Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
canim cok begendim nerden baktin bunlara banada link atabilir misin
Trendyoldan canım hepsi
Aşko ilk fotosaki müslin gibi sanırım biraz ince değil mi 😂
Müslin bakıyorum canım hastane de ev de aşırı sıcak olur diye düşünüyorum😅
( pardon sana artıklarım da müslinmiş kendime baktıklarıma diyosun sanmıştım düzenliyim de yanlış anlama olmasın)😅😅

İlk 4ay 15kilo son 1aydir da 3kilo zayiflamisim toplamda 12 kilo bugün yine kilo ölçümü yapıldı
yediklerin yaramış demek ki canım bebeklerimz saglıklı olsun dogum sonrasi o kiloları hep beraber vericez insallah
4 kilo almstm bende doktorum 1 kilo almani beklerdim 4 cok dedu banada

Merhaba hanımlar dünde bende saat 3 e kadar acildeydim karnımda iğne batması çok kötü olmaya başladı doktorum da nöbetçiymiş Allah tan Altan muayene etti bir şey çıkmadı şükür ultrason ile kızıma güzelce baktık minik kalbinin nasıl çarptığı gördüm içimde kıpır kıpırdı hiç bit problem yok dedi ama yinede serum iğne ve idrar tahlili yapıldı sonuçu doktorum bilgilendirecek

mesajımı silemiyorumda yanls sorumu sordum :110:
😂 Yok yok rahat ol ben kiloyu takmıyorum çok çabuk kilo alıp veren biriyim ben hamilelikten önce 115kilodan 75e düşmüştüm boyun da uzun.benim için kolay kilo vermek. Benim doktorum kilo sorunu etmiyor hiç şimdiye kdar sınır koymadı kilo alma demedi rahatim o yüzden

Trendyoldan canım hepsi

Müslin bakıyorum canım hastane de ev de aşırı sıcak olur diye düşünüyorum😅
Yaa ben de müslinleri direkt geçiyordum oysaki ince diye, olabilir haklısın 😍

Merhaba hanımlar dünde bende saat 3 e kadar acildeydim karnımda iğne batması çok kötü olmaya başladı doktorum da nöbetçiymiş Allah tan Altan muayene etti bir şey çıkmadı şükür ultrason ile kızıma güzelce baktık minik kalbinin nasıl çarptığı gördüm içimde kıpır kıpırdı hiç bit problem yok dedi ama yinede serum iğne ve idrar tahlili yapıldı sonuçu doktorum bilgilendirecek
İnsan ister istemez buradaki okuduklarından etkileniyor acaba mı diye Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah

Yat dinlen kuzum düşünme birbirimizi etkiliyoruz hep ondan kötü düşünceler kafada buyuyor
Aynen dogru etkiliyoruz birbirimizi gercekten. Bide olumsuz biseyler olunca birinin basina gelince elinde olmadan insan kafaya takiyor😐
Her zaman yolunda gitsin hamileligimiz de dogumumuzda kolay olsun zamani geldiginde saglikla doguralim bebegimizi alalim cikalim saglikla 🙏🙏

Onunla geçmiş olsun canım bu minikler bizi korkutmaya bayılıyor inş idrar tahlili de temiz gelir ama genel olarak bu aralar idrar yollarında herkeste sıkıntı var sanırım bununla gelmiş geçmiş olsun

İnsan ister istemez buradaki okuduklarından etkileniyor acaba mı diye Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah
Çok haklısın canım etkileniyoruz burda konuşulanlardan hep.. Allahım korkulacak hic bisey yaşatmasın hicbirimize. Sende gitmis icini rahatlatmissin.

Yaa ben de müslinleri direkt geçiyordum oysaki ince diye, olabilir haklısın 😍
Canım yine için nasıl rahat edecekse öyle yapmanı öneririm. Benim ilk bebeğim ama ben yeğenlerimi büyüttüm onlardan tecrübeliyim biraz çok kalın kalın şeyler giymiyorlar zaten doktorlar da önermiyor içine iç zıbın giyecek üzerine kundak yapılacak derken zaten kalın oluyor ☺️

Çok haklısın canım etkileniyoruz burda konuşulanlardan hep.. Allahım korkulacak hic bisey yaşatmasın hicbirimize. Sende gitmis icini rahatlatmissin.
Evet cnm yoksa çok kötüydüm bişey mi oldu acaba diye ama gece minicik kalbini görünce içim çok rahatladı şükür 300 gram da olmuş boyuda iyi dedi

Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun :KK200:
Ay bayılıyorum şöyle tulum montlara 😂

o kadar cok toka bakıyorum ki daha elbiseleri eksikleri almadan toka bakıyorum
eşime dedim herkez gormemisn bir kızı olmuş takmış takıştırmış diyicekler
oyle desinler istiyorum dedim😅
buyuk kutu alıp icini doldurasım var
inşallah cok saçlı olur kızım🥰 :anneadayı:
benim saçlarım kıvırcık kalçamın altına kadar uzundu kestirdim bu sıcaklardan dolayı ama olsun uzar yine
Ben torunlarına yetecek kadar aldım bile 😂

Son zamanlara bıraktığım o kadar şey var ki sizce isimli hastane çıkış seti mi DHA güzel olur yoksa klasik mi
Ben isimlide yaptıracam hastane için Aşko çünkü doğumda fotoğrafçı olacak, oda gelip ertesi gün resmide çekiyor o zaman isimliyi giydiririm diye düşündüm

Canım bunlara nerden baktın çok güzeller
Canım trendyoldan bakıyorum
Bu markanın güzel ürünleri var
Bir de bu marka var

Evet cnm yoksa çok kötüydüm bişey mi oldu acaba diye ama gece minicik kalbini görünce içim çok rahatladı şükür 300 gram da olmuş boyuda iyi dedi
Oy maşallah 😍🙏 hep sağlıklı olsun minik bebeklerimiz. Sağlıkla dogsunlar büyüsünler..
Onun minicik kalbini seveyim ben. Kilosu boyuda yerinde daha ne ister bir anne baba 🙏💙

Back
X