Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yok kalkmıyorum git gide adapte olmaya çalışıyorum sürece dediğin gibi mucize ona sahip çıkmalıyım bundan sonra iş bende bitiyor eşim evde o yardım ediyor herşeyime o işe başladığında annemi kaynanamı falan cagırıcam 3 ay idare edeceğim artık sağ Salim alalım da rahatlayalım inşallah

Benimkine kalsa emzirme olmasa 6aylıkken 2.peşinde olacak
bak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin

Aşkım doğumdan en az 1 sene geçmesi lazım diyorlar ya rahim toparlanması için
Birde ben emzirmekte istiyorum inşallah sütüm olursa, o yüzden 1 yaşını bekleyecez, geride 6 kardeşi daha bekliyor

Aşkım doğumdan en az 1 sene geçmesi lazım diyorlar ya rahim toparlanması için
Birde ben emzirmekte istiyorum inşallah sütüm olursa, o yüzden 1 yaşını bekleyecez, geride 6 kardeşi daha bekliyor
ohhh maşallah işte buu!
yine aynı ayda doğum yapak
ahiretliğim yanlız bırakmadı beni

Aşkm biz geçen yıl evlendik bana kalsa daha çocuk yapmayacaktım ama baktım yaş gidiyor sonra pişman olmayayım 1 tane olsun diye yola çıktık ama ben ailemden uzaktayım bilmediğim bi şehre geldim çok da zorluk çektim (detay veremiyorum koca takipte olabilir ) o yüzden 1 yeter büyük de konuşmak istemiyorum ama Allah olmayana nasip etsin

Canım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancak

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Tabi daha bebeklerimiz doğmadan bunu düşünmek de erken, huyu suyu nasıl olacak bilmiyoruz sonuçta. Ben bir kardeşi olsun çok isterim ama Türkiye şartlarında maddi manevi ikisine de yetebileceğimi düşünürsem, kendimce ideal olan 3 yaştan sonra yaparım

Ya evet, eşim de araştırmış, bunları saydı sanırım Mangal kırmızı çizgimizdir Muhakkak deneyeceğiz, demek senin topraklar oralar Sevindim bak nasip olursa sanada sorarım inşallah ne nedir, nerededir

Kanka bende çok iğne aldım, 4 ay boyunca
Tüp bebekte olunca insan tedirgin oluyor tutar mı tutmaz mı olur mu olmaz mı hemen diye, zaten eşimlede büyük aile istiyoruz durumumuz çok şükür el verdiği sürece, o yüzden şu an öylesine hayal kuruyoruz hemen 2.yapıcaz diye ama minik sofya nasıl karakterde nasıl bir bebek olacağını daha bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…