Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hiç bellli olmaz kuzu daha önümzde uzun bir yol var belki kızın alıcak kilo baya, bazen az buçuk yanılabiliyorlar. Sen yine de bol bol kaşar peyniri ye

Maşallah kuzum ne yiyosun anlat bakalm

Hatırlarsanız sizin haftalarda bende böyle bı panikle gitmiştim smdi bu tekme atıyor şaşırıyorum gerçekten Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor

Ciddi misin kız sen biz sağlıklı beslenelim diye bi taraflarımızı yırtıyoruz dönerle mi büyüyor bebişler yandınız ulen artık doktoruma söyleyin kilolar yükleniyor
Gerçekten sizin konusmalari okuyorum bazen sizin yediklerinizi yesem valla hayattan zevk alamam ben hamburger de yiyorum pizza da döner de hatta kısır da insülin kullandığım için şekerim dengede diye yiyorum hunharca valla

peki bu kadar yediklerine kac kilo aldn canım

hahaha kız insüline güveniyor bak ohh ben de şekerim yükselmesin diye beyaz ekmek bile yemiyorum (çok özledim zaten ) sendeki rahatlığa bak aşko insülini bir tur verir misin bişey deniycem

Oy maşallah kuzuyaaa. Saglikla geliyor desene sevindim canım haberlerin iyi olmasina hadi gözün aydın. Gerçekten kendi kendimizi strese sokuyoruz. Bugunde ben sanki karın agrisi fln yasiyor gibi uyandim. Ayaga kalkinca bisey yok yatinca var gibiydi. Simdi gecmis gibi. Psikolojik olarak kendime yapıyorum resmen kafamda sacma sapan düşünceler oluşuyor.. nerden geliyor bu düşünceler endiseler bilmiyorum ki. Allahım yavrularımızı saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Benim muayeneye de daha cok var yaa..

Ayn ben daha dün baktim buna srfszlr 1500 tl fiyat yazmislardi bende uzun süre kullanılmaz ama çok tatlı alsam mi acaba yine de diye düşündüm hatta.
Bende alcam sagol aşkoo

Yat dinlen kuzum düşünme birbirimizi etkiliyoruz hep ondan kötü düşünceler kafada buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…