Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Günaydın hamişler, süreci sıkıntılı geçirenlere çok geçmiş olsun inşallah hepimiz vaktinde rahat doğumlarla bebişleri kucağımıza alcaz :KK200:
yenidoğan takımı aldınız mı önerisi olan varsa paylaşabilir mi:dua::anneadayı:
Günaydın kuşum hastane çıkışı mı diyorsun normal takım mi kız ben normal aldım ama hep 3aydan başladım 😂 Yeni Doğanlar çok küçük geldi gözüme alaşım gelmedi

Günaydın kuşum hastane çıkışı mı diyorsun normal takım mi kız ben normal aldım ama hep 3aydan başladım 😂 Yeni Doğanlar çok küçük geldi gözüme alaşım gelmedi
hastane çıkışı kuzum, kış bebeleri olacaklar ya ne bilem şöyle içime sinen sıcak tutacak bir şey bulamadım :KK70: ben de öyle bakarken hep büyük elbiselere felan bakıyorum küçük kıyafetler çok çirkin :KK70:

hastane çıkışı kuzum, kış bebeleri olacaklar ya ne bilem şöyle içime sinen sıcak tutacak bir şey bulamadım :KK70: ben de öyle bakarken hep büyük elbiselere felan bakıyorum küçük kıyafetler çok çirkin :KK70:
Kuzu ben de yenidoğan almadım daha en sona bıraktım onu 3 kg ye kadar oluyormuş çnk kilosuna göre alırım artık, eğer kilolu doğarsa yenidoğanlar çöp oluyor sanırım. 0-3 Ay ve 3-6 ay alıyorum şuanlık. Hastane çıkışı da düz beyaz düşünüyorum renkli bişey istemiyorum. Henüz benim de kafama yatan olmadı ama 😂

Kuzu ben de yenidoğan almadım daha en sona bıraktım onu 3 kg ye kadar oluyormuş çnk kilosuna göre alırım artık, eğer kilolu doğarsa yenidoğanlar çöp oluyor sanırım. 0-3 Ay ve 3-6 ay alıyorum şuanlık. Hastane çıkışı da düz beyaz düşünüyorum renkli bişey istemiyorum. Henüz benim de kafama yatan olmadı ama 😂

Canım bende bunun yalancısıyım, sen zaten pediatri doktorun olacak çünkü bebek doğduktan 2-3 gün sonra kontrole götürmen lazım sanırım o zaman ondan bilgi alırsan daha iyi olur 🤓

cezerye_ cezerye_ kendi doktoruna kacta gideceksin canım?
Bugünde bende kendi kendimi strese sokma modu aktif...
Sabahin 6sindan beri kendi modumu düşürdüm. Karnım mı ağrıyor belim mi agriyor diye dönüp duruyorum saatlerdir yatakta 🙄

Canım bende bunun yalancısıyım, sen zaten pediatri doktorun olacak çünkü bebek doğduktan 2-3 gün sonra kontrole götürmen lazım sanırım o zaman ondan bilgi alırsan daha iyi olur 🤓

Birazdan dinliycem adamı bakayım aşko. Ohooo ben bebişi kontrole götürene kadar almış olurum yine saçma şeyler 😂

Canım ya geçmiş olsun sıkma canını. Idrar yolu enfeksiyonu cok sık oluyor hamilelikte. Ama ilacla hemen de geçiyor. Bolca su iç icmiyorsan eger. Doktorun verdigi ilaclari kullanmak lazım hamilelikte sürekli. Demir vitamini kullanıyor muydun ona ragmen mi düşük çıkmış?

