- 17 Nisan 2019
- 2.846
- 3.037
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.521
Yaa benim çevremde hiç yok üstelik öğretmenim belki yaş grubundan kaynaklı denk gelmedim hiç. Ama gelenler çok yaramaz oluyor diyorO kadar cok koydu ki çevremizdekiler metehan ismini
Bizde henüz uzlasamiyoruz isim konusunda. Bakalim sonunda ne koyacagiz
Bu arada bebisi baya asagida hissettigini yazmissin benimde ayniydi 2 3 gün cok asagida takildi. Sonra cani isterse yukarıda canı isterse bildiğin alt tarafima baski yapar derecede asagida takiliyor. Bugun aksam tam yemek yerken asagi dogru bastirdi resmen. Burda cok kisi bunu yasadigini yazdi ama merak etme.
Yaaa evet yaren leylek hatırladımBenim eşim Leyla ile dalga geçiyordu Leylek derler diyordu. Eee şimdi direk Leylek ismi koyduk dedim kaldı öyle
Yaren diye meşhur bi Leylek var ya
Çok zormuş be canım isim koymak yardımcı olalım kuzum , sanki hiçbir ismi layık bulamıyor gibiyimsizde bizim gibi kararsızsınızhadi birbirimize yardımcı olalım
Vazgeçilmezim eşimin şortları evde giyiyorum çok rahatKocaların eşofmanları online
Canım senin aldığını çok beğendim harika ve çok uyguna aşırı uygun ve çok güzel kumaşı nasıl kuzum bende istiyorumKız anneleri
Geçen kızıma fotoğrafını paylaştığım 8li hastane çıkışını 290 liraya aldım ve çok da beğendim. Şimdi başka bir model daha indirime girmiş bence bunun fiyatı da çok iyi. Bir bakın derim. 0-3 ay. Giyilir yani bence.
Kız Bebek Hastane Çıkışı 8 li Bahar Temalı Çiçek Desenli Ekru 0-3 Ay - Tatlı Desenler | Breeze
Outlet bebek kıyafetlerinde %45 indirim fırsatı! %100 pamuklu bebeklerimizin sağlığına zararsız üçlü, beşli, sekizli ve onlu minnak sevimli desenli yenidoğan setlerini keşfet, alışverişe başla! Kız Bebek Hastane Çıkışı 8 li Bahar Temalı Çiçek Desenli Ekru 0-3 Ay.www.breeze.com.tr
Benim oğlumun adı Ali Kerem, ikincisinin de babası Ertuğrul istiyor bende Ertuğrul diye sesleniyorum alıştım galibaHeryer kız anası dolmuş
Hic erko anaları yokk , bu erkeklere de isim önerelim diyen yokk ......
Çok kırıldım Çokkkkk
Ben başından beri hiç kilo almamıştım ama şuan 2.5 kilo almış görünüyorum zaten kilolu yapım var çok alcam diye aşırı stres oluyorum ama bi noktada yediklerim bebeğe kilo aldıran şeylermiş önüne bebeğe kilo aldıran şeyler başlığını görmüştüm bi yerde bi baktım benim yediğim şeylerYalnız değilsin merak etme, benim de 2. Trimester’a girdikten sonra açıldı iştahım. Keşke bu kadar açılmasaydı diyorumbir ay yazlıktaydık, 4 kilo almışım bir ayda, şok oldum, inş ödemdir, yoldan gelince oluyo diyorlar ama dikkat etmeye çalışıcam bundan sonra, tabii yapabilirsem saydığın şeyleri ben de yedim hep, hiç kısıtlamadım, ilk gebeliğimde çok dikkat ettim, bunda daha rahatım.
