Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Benim oğlumun adı Ali Kerem, ikincisinin de babası Ertuğrul istiyor bende Ertuğrul diye sesleniyorum alıştım galiba 😀 biz genelde klasik isimleri seviyoruz
Klasik isimler seven bir cift olmaniz guzelmis canim yoksa biz cok catisirdik heralde ben biraz daha günümüz isimlerinden yanayim çünkü esimde ayni fikirde.
Hep aklima biz küçükken ismi eski olan arkadaslarim gelir asiri zorbalanirlardi okulda. O yüzden cocuklarin denk gelecegi isimleri de baz alarak bir isim bulmaya calismak gerek, o yüzden isme asla karar veremiyoruz😄

Ben şu an 22.haftadayim yeni yeni saatleri belli oluyor sanırım mesela sabah bu saatlerde hareketli sonr aoglen 1gbi ikindin çok hareketli derken tüm gün hareket saatlerini az buçuk kestirebildim
Dün gün içinde hissetmedim bide çok ayaktaydım ondan da olabilir heralde bugün yeniden sert tekmeler atmaya başladı 😂

Duru çok hoşuma gidiyor canım, gerçekten saf ve duru bir bebek oluyo isminin enerjisine de inanıyorum. Hem yunus ve duru u harfinden gitmiş olursunuz
Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym☺️🌸
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm🩷

Kızlar günaydın, ben geldim 🥲 yetişemiyorum maalesef ki, çoğu şeyi okuyamadım, hastane çıkışı ve isimlerden bahsetmişsiniz, ben detaylıya girip çıktıktan sonra rahatça almayı planlıyorum, biraz da geç aldım detaylı randevusunu bakalım hayırlısı 🥲 tatile gidip geliriz ondan sonra girerim diye düşündüm 🥹

İsim konusunda biz de karar vermedik maalesef ki, çok gelenekselçiyim ama hep nedense etrafımızda hoşnut olmadığımız bir karakter var, bu şekilde gidersek isim veremeyeceğiz, aklımda olan isimleri hemen paylaşıyorum ; Zeynep, Elif, Ayşe, Zehra, Ece, Gökçe, Leyla, Hazal, Aslı 🤗

ay iyi bari 100ü yakalamaniza cok az kalmis 😂 biz henüz pek isim konusunda karar veremiyoruz. Bakalim ne koyacagiz. Insallah cocuum dogana kadar karar veririz😂

Dur daha bundan 3 5 sene sonra siniflarda metehan alparslan asel duru coskusu yaşanacak 😂 bu isimler cok fazla var yeni bebislerde en azindan benim cevremde 😂
Ay ayniyiz ya kıvanç ismini bende önermiştim eşim istemedi. Yigiti de ben istemiyorum😂 cocuuuma isim fikri verinnn😄
Canim aynen daha minikler ve yerleri genis oluyormus ondan cok hareketli oluyorlarmis. Cani nerde isterse orda duruyorlar ama dedigin gibi alt tarafa baski olunca cok garip oluyor. Hem his olarak rahatsiz edici hemde korkutucu oluyor.
Ay alparslan 2024 yılında en çok kullanılan isim olmuş haklısın canım 🤣 ben kıvanç da çok beğeniyorum. Mesela kayra da çok hoş geliyor kulağıma ama eşim pek beğenmedi bende sonradan soğudum 😅

Kızlar 17+4 bu sabah ilaç içicem diye muz yemiştim ve uzandım ondan sonra pıt pıt vuruşları hissettim ilk kez 🥹🥹
Bende 17+5 te hissettim ilk kez 🥰🥰 şimdiden sonra arada hissedip arada hissetmeyebilirsin canım çok normal ama 20den sonra benim her gün bir iki kez de olsa hissettim hep 🥰

