- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.501
Bence de nasıl bi travma yada alışkanlık varsa adamlarda :) halbuki yeni nesil çocuklar alışkınlar değişik isimlere kolay adapte oluyorlarKendileri küçükken isimlerle çok dalga geçtikleri için önlem alıyorlar bence
Yoksa benim aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor valla
Ay Yaren bizim de kızımızın ismi olacak
Benim eşim Leyla ile dalga geçiyordu Leylek derler diyordu. Eee şimdi direk Leylek ismi koyduk dedim kaldı öyleçok güzel bi isim çokkk
Bizimki daha belli değil eşim beğenmiyor bi türlü asel dedim olmaz dedi yaren dedim olmaz napıcam bilmiyorum. Bade olsun istedi sonra anlamına baktık içki demekmiş şarap falan vazgeçtik
Kocaların eşofmanları onlineŞu aralar sürekli elbise giyiyorum valla ama havalar serinleyince ne yapacağız bilmiyorum
Asya da cok tatlı nekadar zor isim secmekAsya yı beğeniyorum
Eylül de kulağa çok hoş geliyor ama derin bi anlamı yok ay adı yani birde Eylül doğumlu olmayınca anlamsız geliyor
Evett bencede :/Asya da cok tatlı nekadar zor isim secmek
yaaa yeminle benim eşimde aynı şeyi diyor sabun mu benim kızım diyorSorma sorma. Yok kızıma şöyle derler yok böyle derler. Duru koyalım dedim sabun derler kızıma diyor
yardımcı olun bi karar vermeliyimEvett bencede :/
Hepsinin kafa aynı çalışıyor işteyaaa yeminle benim eşimde aynı şeyi diyor sabun mu benim kızım diyorama ben eriyorum bu isime de
sizde bizim gibi kararsızsınızçok güzel bi isim çokkk
Bizimki daha belli değil eşim beğenmiyor bi türlü asel dedim olmaz dedi yaren dedim olmaz napıcam bilmiyorum. Bade olsun istedi sonra anlamına baktık içki demekmiş şarap falan vazgeçtik
inşallah kızlarımızın genleri benzemezHepsinin kafa aynı çalışıyor işte
Sağol canım cidden çok uygunmuş,yeleğinin olmasıda çok iyiKız anneleri
Geçen kızıma fotoğrafını paylaştığım 8li hastane çıkışını 290 liraya aldım ve çok da beğendim. Şimdi başka bir model daha indirime girmiş bence bunun fiyatı da çok iyi. Bir bakın derim. 0-3 ay. Giyilir yani bence.
Kız Bebek Hastane Çıkışı 8 li Bahar Temalı Çiçek Desenli Ekru 0-3 Ay - Tatlı Desenler | Breeze
Outlet bebek kıyafetlerinde %45 indirim fırsatı! %100 pamuklu bebeklerimizin sağlığına zararsız üçlü, beşli, sekizli ve onlu minnak sevimli desenli yenidoğan setlerini keşfet, alışverişe başla! Kız Bebek Hastane Çıkışı 8 li Bahar Temalı Çiçek Desenli Ekru 0-3 Ay.www.breeze.com.tr
Biz Metehan koyacağız galiba tek uzlaştığımız isim şimdilikHeryer kız anası dolmuş
Hic erko anaları yokk , bu erkeklere de isim önerelim diyen yokk ......
Çok kırıldım Çokkkkk
O kadar cok koydu ki çevremizdekiler metehan isminiBiz Metehan koyacağız galiba tek uzlaştığımız isim şimdilik
Evet bence çok güzel bir isim ama sınıfta çok olan isimlerden olacak gibi geldi, bizim zamanımızda büşra ismi öyleydi sınıfta 5 büşra vardı öğretmen hepsine soyismiyle hitap ediyorduAynen duru geçen sene ve bu sene çok var :))
Burdayımm be burdayımmmHeryer kız anası dolmuş
Hic erko anaları yokk , bu erkeklere de isim önerelim diyen yokk ......
Çok kırıldım Çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?