Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ya evet, eşim de araştırmış, bunları saydı sanırım 🥰 Mangal kırmızı çizgimizdir 🤭 Muhakkak deneyeceğiz, demek senin topraklar oralar 🥰 Sevindim bak nasip olursa sanada sorarım inşallah ne nedir, nerededir 🥰
Aşko ben tataristanda büyüdüm ama kültür yemek hespi eski sovyet Ülkeleri olduğu için tahmin etmek zor olmuyor 🥲

Kızlar 2. Çocuğu dusunmeye baslamissiniz 😃 eğer hamilelikte çektiğim sıkıntıların iğneleri unutursam ben de 2. Yi düşünebilirim 😃 henüz bebek büyütmenin zorluğunu da görmedim bakalım 😀 çok heyecanlı 2kisiyken 3-4 kişi olmak evde çok heyecanlı 😀
Şey bu ya deli cesareti 😄😄
Mesela bende normalde 3 kardes olsalar diye düşünüyordum daha hamilelik planlarken, sonra hamilelik benim epey sıkıntılı olmaya basladikca Şey demeye başladım, 3 defa hamilelik mi... bir daha düşünelim😄
En son 2 ye düştüm. En azindan 2 kardes olsunlar kardeslik duygusunu da tatsinlar dedim. Ama tabi dogum kısmını henüz yasamadik😄 dogum yaparken de 2.den vazgeçersem biz tek cocukla yola devam😅😅

Ayy sende bendensin bende klasikten vazgeçemiyorum
Yazdığın isimlerin hepsini çok beğeniyorum sadece Leylanın sarhoş anlamından dolayı vazgeçtim :))

Leyla sanırım edebî olarak manası öyle çünkü kelime kökeni Arapça, gece anlamı var, aslında işte bu çok kıymetli ya sadece kökü değil her manada anlam aramak lazım buna inanıyorum 🥰 bir türlü de içimize sinmiyor, eşim hiçbir şey beğenmiyor 🥲

Aşko ben tataristanda büyüdüm ama kültür yemek hespi eski sovyet Ülkeleri olduğu için tahmin etmek zor olmuyor 🥲

Farklı kültürleri bir arada görmek çok güzel ya, kızınız şanslı, kendi coğrafyamızda bile öyle eşimle memleketlerimiz farklı, çok seviyorum ben, ondan çok şey alıyorum, ben ona farklı şeyler veriyorum böyle kârlı bir iletişim 🥰 Sizin bebe bayağı şanslı olacak 🥳

Leyla sanırım edebî olarak manası öyle çünkü kelime kökeni Arapça, gece anlamı var, aslında işte bu çok kıymetli ya sadece kökü değil her manada anlam aramak lazım buna inanıyorum 🥰 bir türlü de içimize sinmiyor, eşim hiçbir şey beğenmiyor 🥲
Aşkım normalde bizim beğenmemiz lazım ama bizde tam tersi erkeklere beğendirmek zor yarabbi 😂😂

Kumaşı da çok ince penye değil canım. Tam kış bebeklerine uygun bence. Ben çok beğendim açıkçası. Hatta eşim dalga geçiyordu 290 liraya aldığın şeyden çok bir şey bekleme diye ama o bile şaşırdı. Bu marka lc waikikinin uygulamasında da satılıyor hatta. Ben bu modeli de çok beğendim aslında da ilk aylar çabuk büyüyor çok almayın diyorlar. Gerçi yenidoğan yazmıyor. 0-3 ay yazıyor. Bir de sürekli kızıma almış gibi olacağım. Oğluma haksızlık oluyor gibi hissettiğimden alamıyorum 😅
Canım senin ikiz miydi

Uzun süre oturduysan az su tükettiysen olabilir canım biraz dolan evin içinde bakalım benm hiç geçmedi kasık ağrım doktor her defasında rahim büyümesinden dedi
Olabilir canım yatiyorum pek kalkmadim. Bide karnim agriyinca hic kalkasim gelmedi. Bi kalkip dolasayim haklisin. Benimde belli araliklarla agrir ama bugun sanki uzun sürüyor ağrı. Gerci ayiptir soylemesi tuvalete çıkamadım bugun biraz onunda etkisi var sanki

Olabilir canım yatiyorum pek kalkmadim. Bide karnim agriyinca hic kalkasim gelmedi. Bi kalkip dolasayim haklisin. Benimde belli araliklarla agrir ama bugun sanki uzun sürüyor ağrı. Gerci ayiptir soylemesi tuvalete çıkamadım bugun biraz onunda etkisi var sanki

Benimde 2 gündür felaket belim ağrıyor 🤕 kötü düşünmek istemiyorum, uzanıyorum sağa sola yastık koyuyorum 😬 idare ediyorum şimdilik
Bol bol su ve hareket beybiler 💃💃

Kuzu benim ablam avukat biz evlenmeden önce eşime dedi ki gelin değiştirelim soyadınızı ileride yeğenim sıkıntı çekmesin yok dedi benimki, şimdi bence o da pişman 😬
Peki bizim detaylıya gittikten sonra soyadı değişikliği için adliyeye gitmemiz 😅
Eşim hep derdi zaten çocuk olunca değiştireceğim diye.

Aşkım su ben hep içiyorum ama 😬 günde 2 litre rahat içiyorum, kasıkta batmam o gece geçti ama belim devam ediyor, hareket ettikçe ağrıyor o yüzden genelde yatmaya çalışıyorum 😂
Sırtüstü yattığımda benim de belim ağrıyor yan yatıp bacak arasına yastık biraz rahatlatıyor. Şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda vay halimize

Sırtüstü yattığımda benim de belim ağrıyor yan yatıp bacak arasına yastık biraz rahatlatıyor. Şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda vay halimize
Ya gerçekten öyle, bende yan yatıp sırtıma yastık koyuyorum ama bende daha önceden hiç yoktu ☹️ son 2 gündür var acaba ters falan mı döndüm gece, yada klimamı çarptı bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Senin ne zamandır var aşkım

bak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür😌
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık🧐
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz😂
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin🫶🏼
Benim eşim de hep ikinciyi peşine yaparız yaparız diyordu dediği gibi de oldu. Baya peşpeşe hemde 😅

Back
X