Ah benim canım yardımcım sen de olmasan farkedilmiyorum diyip naz yapayim azıcık 🤣🤣 sadece okumaya vakit ayırabiliyorum kuzum bugünlere.Tatil modunda yoğun geçiyor günler dediğim gibi ☺️ isme gelince de kuzum biz ne desek kafan bir kat daha karışacak. Duru ve yağmuru eşim çok istemişti. Ama yağmuru çok klasik buldum duru da o kadar çok var ki artık. Asel kızımın ebesinin torununun ismiydi. Doğururken sohbet etmiştik🤣 Yeni torunu olmuş adını Asel koymuşlar. Sizin içinizden de bu geçiyor sanki bence kararsız kaldıkça zorlanırsınız ya herkes de bişey dicek. İyi diyen de olur kötü diyen de. Oğlunun adı da Yunus olunca ben listeye bakınca ilk gözüme çarpan Ada ve Kumsal oldu bu arada. Denizle ilgili birşey olabilir diye düşündüm 🥰🥰
senin yokluğun baya farkediliyor ve senin böyle bişeye yorum yapman bizleri motive ediyor güclü yapıyor yane kaybolma biyerlere cok iyi bi destekcisin sen her konuda bize güzel adminimm🌼😌🍒
bizim buralarda bu saydığım hicbir kız isim yok cevremde🧐 siz nasıl bi isimde hemen karar kıldınız merak ettim😍🥰

Dur daha bundan 3 5 sene sonra siniflarda metehan alparslan asel duru coskusu yaşanacak 😂 bu isimler cok fazla var yeni bebislerde en azindan benim cevremde 😂
Ay ayniyiz ya kıvanç ismini bende önermiştim eşim istemedi. Yigiti de ben istemiyorum😂 cocuuuma isim fikri verinnn😄
Canim aynen daha minikler ve yerleri genis oluyormus ondan cok hareketli oluyorlarmis. Cani nerde isterse orda duruyorlar ama dedigin gibi alt tarafa baski olunca cok garip oluyor. Hem his olarak rahatsiz edici hemde korkutucu oluyor.
Aşkım bizim oğlumuz olsaydı
Kağan koyacaktı eşim
Ama ben babasının adı Gökhan olduğu için Gökhun koyacaktım, kıza o karar verdi tamamen erkekte ben 😏

Kızlar günaydın, ben geldim 🥲 yetişemiyorum maalesef ki, çoğu şeyi okuyamadım, hastane çıkışı ve isimlerden bahsetmişsiniz, ben detaylıya girip çıktıktan sonra rahatça almayı planlıyorum, biraz da geç aldım detaylı randevusunu bakalım hayırlısı 🥲 tatile gidip geliriz ondan sonra girerim diye düşündüm 🥹

İsim konusunda biz de karar vermedik maalesef ki, çok gelenekselçiyim ama hep nedense etrafımızda hoşnut olmadığımız bir karakter var, bu şekilde gidersek isim veremeyeceğiz, aklımda olan isimleri hemen paylaşıyorum ; Zeynep, Elif, Ayşe, Zehra, Ece, Gökçe, Leyla, Hazal, Aslı 🤗
Gökçeyi hakiki türk ismi diye eşim istemişti ama ben kesin eski sevgilisi falandır diye istemedim 😂😂😍

Valla askim kocam ortsliği baya karsitirdi sinirden o yuzden bı gdcıktı ıyıce bılmıyorum ama hala son sonucu beklıypruz 🤬🤬🤬
İyi yapmış ortalığı karıştırmakla kız ne kadar uzun sürdü yaa kolay bir bekleyiş de değil ki, doğurcan nerdeyse. Hayırlısıyla gelseydi tertemiz sonuçların da sen de rahat bir nefes alsaydın

Gökçeyi hakiki türk ismi diye eşim istemişti ama ben kesin eski sevgilisi falandır diye istemedim 😂😂😍

Kız var ya sen de çok fenasın ama evet haklısın, ben sorup öğrenmiştim 🤣 Risk alamam, kendim de oğluma asla koymazdım, merak erme senin eşin de onu vermek istemez

Gökçe, Ece bunlar öztürkçe isimler ama işte çok fazla mı veriliyor kısmı endişelendiriyor beni işte, zorlama olmasın, narin olsun🥰

Canım sen ne zamana aldın detaylıyı. Benimki de doktor tavsiyesiyle 24. hafta olacak, biraz endişelendim geç mi diye

Back
X