Allahım sağlıkla güzellikle hamileligimizi tamamlamayi nasip etsin inşallah canım. Doktora gidip keyfimizi kaçıracak seyler duymak iyi gelmiyor hicbirimize 💔 seni çok iyi anlıyorum..
Hayır ben hep sordum ne zaman başlıcaz demire diye 24. Haftayı bekletti nedensizce şimdi düşük çıkınca hemen yazıcam dedi
Yeni kullanmaya başlayacağım

Günaydın hamişler, süreci sıkıntılı geçirenlere çok geçmiş olsun inşallah hepimiz vaktinde rahat doğumlarla bebişleri kucağımıza alcaz :KK200:
Canım bana arkadaşlarım caramell marka 10lu hastane çıkışı almışlar. Hem kızım hem oğlum için. Ben çok beğendim. Bir tane 10lu yeter dediler diye bakmıyorum başka ama kitikate markasının da tavşanlı, koyunlu falan var çok tatlı bence ve memnuniyet de yüksek 🥰

Hayır ben hep sordum ne zaman başlıcaz demire diye 24. Haftayı bekletti nedensizce şimdi düşük çıkınca hemen yazıcam dedi
Yeni kullanmaya başlayacağım
16.haftadan itibaren başlıyor doktorlar aslinda. Gec kalmis biraz doktorun canım. Olsun ilac fayda eder hemen insallah canını sıkma

Günaydın kızlarımm🌸 bendede şimdi aynı sorun var biz en küçük bedeni hic almadık ama doktorum kibar küçük olabilir diyince ozamam aldıklarım olmaz ya prematüre almam gerek yada en kücük beden bizim burda 50 oluyor onlardan almam gerek nasıl olcak bilmiyorum🧐🩷

Günaydın kızlarımm🌸 bendede şimdi aynı sorun var biz en küçük bedeni hic almadık ama doktorum kibar küçük olabilir diyince ozamam aldıklarım olmaz ya prematüre almam gerek yada en kücük beden bizim burda 50 oluyor onlardan almam gerek nasıl olcak bilmiyorum🧐🩷
Kuzu bence prematüre olacak kadar küçük olmaz diye düşünüyorum sadece biraz zayıf olur. Bence sen de ilerleyen zamanlara kadar bekle zaten doktorlar aşağı yukarı kilosunu söylüyor 2 kilo şuan 3200 kg falan gibi, ona göre alırsın. Diğer ihtiyaçlarını alırsın bir tek onlar en sona kalmış olur. 50 hertürlü işini görür bence

Canım benim annem ayarlamıştı ama Instadan bi kaç yer görünce dayanamadım 😄beğendim ben. Linkleri yazdım bak istersen

o kadar cok toka bakıyorum ki daha elbiseleri eksikleri almadan toka bakıyorum
eşime dedim herkez gormemisn bir kızı olmuş takmış takıştırmış diyicekler
oyle desinler istiyorum dedim😅
buyuk kutu alıp icini doldurasım var
inşallah cok saçlı olur kızım🥰 :anneadayı:
benim saçlarım kıvırcık kalçamın altına kadar uzundu kestirdim bu sıcaklardan dolayı ama olsun uzar yine

Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun :KK200:
aa ben hamile kalmadan once bunu gormustum cok begendm bebegim olursa alıcam diyordum unutmusum hic aklma gelmedi birdaha gormedim de biryerde cok sagol canım bende alayım bundan sen hatırlatmid oldun

cezerye_ cezerye_ kendi doktoruna kacta gideceksin canım?
Bugünde bende kendi kendimi strese sokma modu aktif...
Sabahin 6sindan beri kendi modumu düşürdüm. Karnım mı ağrıyor belim mi agriyor diye dönüp duruyorum saatlerdir yatakta 🙄
Bebeğim gittim geldim smdi doktor dediki kendine iş çıkarma bse yok dedi bebişim 510 gramlık bir tosun yetiştiriyorum boyu 27cm haftası 22+2 çıktı ne yediriyosan devam et gelişimi çok iyi dedi suyu rahim ağzı uzunluğu çok güzel icat çıkarma yattigin yerden dedi 😂 enfeksiyonu da önemsiz gördü probiyotik ilaç verdi kullan dedi detaylı sonuçlarını bana göster dedi yakışıklı oğlum çok hareketliydi kafayı döndürüp duruyordu poz alamadı yani kısacası bizim buyuttugumuz kadar büyük mesele yokmuş kuzum yat dinlen su ic keyfine bak dedi

Back
X