aynı şekil yaÇok zormuş be canım isim koymak yardımcı olalım kuzum , sanki hiçbir ismi layık bulamıyor gibiyim
benim kocamın şortları bana anca son aylarda olurVazgeçilmezim eşimin şortları evde giyiyorum çok rahat
Canım ben de tam 20+1 im ve ben de toplam 3 kilo aldım. Çok şükür gelişiminde bi gerilik yok tam olaraj haftasıyla uyumlu ilerliyor. Dün detaylı ultrasondaydım ben de 18-22 arası istediğin zaman gidebilirsin demişti doktorumKızlar hepinize iyi geceler umarım her şey yolundadır hepiniz için oğlum salgına yakalandığı için bayadır giremiyorum siteye baya da yazılmış okuyamadım daYarın detaylı ultrasona gireceğim tam olarak 20+0 olacağım yarın acaba erken mi gideceğim doktor tatile çıkacak diye bu tarihe almak zorunda kaldık ayrıca hamilelikten bu yana 2.5 kilo kadar almışım acaba bebeğimin gelişimini etkiler mi oğlumda iki hafta önde gittiği halde çok da büyük doğmadı biraz korkuyorum o yüzden benle aynı durumları yaşayan var mı ?
Ah benim canım yardımcım sen de olmasan farkedilmiyorum diyip naz yapayim azıcıkyardımcı olun bi karar vermeliyimadminim hicbişey demedi annabelica bu günlerdede pek yoksunn nerelerdesinn
Kumaşı da çok ince penye değil canım. Tam kış bebeklerine uygun bence. Ben çok beğendim açıkçası. Hatta eşim dalga geçiyordu 290 liraya aldığın şeyden çok bir şey bekleme diye ama o bile şaşırdı. Bu marka lc waikikinin uygulamasında da satılıyor hatta. Ben bu modeli de çok beğendim aslında da ilk aylar çabuk büyüyor çok almayın diyorlar. Gerçi yenidoğan yazmıyor. 0-3 ay yazıyor. Bir de sürekli kızıma almış gibi olacağım. Oğluma haksızlık oluyor gibi hissettiğimden alamıyorumCanım senin aldığını çok beğendim harika ve çok uyguna aşırı uygun ve çok güzel kumaşı nasıl kuzum bende istiyorum
Ben de önceki doğumdan kalan 7 kilo ile başladım ahahhaha neyse canımız sağolsun, kilo verilir, önemli olan sağlıkBen başından beri hiç kilo almamıştım ama şuan 2.5 kilo almış görünüyorum zaten kilolu yapım var çok alcam diye aşırı stres oluyorum ama bi noktada yediklerim bebeğe kilo aldıran şeylermiş önüne bebeğe kilo aldıran şeyler başlığını görmüştüm bi yerde bi baktım benim yediğim şeylerzaten bu aylardan sonra açılıyormuş heralde iştah aklıma düşeni o an yemem lazım öyle bi iştah yani
Canım üç saat doldu, amniyon sıvım değişiyor, şöyle ayaklarıma sırtıma biraz masaj yapsanaYa şu hamilelik takviminde ki açıklamalar şahane
Amniyon sıvımız 3 saatte bir değişiyormuş resmen 3 saatte bir havuz gibi devir daim oluyoruz hamilelik zor değilde ne,bu bilgiyi eşime pazarlamalıyım hemen
Ben şu an 22.haftadayim yeni yeni saatleri belli oluyor sanırım mesela sabah bu saatlerde hareketli sonr aoglen 1gbi ikindin çok hareketli derken tüm gün hareket saatlerini az buçuk kestirebildimGünaydın kızlar bebeğimin hareketleri gün içinde bazen çok fazla hareket ediyor bazen hiç etmiyor bazen geceleri ediyor ne zaman düzene girer dün hiç hissetmediğim için endişelendim
ay iyi bari 100ü yakalamaniza cok az kalmisBurdayımm be burdayımmmbiz isme %99 karar verdik gibi ama tam %100 olunca söylerim yazdırırım buraya da
Dur daha bundan 3 5 sene sonra siniflarda metehan alparslan asel duru coskusu yaşanacakYaa benim çevremde hiç yok üstelik öğretmenim belki yaş grubundan kaynaklı denk gelmedim hiç. Ama gelenler çok yaramaz oluyor diyorkıvanç beğeniyorum aslında eşim istemiyor o da yiğit diyor ben hayır diyorum derken oğlan isimsiz
Belki haftamda küçük rahat hareket ettiği son dönemler ondandır diye düşündüm sonra. Teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?