- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.669
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.341
Hiç bellli olmaz kuzu daha önümzde uzun bir yol var belki kızın alıcak kilo baya, bazen az buçuk yanılabiliyorlar. Sen yine de bol bol kaşar peyniri yeDemetom öyle yapıym ozaman gelişmelere göre alıym bakalım kontrollerimde doktorlar kilosuna nedicek ilerliyen zamanlardabenim oğlanda biraz tombik bişey geliyor dediler oğlum hicde öyle değildi 3300kg doğdu ve kafası belki büyük olur dedi ayy kücücükdü kafası bu doktorlar yanlışda görüyor bence ultrasonda ama bunları söyleyen devletteki doktorumdu bu en son ki gittiğim özel kadın doğum uzmanıydı
Maşallah kuzum ne yiyosun anlat bakalmBebeğim gittim geldim smdi doktor dediki kendine iş çıkarma bse yok dedi bebişim 510 gramlık bir tosun yetiştiriyorum boyu 27cm haftası 22+2 çıktı ne yediriyosan devam et gelişimi çok iyi dedi suyu rahim ağzı uzunluğu çok güzel icat çıkarma yattigin yerden dedienfeksiyonu da önemsiz gördü probiyotik ilaç verdi kullan dedi detaylı sonuçlarını bana göster dedi yakışıklı oğlum çok hareketliydi kafayı döndürüp duruyordu poz alamadı yani kısacası bizim buyuttugumuz kadar büyük mesele yokmuş kuzum yat dinlen su ic keyfine bak dedi
Hatırlarsanız sizin haftalarda bende böyle bı panikle gitmiştim smdi bu tekme atıyor şaşırıyorum gerçekten Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyorÇok şükür kuzumdoktor ekranı çevirdi bana bi baktım bebeğim bacaklarını oynatıyor bi ağlamaya başladım ama hüngür hüngür prdakilerde şok oldular. İçim rahat evime dönüyorum. Hissetmen için daha çok erken dedi acil doktoru 2. Hamilelikte hissedilir dedi sonra ben bi bebeğimi kaybettim bu 2. Hamileliğim dedi 20 hatadan önce kayıplar için geçerli değil bu yani 9 ay hamilelik sonra doğum olanlar için geçerli dedi.
Bak boşuna evham yapıyoruz işteKesinlikle canım bi görsen bacaklarını oynatıyor ama işte biz hissedemiyoruz. Çok şükür gördüm
Tavuk döner çok yiyorum dürüm gibi çocuk çıkaracamMaşallah kuzum ne yiyosun anlat bakalm
Evet hatırlıyorum siz benden öndesiniz. Hayırlısıyla bende hissederim inşallahHatırlarsanız sizin haftalarda bende böyle bı panikle gitmiştim smdi bu tekme atıyor şaşırıyorum gerçekten Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor
Ciddi misin kız senTavuk döner çok yiyorum dürüm gibi çocuk çıkaracam
canim cok begendim nerden baktin bunlara banada link atabilir misinBen bunlara benzer bişeyler düşünüyorum emin olamıyorum
Aşko ilk fotosaki müslin gibi sanırım biraz ince değil miYaa ama erkek bebişlere de güzel şeyler var bence bunlara çirkin diyemezsiinn
Gerçekten sizin konusmalari okuyorum bazen sizin yediklerinizi yesem valla hayattan zevk alamam ben hamburger de yiyorum pizza da döner de hatta kısır da insülin kullandığım için şekerim dengede diye yiyorum hunharca vallaCiddi misin kız senbiz sağlıklı beslenelim diye bi taraflarımızı yırtıyoruz dönerle mi büyüyor bebişler yandınız ulen artık doktoruma söyleyin kilolar yükleniyor
peki bu kadar yediklerine kac kilo aldn canımGerçekten sizin konusmalari okuyorum bazen sizin yediklerinizi yesem valla hayattan zevk alamam ben hamburger de yiyorum pizza da döner de hatta kısır da insülin kullandığım için şekerim dengede diye yiyorum hunharca valla
hahaha kız insüline güveniyor bakGerçekten sizin konusmalari okuyorum bazen sizin yediklerinizi yesem valla hayattan zevk alamam ben hamburger de yiyorum pizza da döner de hatta kısır da insülin kullandığım için şekerim dengede diye yiyorum hunharca valla
Oy maşallah kuzuyaaa. Saglikla geliyor deseneBebeğim gittim geldim smdi doktor dediki kendine iş çıkarma bse yok dedi bebişim 510 gramlık bir tosun yetiştiriyorum boyu 27cm haftası 22+2 çıktı ne yediriyosan devam et gelişimi çok iyi dedi suyu rahim ağzı uzunluğu çok güzel icat çıkarma yattigin yerden dedienfeksiyonu da önemsiz gördü probiyotik ilaç verdi kullan dedi detaylı sonuçlarını bana göster dedi yakışıklı oğlum çok hareketliydi kafayı döndürüp duruyordu poz alamadı yani kısacası bizim buyuttugumuz kadar büyük mesele yokmuş kuzum yat dinlen su ic keyfine bak dedi
hahah o konuya girme bencepeki bu kadar yediklerine kac kilo aldn canım
mesajımı silemiyorumda yanls sorumu sordumhahah o konuya girme bence
Aşko vazgeçtim tavuk döner ye bol bolHiç bellli olmaz kuzu daha önümzde uzun bir yol var belki kızın alıcak kilo baya, bazen az buçuk yanılabiliyorlar. Sen yine de bol bol kaşar peyniri ye
İlk 4ay 15kilo son 1aydir da 3kilo zayiflamisim toplamda 12 kilo bugün yine kilo ölçümü yapıldıpeki bu kadar yediklerine kac kilo aldn canım
Ayn ben daha dün baktim buna srfszlr 1500 tl fiyat yazmislardimigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun
Yat dinlen kuzum düşünme birbirimizi etkiliyoruz hep ondan kötü düşünceler kafada buyuyorOy maşallah kuzuyaaa. Saglikla geliyor desenesevindim canım haberlerin iyi olmasina hadi gözün aydın. Gerçekten kendi kendimizi strese sokuyoruz. Bugunde ben sanki karın agrisi fln yasiyor gibi uyandim. Ayaga kalkinca bisey yok yatinca var gibiydi. Simdi gecmis gibi. Psikolojik olarak kendime yapıyorum resmen kafamda sacma sapan düşünceler oluşuyor.. nerden geliyor bu düşünceler endiseler bilmiyorum ki. Allahım yavrularımızı saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Benim muayeneye de daha cok var yaa..
Yok kız maşallahı var da ondan dedimmesajımı silemiyorumda yanls sorumu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?