Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Yeni okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, her şey yoluna girecektir umarım 🙏 çok geç olmadan fark etmiş olmanız mucize bence. Bundan sonra çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Kv yakınsa gelip yapsın her işini, tuvalet dışında kalkma canım. Serklajın başarılı geçmesine sevindim. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏
Yok kalkmıyorum git gide adapte olmaya çalışıyorum sürece dediğin gibi mucize ona sahip çıkmalıyım bundan sonra iş bende bitiyor eşim evde o yardım ediyor herşeyime o işe başladığında annemi kaynanamı falan cagırıcam 3 ay idare edeceğim artık 🥹 sağ Salim alalım da rahatlayalım inşallah 🙏 🥰

Benimkine kalsa emzirme olmasa 6aylıkken 2.peşinde olacak 😂😂
bak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür😌
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık🧐
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz😂
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin🫶🏼

bak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür😌
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık🧐
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz😂
Aşkım doğumdan en az 1 sene geçmesi lazım diyorlar ya rahim toparlanması için 😬
Birde ben emzirmekte istiyorum inşallah sütüm olursa, o yüzden 1 yaşını bekleyecez, geride 6 kardeşi daha bekliyor 😂🤣🤣

Aşkım doğumdan en az 1 sene geçmesi lazım diyorlar ya rahim toparlanması için 😬
Birde ben emzirmekte istiyorum inşallah sütüm olursa, o yüzden 1 yaşını bekleyecez, geride 6 kardeşi daha bekliyor 😂🤣🤣
ohhh maşallah işte buu!😂🥳
yine aynı ayda doğum yapak🧐
ahiretliğim yanlız bırakmadı beni😂😌

Aşkm biz geçen yıl evlendik bana kalsa daha çocuk yapmayacaktım ama baktım yaş gidiyor sonra pişman olmayayım 1 tane olsun diye yola çıktık ama ben ailemden uzaktayım bilmediğim bi şehre geldim çok da zorluk çektim (detay veremiyorum koca takipte olabilir ) o yüzden 1 yeter büyük de konuşmak istemiyorum ama Allah olmayana nasip etsin 🌸🙏🏻

Canım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancak 🤗

Canım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancak 🤗
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Tabi daha bebeklerimiz doğmadan bunu düşünmek de erken, huyu suyu nasıl olacak bilmiyoruz sonuçta. Ben bir kardeşi olsun çok isterim ama Türkiye şartlarında maddi manevi ikisine de yetebileceğimi düşünürsem, kendimce ideal olan 3 yaştan sonra yaparım 🌸

Kanka sen orda alırsın kilo hemen yiyeceklerini listeliyorum 😂😂
Aşkım o bölgenin mangalı türklerinki gibi değil, kendimde öyle bölgelerde yetiştiğim için. Mutlaka şaşlık iste, burdaki gibi olmuyor
Hinkali kesinlikle yemelisin
Haçapuri
Normal kavurmalı patatesi bile başka o bölgelerin ya 🥲 acıhtım sayarken

Ya evet, eşim de araştırmış, bunları saydı sanırım 🥰 Mangal kırmızı çizgimizdir 🤭 Muhakkak deneyeceğiz, demek senin topraklar oralar 🥰 Sevindim bak nasip olursa sanada sorarım inşallah ne nedir, nerededir 🥰

Kızlar 2. Çocuğu dusunmeye baslamissiniz 😃 eğer hamilelikte çektiğim sıkıntıların iğneleri unutursam ben de 2. Yi düşünebilirim 😃 henüz bebek büyütmenin zorluğunu da görmedim bakalım 😀 çok heyecanlı 2kisiyken 3-4 kişi olmak evde çok heyecanlı 😀
Kanka bende çok iğne aldım, 4 ay boyunca 🥲
Tüp bebekte olunca insan tedirgin oluyor tutar mı tutmaz mı olur mu olmaz mı hemen diye, zaten eşimlede büyük aile istiyoruz durumumuz çok şükür el verdiği sürece, o yüzden şu an öylesine hayal kuruyoruz hemen 2.yapıcaz diye ama minik sofya nasıl karakterde nasıl bir bebek olacağını daha bilmiyoruz 😂

Back
X