- Konu Sahibi annabelica
- #20.661
Ben elendim o zaman 1 tanede kararlıyımKızlar hemen 12.aydan sonra tekrar bebek yapıyoruzbana katılmayana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben elendim o zaman 1 tanede kararlıyımKızlar hemen 12.aydan sonra tekrar bebek yapıyoruzbana katılmayana
![]()
Yok kalkmıyorum git gide adapte olmaya çalışıyorum sürece dediğin gibi mucize ona sahip çıkmalıyım bundan sonra iş bende bitiyor eşim evde o yardım ediyor herşeyime o işe başladığında annemi kaynanamı falan cagırıcam 3 ay idare edeceğim artıkYeni okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, her şey yoluna girecektir umarımçok geç olmadan fark etmiş olmanız mucize bence. Bundan sonra çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Kv yakınsa gelip yapsın her işini, tuvalet dışında kalkma canım. Serklajın başarılı geçmesine sevindim. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
![]()
bak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünürBenimkine kalsa emzirme olmasa 6aylıkken 2.peşinde olacak![]()
Aşkım doğumdan en az 1 sene geçmesi lazım diyorlar ya rahim toparlanması içinbak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin![]()
ohhh maşallah işte buu!Aşkım doğumdan en az 1 sene geçmesi lazım diyorlar ya rahim toparlanması için
Birde ben emzirmekte istiyorum inşallah sütüm olursa, o yüzden 1 yaşını bekleyecez, geride 6 kardeşi daha bekliyor![]()
Grubumuzu iyi seçelim kankaohhh maşallah işte buu!
yine aynı ayda doğum yapak
ahiretliğim yanlız bırakmadı beni![]()
Aşkm biz geçen yıl evlendik bana kalsa daha çocuk yapmayacaktım ama baktım yaş gidiyor sonra pişman olmayayım 1 tane olsun diye yola çıktık ama ben ailemden uzaktayım bilmediğim bi şehre geldim çok da zorluk çektim (detay veremiyorum koca takipte olabilir ) o yüzden 1 yeter büyük de konuşmak istemiyorum ama Allah olmayana nasip etsinbak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz
Canım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancakbak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Tabi daha bebeklerimiz doğmadan bunu düşünmek de erken, huyu suyu nasıl olacak bilmiyoruz sonuçta. Ben bir kardeşi olsun çok isterim ama Türkiye şartlarında maddi manevi ikisine de yetebileceğimi düşünürsem, kendimce ideal olan 3 yaştan sonra yaparımCanım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancak![]()
O zaman size Doğa ismi de yakışırBiz eşimle kampta tanışmıştık, ikimiz de doğaya aşığız o yüzden bebemiz de hayatımıza kolay adapte olacak gibi![]()
Yaa kız olsa Deniz ya da Doğa istiyordumO zaman size Doğa ismi de yakışırminnak bir fikir
Sen Asel koyacaksin kanka bellibizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ
nedionuz teyzeleri?![]()
Hahaha nasil nokta atışı bir isim bulmusum amaYaa kız olsa Deniz ya da Doğa istiyordumerkek olunca işler karıştı hahaha
Ay bana da nedense hep kız ismi gibi gelir o yüzden erkek olunca eledim yaHahaha nasil nokta atışı bir isim bulmusum amaama deniz de doga da unisex isimler. Ek olarak deniz daha cok erkek ismi geliyor bana yaa.
Kanka sen orda alırsın kilo hemen yiyeceklerini listeliyorum
Aşkım o bölgenin mangalı türklerinki gibi değil, kendimde öyle bölgelerde yetiştiğim için. Mutlaka şaşlık iste, burdaki gibi olmuyor
Hinkali kesinlikle yemelisin
Haçapuri
Normal kavurmalı patatesi bile başka o bölgelerin yaacıhtım sayarken
Daha cok kız denizlerle karsilastigindandir kuzuAy bana da nedense hep kız ismi gibi gelir o yüzden erkek olunca eledim ya![]()
Ay bizim özel hastane olmasına rağmen siyah beyaz ve gittikçe büyüdüğü için bu hafta hiç net göremedik mesela![]()
Kanka bende çok iğne aldım, 4 ay boyuncaKızlar 2. Çocuğu dusunmeye baslamissinizeğer hamilelikte çektiğim sıkıntıların iğneleri unutursam ben de 2. Yi düşünebilirim
henüz bebek büyütmenin zorluğunu da görmedim bakalım
çok heyecanlı 2kisiyken 3-4 kişi olmak evde çok heyecanlı
![]()