez duydum canım ve böyle durumlarda sıkı takip yapıyorlarmış eğer bi sıkıntı olursa erken alma durumu fln olabiliyormuş Allah korusun tabi bu en kötü ihtimal ama bende herşey yolundaymış sadece 2 kordonum olduğundan dolayı beslenmesinden dolayı belki kibar kilosu daha az bi bebiş gelir dedi

Bende öyle yaparım cnm benim detaylıdan sonra inş

Ama çok korkuyorum kuzum bişey olmuşsa diye hiç hissetmiyorum erken mi henüz
Aşkım bende sabahtan akşama kadar tekme yemiyorum mesela dün hiç hareket etmedi, gece 12:30 gibi 2-3 kere pıt pıt bitti, sen uyurken hareket ediyordur ama biz farkına varmıyoruz daha küçük ya, ikimiz aynı tarihlerdeyiz nerdeyse. Benim dr kalırsa 22.haftada diyor

Ben 18. Haftamda 1000 km yolculuk yaptım. Doktoruma sordum. 2 saatte bir dinlen yürüyüş yap 10 dakikalık demişti. Sıkıntılı olmadı. Haftaya yine 1000 km yolculuk yapıcam
Sorun benim dokturum heralde sordum direk hayır dedi 1 saatlik yola gidersin sadece dedi aslında riskli bir gebeliğimde yok çok şükür her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…