- 23 Mart 2016
- 30.470
- 91.329
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #20.641
merak ettirmeyin yazın Sofya ne olcak devamı?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettirmeyin yazın Sofya ne olcak devamı?![]()
ya catlatma kız okadar mı kötü?Kuzu benim ablam avukat biz evlenmeden önce eşime dedi ki gelin değiştirelim soyadınızı ileride yeğenim sıkıntı çekmesin yok dedi benimki, şimdi bence o da pişman![]()
Asel +1 diyorumbizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ
nedionuz teyzeleri?![]()
Ay evet direk karıştırırlar ama öyle alay edilecek bir soyad değil hiç olmazsaÇıvgınher yerde çılgın yazıyorlar mesela. Aslında rüzgarla ve karla karışık yağmur demekmiş ama niye yani, neden bunu seçer insan
![]()
Yok kuzu zaten eşim istemedi birde aşırı yaramaz bir kayra gördüm gözüm korktuKayra koyulması sakıncalı diye okumuştum dikkat ederseniz bi bakmak lazım cnm yoksa ses olarak kulağa hoş geliyor
Valla asele daha yakınım gibi benozaman "A" ile başlıyan isimler sanki demi
Alya Başbuğ
Asya Başbuğ
bunlarda var?![]()
ben daha kötü soyisimler duydum kız bence yine iyi çılgın aile ne güzelÇıvgınher yerde çılgın yazıyorlar mesela. Aslında rüzgarla ve karla karışık yağmur demekmiş ama niye yani, neden bunu seçer insan
![]()
Favori isimlerim zatenValla asele daha yakınım gibi ben
Ama asyada çok hoş
Bizim apartmanda var evet çok hareketli ama nasıl tatlı dilli bir çocukYok kuzu zaten eşim istemedi birde aşırı yaramaz bir kayra gördüm gözüm korktu![]()
Olur kız sen daha küçüksün kısmetFavori isimlerim zatenay keşke birsürü kızım olsaymış hepsini koyabilirdim
![]()
Kızlar hemen 12.aydan sonra tekrar bebek yapıyoruzbana katılmayana
![]()
Bak hissetmişim niyetini Allah gönlüne göre versin canmOlur kız sen daha küçüksün kısmet![]()
Kanka senden korkuyorum akraba çıkmalayımmerak ettirmeyin yazın Sofya ne olcak devamı?![]()
Sen hissedersin canomuzsunBak hissetmişim niyetini Allah gönlüne göre versin canm![]()
+1Kızlar hemen 12.aydan sonra tekrar bebek yapıyoruzbana katılmayana
![]()
biz herşey cıkabiliriz cıkmasak bile ahiretliğimsiiinnKanka senden korkuyorum akraba çıkmalayım![]()
yaaa işte bu kız can ya+1geliyorum aşko
Benimkine kalsa emzirme olmasa 6aylıkken 2.peşinde olacakyaaa işte bu kız can yavarmı arttıran kızlar ?
![]()
Ölüm bizi ayırana kadaryaaa işte bu kız can yavarmı arttıran kızlar ?
![]()