Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bebeğim gittim geldim smdi doktor dediki kendine iş çıkarma bse yok dedi bebişim 510 gramlık bir tosun yetiştiriyorum boyu 27cm haftası 22+2 çıktı ne yediriyosan devam et gelişimi çok iyi dedi suyu rahim ağzı uzunluğu çok güzel icat çıkarma yattigin yerden dedi 😂 enfeksiyonu da önemsiz gördü probiyotik ilaç verdi kullan dedi detaylı sonuçlarını bana göster dedi yakışıklı oğlum çok hareketliydi kafayı döndürüp duruyordu poz alamadı yani kısacası bizim buyuttugumuz kadar büyük mesele yokmuş kuzum yat dinlen su ic keyfine bak dedi
Maşallah tosuncuga :nazar: tam ısırmalik bebek dogurucam desene
ne yedin ne ictin bize de soyle😅
kaçıncı haftadasın simdi canim
evet gercekten biz kafamizda herseyi buyutuyoruz guzel dusunelim guzrl olsun

Kilo farkediyormuş kalp atışını duymaları için bu doğru mu ? Sen kaç kilosun canım. Ben biraz endişe duyuyorum ya 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ben korkuyorum. Sağlık ocağında bakılıyormuş ama çok kilolu olanlarda duyulmayabiliyor dediler
Yok canım duyuluyor her türlü merak etme git istersen ama bebeğin hareketleri için çok erken daha

Maşallah tosuncuga :nazar: tam ısırmalik bebek dogurucam desene
ne yedin ne ictin bize de soyle😅
kaçıncı haftadasın simdi canim
evet gercekten biz kafamizda herseyi buyutuyoruz guzel dusunelim guzrl olsun
Kuzum normalde data göre 21+2 ama ölçümlere göre ortalama 22+2 çıktı zaten doktor da dedi hani 1 2 hafta önden gidiyor diye hiç bse de yapmıyorum ki bol su içiyorum öyle ahım sahim bide yediğim yok 😂

Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun :KK200:
Yaa evet bundan ben de almıştım gerçekten güzel ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum💕

Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun :KK200:
Ben de almak istiyorum bunlardan ama benimki buna sığmaz diye korkuyorum 😂

Yok canım duyuluyor her türlü merak etme git istersen ama bebeğin hareketleri için çok erken daha
Acilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyordu 🥹çok şükür iyi. Çok ağladım oradayken. Durduk yere başıma gelenler canım çok haklısın acil doktoru da hareketleri duyman için çok erken kendini dinleme zaten zamanı geldiğinde duyacaksın strese sokmuşsun kendini dedi.

Eklentiler

• IMG_8024.webp
    IMG_8024.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8025.webp
    IMG_8025.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8023.webp
    IMG_8023.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 36
Acilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyordu 🥹çok şükür iyi. Çok ağladım oradayken. Durduk yere başıma gelenler canım çok haklısın acil doktoru da hareketleri duyman için çok erken kendini dinleme zaten zamanı geldiğinde duyacaksın strese sokmuşsun kendini dedi.
Çok şükür kuzum karında yağ tabakası fazlaysa da geç hissedilir mis hiç sorun etme bı iki haftaya iyice güçlenir hareketleri net hissedersin Allahın izniyle 🙏

Qçok şükür canın onunla geçmiş olsun beterinden korusun🙏🏻 artık hissedersin hareketlerini rahatla gevşe bebişinle konuş sana cevap verir o ☺️ korkuyoruz evet ama düşündüğümüzden daha güçlüler 💪🏻

Kuzu bence prematüre olacak kadar küçük olmaz diye düşünüyorum sadece biraz zayıf olur. Bence sen de ilerleyen zamanlara kadar bekle zaten doktorlar aşağı yukarı kilosunu söylüyor 2 kilo şuan 3200 kg falan gibi, ona göre alırsın. Diğer ihtiyaçlarını alırsın bir tek onlar en sona kalmış olur. 50 hertürlü işini görür bence
Demetom öyle yapıym ozaman gelişmelere göre alıym bakalım kontrollerimde doktorlar kilosuna nedicek ilerliyen zamanlarda☺️ benim oğlanda biraz tombik bişey geliyor dediler oğlum hicde öyle değildi 3300kg doğdu ve kafası belki büyük olur dedi ayy kücücükdü kafası bu doktorlar yanlışda görüyor bence ultrasonda😏 ama bunları söyleyen devletteki doktorumdu bu en son ki gittiğim özel kadın doğum uzmanıydı🧐

Çok şükür kuzum karında yağ tabakası fazlaysa da geç hissedilir mis hiç sorun etme bı iki haftaya iyice güçlenir hareketleri net hissedersin Allahın izniyle 🙏
Çok şükür kuzum🥹 doktor ekranı çevirdi bana bi baktım bebeğim bacaklarını oynatıyor bi ağlamaya başladım ama hüngür hüngür prdakilerde şok oldular. İçim rahat evime dönüyorum. Hissetmen için daha çok erken dedi acil doktoru 2. Hamilelikte hissedilir dedi sonra ben bi bebeğimi kaybettim bu 2. Hamileliğim dedi 20 hatadan önce kayıplar için geçerli değil bu yani 9 ay hamilelik sonra doğum olanlar için geçerli dedi.

aa ben hamile kalmadan once bunu gormustum cok begendm bebegim olursa alıcam diyordum unutmusum hic aklma gelmedi birdaha gormedim de biryerde cok sagol canım bende alayım bundan sen hatırlatmid oldun
Al canım bence de ben çok beğendim yumuş yumuş :KK36: renkleri de var, ben cinsiyeti belli olmadan bu rengini almıştım amabelli olduktan sonra da alsam bunu alırdım 😂

Eklentiler

• IMG_8028.webp
    IMG_8028.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_8027.webp
    IMG_8027.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_8029.webp
    IMG_8029.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 34
Qçok şükür canın onunla geçmiş olsun beterinden korusun🙏🏻 artık hissedersin hareketlerini rahatla gevşe bebişinle konuş sana cevap verir o ☺️ korkuyoruz evet ama düşündüğümüzden daha güçlüler 💪🏻
Kesinlikle canım bi görsen bacaklarını oynatıyor ama işte biz hissedemiyoruz. Çok şükür gördüm 🥹💞

Back
X