- 16 Eylül 2024
- 5.710
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.541
Klasik isimler seven bir cift olmaniz guzelmis canim yoksa biz cok catisirdik heralde ben biraz daha günümüz isimlerinden yanayim çünkü esimde ayni fikirde.Benim oğlumun adı Ali Kerem, ikincisinin de babası Ertuğrul istiyor bende Ertuğrul diye sesleniyorum alıştım galibabiz genelde klasik isimleri seviyoruz
Canım 4 te 3 cıktı son kalanı beklıyoruZCanım senin sonuçların ne oldu çıkmadı mı henüz ?
Dün gün içinde hissetmedim bide çok ayaktaydım ondan da olabilir heralde bugün yeniden sert tekmeler atmaya başladıBen şu an 22.haftadayim yeni yeni saatleri belli oluyor sanırım mesela sabah bu saatlerde hareketli sonr aoglen 1gbi ikindin çok hareketli derken tüm gün hareket saatlerini az buçuk kestirebildim
Valla askim kocam ortsliği baya karsitirdi sinirden o yuzden bı gdcıktı ıyıce bılmıyorum ama hala son sonucu beklıypruzO kadar gıdıklanmıyorum benseninki şakacı demek aşko. Sonuçların ne oldu kaçırdım mı ben. Çıkmadıysa artık basalım hastaneyi ya
Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm
Hadi güzel haberlerle inşaallah canımCanım 4 te 3 cıktı son kalanı beklıyoruZ
Erko anaları daha şoktan çıkmadı ki isim düşünsün dermişimHeryer kız anası dolmuş
Hic erko anaları yokk , bu erkeklere de isim önerelim diyen yokk ......
Çok kırıldım Çokkkkk
ay iyi bari 100ü yakalamaniza cok az kalmisbiz henüz pek isim konusunda karar veremiyoruz. Bakalim ne koyacagiz. Insallah cocuum dogana kadar karar veririz
Ay alparslan 2024 yılında en çok kullanılan isim olmuş haklısın canımDur daha bundan 3 5 sene sonra siniflarda metehan alparslan asel duru coskusu yaşanacakbu isimler cok fazla var yeni bebislerde en azindan benim cevremde
Ay ayniyiz ya kıvanç ismini bende önermiştim eşim istemedi. Yigiti de ben istemiyorumcocuuuma isim fikri verinnn
Canim aynen daha minikler ve yerleri genis oluyormus ondan cok hareketli oluyorlarmis. Cani nerde isterse orda duruyorlar ama dedigin gibi alt tarafa baski olunca cok garip oluyor. Hem his olarak rahatsiz edici hemde korkutucu oluyor.
Bende 17+5 te hissettim ilk kezKızlar 17+4 bu sabah ilaç içicem diye muz yemiştim ve uzandım ondan sonra pıt pıt vuruşları hissettim ilk kez
ikna etmem gerekiyor eşimiDuru çok hoşuma gidiyor canım, gerçekten saf ve duru bir bebek oluyo isminin enerjisine de inanıyorum. Hem yunus ve duru u harfinden gitmiş olursunuz
senin yokluğun baya farkediliyor ve senin böyle bişeye yorum yapman bizleri motive ediyor güclü yapıyor yane kaybolma biyerlere cok iyi bi destekcisin sen her konuda bize güzel adminimmAh benim canım yardımcım sen de olmasan farkedilmiyorum diyip naz yapayim azıcıksadece okumaya vakit ayırabiliyorum kuzum bugünlere.Tatil modunda yoğun geçiyor günler dediğim gibi isme gelince de kuzum biz ne desek kafan bir kat daha karışacak. Duru ve yağmuru eşim çok istemişti. Ama yağmuru çok klasik buldum duru da o kadar çok var ki artık. Asel kızımın ebesinin torununun ismiydi. Doğururken sohbet etmiştik Yeni torunu olmuş adını Asel koymuşlar. Sizin içinizden de bu geçiyor sanki bence kararsız kaldıkça zorlanırsınız ya herkes de bişey dicek. İyi diyen de olur kötü diyen de. Oğlunun adı da Yunus olunca ben listeye bakınca ilk gözüme çarpan Ada ve Kumsal oldu bu arada. Denizle ilgili birşey olabilir diye düşündüm
hemen muz stokluyoruzKızlar 17+4 bu sabah ilaç içicem diye muz yemiştim ve uzandım ondan sonra pıt pıt vuruşları hissettim ilk kez
Aşkım bizim oğlumuz olsaydıDur daha bundan 3 5 sene sonra siniflarda metehan alparslan asel duru coskusu yaşanacakbu isimler cok fazla var yeni bebislerde en azindan benim cevremde
Ay ayniyiz ya kıvanç ismini bende önermiştim eşim istemedi. Yigiti de ben istemiyorumcocuuuma isim fikri verinnn
Canim aynen daha minikler ve yerleri genis oluyormus ondan cok hareketli oluyorlarmis. Cani nerde isterse orda duruyorlar ama dedigin gibi alt tarafa baski olunca cok garip oluyor. Hem his olarak rahatsiz edici hemde korkutucu oluyor.
Gökçeyi hakiki türk ismi diye eşim istemişti ama ben kesin eski sevgilisi falandır diye istemedimKızlar günaydın, ben geldimyetişemiyorum maalesef ki, çoğu şeyi okuyamadım, hastane çıkışı ve isimlerden bahsetmişsiniz, ben detaylıya girip çıktıktan sonra rahatça almayı planlıyorum, biraz da geç aldım detaylı randevusunu bakalım hayırlısı tatile gidip geliriz ondan sonra girerim diye düşündüm
İsim konusunda biz de karar vermedik maalesef ki, çok gelenekselçiyim ama hep nedense etrafımızda hoşnut olmadığımız bir karakter var, bu şekilde gidersek isim veremeyeceğiz, aklımda olan isimleri hemen paylaşıyorum ; Zeynep, Elif, Ayşe, Zehra, Ece, Gökçe, Leyla, Hazal, Aslı
İyi yapmış ortalığı karıştırmakla kız ne kadar uzun sürdü yaa kolay bir bekleyiş de değil ki, doğurcan nerdeyse. Hayırlısıyla gelseydi tertemiz sonuçların da sen de rahat bir nefes alsaydınValla askim kocam ortsliği baya karsitirdi sinirden o yuzden bı gdcıktı ıyıce bılmıyorum ama hala son sonucu beklıypruz
Gökçeyi hakiki türk ismi diye eşim istemişti ama ben kesin eski sevgilisi falandır diye istemedim
Canım sen ne zamana aldın detaylıyı. Benimki de doktor tavsiyesiyle 24. hafta olacak, biraz endişelendim geç mi diyeKızlar günaydın, ben geldimyetişemiyorum maalesef ki, çoğu şeyi okuyamadım, hastane çıkışı ve isimlerden bahsetmişsiniz, ben detaylıya girip çıktıktan sonra rahatça almayı planlıyorum, biraz da geç aldım detaylı randevusunu bakalım hayırlısı tatile gidip geliriz ondan sonra girerim diye düşündüm
İsim konusunda biz de karar vermedik maalesef ki, çok gelenekselçiyim ama hep nedense etrafımızda hoşnut olmadığımız bir karakter var, bu şekilde gidersek isim veremeyeceğiz, aklımda olan isimleri hemen paylaşıyorum ; Zeynep, Elif, Ayşe, Zehra, Ece, Gökçe, Leyla, Hazal, Aslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?