- 22 Şubat 2016
- 42
- 46
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.161
Ben 18. Haftamda 1000 km yolculuk yaptım. Doktoruma sordum. 2 saatte bir dinlen yürüyüş yap 10 dakikalık demişti. Sıkıntılı olmadı. Haftaya yine 1000 km yolculuk yapıcamMerkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Canım benim çok geçmiş olsun ama farkedilmiş ve hemen tedavi olacağın bişey şükür kio kadar laf anlatmaya çalıştım ki doktorların videosunu açtım günlük işlerin yapılmasında sorun olmadığını fark etmiyor herkesin ıcınde sureklı ay yapma çocuğa birşey olcak ay şöyle çocuğumun sağlığı çok şükür yerinde 8 cm açıklık varmış acilden giriş yaptım doktoru bekliyorum sordum benimle kaynaklı mı bu süreç hayır dedi benim en büyük korkum çocuğuma zarar vermek ama işte neyse biraz rahatlattılar şuan iyiyim umarım güzel haberlerle dönüş yaparım
Alttan mi muayene etti doktorKasıkta batma da 2-3 kez 1 dk süreyle oldu başkada hiç bir belirtim yokdu 24 haftaya kadar ağrısız olabiliyormuş doktor muayenesinde ortaya çıktı bu durum hiç birşeyim yoktu
Canım geçen detaylı ultrasondan sonra sordum ben yolculuk yapabilir miyim diye. Rahim ağzı kapalı ve uzunluğu da ideal sorun görmüyorum dedi. Uçağa da okey verdi. Nereye gideceksiniz dedi? Rize ve Erzurum dedim. Uçakla gidip kendi arabamızla döneceğiz desim tamam desi sorun yok. Bu arada Ankara'da oturuyorum ve dönüş 900km falan olacakAslında riskim yok çok şükür ama doktorum neden izin vermedi anlamadım bende gitmek istiyorum İstanbul’da bunaldım artık
Canım konuyu okudum ama hiç bilgim olmadığı için bi öneride bulunamıyorumBeni çok motive ettinizçok teşekkür ederim ya hepinizi iyi ki varsınız
inşallah güzel geçer canım keyifle yolculuk yaparsınTekrar soracağım cumartesi detaylı ultrasonum var bakalm
Canım demek ki bebekten bebeğe değişiyor. 3,5 aylık yeğenim dışarıda ya da annesi dışarı çıktığında Philips kullanıyor ve memeye göre o kadar rahat çekiyor ki annesi keyif yapacak bugün oğlum diyor.Doğrudur onu hiç bilmiyorum çünkü. Ablam lansınoh kullanmıştı memnundu ama herkes avent alınca bir patlayınca dedim heralde bu daha iyi ama şişirme ürün mü bilemedim
Ay hadi bakalim aldin mi randevunuCanım aradım aldım randevu istediğim doktordan, 27 Ağustos’ a verdi sat’ a göre 22+0 oluyorum kendi doktoruma göre 22+3 en fazla 23. Hafta olsun dedi, ben de 22 ye aldımbabylovee
Ay hadi bakalim aldin mi randevunusağlıklı haberlerle gelelim hepimiz inşallah. Haftan da ideal bence ne cok gec ne cok erken
Heyecanlanmaz mi insanEvet canım, hayırlısı bakalım, heyecanlandım bak şimdi düşününce
Heyecanlanmaz mi insanhem heyecan hem stres oluyor bende ama insallah o kadar mutlu ayrılacağım ki doktordan, hepimiz mutlu ayrilacagiz
Yok kuzu uzun zaman hissetmedim bugün hissettim tek, doktora da sordum hatta uslu zamanına denk gelmişsin şuanda da uslu falan dedi her zaman hissetmeyebilirsin sakin dönemi olabilir dedi iyiydi ama çok şükür
Ama çok korkuyorum kuzum bişey olmuşsa diyeYok kuzu uzun zaman hissetmedim bugün hissettim tek, doktora da sordum hatta uslu zamanına denk gelmişsin şuanda da uslu falan dedi her zaman hissetmeyebilirsin sakin dönemi olabilir dedi iyiydi ama çok şükür
İçin rahat etmiyorsa bir acile görün canım. Kalp atışlarını dinlersin icin ferahlar. Hemen bakar gönderirler zaten.Ama çok korkuyorum kuzum bişey olmuşsa diyehiç hissetmiyorum erken mi henüz
Ayy Maşşallah yaaa bu ne tatlılıkora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri
geldik teyzeleri tanıştırıym kızımı
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulurvee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş
teşekkür ederiz güzel teyzoşuAyy Maşşallah yaaa bu ne tatlılıkannesi bu kordon olayını ilk defa duyuyorum
Bende öyle yaparım cnm benim detaylıdan sonra inşCanım geçen detaylı ultrasondan sonra sordum ben yolculuk yapabilir miyim diye. Rahim ağzı kapalı ve uzunluğu da ideal sorun görmüyorum dedi. Uçağa da okey verdi. Nereye gideceksiniz dedi? Rize ve Erzurum dedim. Uçakla gidip kendi arabamızla döneceğiz desim tamam desi sorun yok. Bu arada Ankara'da oturuyorum ve dönüş 900km falan olacakmaksimum 2 saatte bir durup yürüyüş yapa yapa geliriz.
İnş çok teşekkür ederim canıminşallah güzel geçer canım keyifle yolculuk yaparsın
Aşkım bende sabahtan akşama kadar tekme yemiyorum meselaAma çok korkuyorum kuzum bişey olmuşsa diyehiç hissetmiyorum erken mi henüz
Sorun benim dokturum heraldeBen 18. Haftamda 1000 km yolculuk yaptım. Doktoruma sordum. 2 saatte bir dinlen yürüyüş yap 10 dakikalık demişti. Sıkıntılı olmadı. Haftaya yine 1000 km yolculuk yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?