- 16 Aralık 2016
- 3.428
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.321
Maşallah tosuncugaBebeğim gittim geldim smdi doktor dediki kendine iş çıkarma bse yok dedi bebişim 510 gramlık bir tosun yetiştiriyorum boyu 27cm haftası 22+2 çıktı ne yediriyosan devam et gelişimi çok iyi dedi suyu rahim ağzı uzunluğu çok güzel icat çıkarma yattigin yerden dedienfeksiyonu da önemsiz gördü probiyotik ilaç verdi kullan dedi detaylı sonuçlarını bana göster dedi yakışıklı oğlum çok hareketliydi kafayı döndürüp duruyordu poz alamadı yani kısacası bizim buyuttugumuz kadar büyük mesele yokmuş kuzum yat dinlen su ic keyfine bak dedi
Yok canım duyuluyor her türlü merak etme git istersen ama bebeğin hareketleri için çok erken dahaKilo farkediyormuş kalp atışını duymaları için bu doğru mu ? Sen kaç kilosun canım. Ben biraz endişe duyuyorum ya 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ben korkuyorum. Sağlık ocağında bakılıyormuş ama çok kilolu olanlarda duyulmayabiliyor dediler
Kuzum normalde data göre 21+2 ama ölçümlere göre ortalama 22+2 çıktı zaten doktor da dedi hani 1 2 hafta önden gidiyor diye hiç bse de yapmıyorum ki bol su içiyorum öyle ahım sahim bide yediğim yokMaşallah tosuncugatam ısırmalik bebek dogurucam desene
ne yedin ne ictin bize de soyle
kaçıncı haftadasın simdi canim
evet gercekten biz kafamizda herseyi buyutuyoruz guzel dusunelim guzrl olsun
Yaa evet bundan ben de almıştım gerçekten güzel ve kullanışlı olduğunu düşünüyorummigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun
Ben de almak istiyorum bunlardan ama benimki buna sığmaz diye korkuyorummigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun
Ben de almak istiyorum bunlardan ama benimki buna sığmaz diye korkuyorum
Son zamanlara bıraktığım o kadar şey var ki sizce isimli hastane çıkış seti mi DHA güzel olur yoksa klasik miorası şüpheli sen bekle
ilerleyis durumuna gore alırsın canım
Hangisi içine daha çok siniyorsa canım aklında kalmasın isimli istiyorsan isimli yaptırSon zamanlara bıraktığım o kadar şey var ki sizce isimli hastane çıkış seti mi DHA güzel olur yoksa klasik mi
İlerleyen zamanda karar vereyim siz nasıl düşünüyorsunuzHangisi içine daha çok siniyorsa canım aklında kalmasın isimli istiyorsan isimli yaptır
benim fikrim isimli degil sade olanlar canımSon zamanlara bıraktığım o kadar şey var ki sizce isimli hastane çıkış seti mi DHA güzel olur yoksa klasik mi
Acilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyorduYok canım duyuluyor her türlü merak etme git istersen ama bebeğin hareketleri için çok erken daha
Ben bunlara benzer bişeyler düşünüyorum emin olamıyorumİlerleyen zamanda karar vereyim siz nasıl düşünüyorsunuz
Çok şükür kuzum karında yağ tabakası fazlaysa da geç hissedilir mis hiç sorun etme bı iki haftaya iyice güçlenir hareketleri net hissedersin Allahın izniyleAcilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyorduçok şükür iyi. Çok ağladım oradayken. Durduk yere başıma gelenler canım çok haklısın acil doktoru da hareketleri duyman için çok erken kendini dinleme zaten zamanı geldiğinde duyacaksın strese sokmuşsun kendini dedi.
YaaaaBen bunlara benzer bişeyler düşünüyorum emin olamıyorum
Qçok şükür canın onunla geçmiş olsun beterinden korusunAcilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyorduçok şükür iyi. Çok ağladım oradayken. Durduk yere başıma gelenler canım çok haklısın acil doktoru da hareketleri duyman için çok erken kendini dinleme zaten zamanı geldiğinde duyacaksın strese sokmuşsun kendini dedi.
Demetom öyle yapıym ozaman gelişmelere göre alıym bakalım kontrollerimde doktorlar kilosuna nedicek ilerliyen zamanlardaKuzu bence prematüre olacak kadar küçük olmaz diye düşünüyorum sadece biraz zayıf olur. Bence sen de ilerleyen zamanlara kadar bekle zaten doktorlar aşağı yukarı kilosunu söylüyor 2 kilo şuan 3200 kg falan gibi, ona göre alırsın. Diğer ihtiyaçlarını alırsın bir tek onlar en sona kalmış olur. 50 hertürlü işini görür bence
Çok şükür kuzumÇok şükür kuzum karında yağ tabakası fazlaysa da geç hissedilir mis hiç sorun etme bı iki haftaya iyice güçlenir hareketleri net hissedersin Allahın izniyle
Al canım bence de ben çok beğendim yumuş yumuşaa ben hamile kalmadan once bunu gormustum cok begendm bebegim olursa alıcam diyordum unutmusum hic aklma gelmedi birdaha gormedim de biryerde cok sagol canım bende alayım bundan sen hatırlatmid oldun
Yaa ama erkek bebişlere de güzel şeyler var bence bunlara çirkin diyemezsiinnYaaaaçok güzel maşallah ya ne güzel şeyler var kız bebislere
Kesinlikle canım bi görsen bacaklarını oynatıyor ama işte biz hissedemiyoruz. Çok şükür gördümQçok şükür canın onunla geçmiş olsun beterinden korusunartık hissedersin hareketlerini rahatla gevşe bebişinle konuş sana cevap verir o korkuyoruz evet ama düşündüğümüzden daha güçlüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?