- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.184
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.681
Aşko ben tataristanda büyüdüm ama kültür yemek hespi eski sovyet Ülkeleri olduğu için tahmin etmek zor olmuyorYa evet, eşim de araştırmış, bunları saydı sanırımMangal kırmızı çizgimizdir Muhakkak deneyeceğiz, demek senin topraklar oralar Sevindim bak nasip olursa sanada sorarım inşallah ne nedir, nerededir
Şey bu ya deli cesaretiKızlar 2. Çocuğu dusunmeye baslamissinizeğer hamilelikte çektiğim sıkıntıların iğneleri unutursam ben de 2. Yi düşünebilirim henüz bebek büyütmenin zorluğunu da görmedim bakalım çok heyecanlı 2kisiyken 3-4 kişi olmak evde çok heyecanlı
Ayy sende bendensin bende klasikten vazgeçemiyorum
Yazdığın isimlerin hepsini çok beğeniyorum sadece Leylanın sarhoş anlamından dolayı vazgeçtim :))
Aşko ben tataristanda büyüdüm ama kültür yemek hespi eski sovyet Ülkeleri olduğu için tahmin etmek zor olmuyor
Aşkım normalde bizim beğenmemiz lazım ama bizde tam tersi erkeklere beğendirmek zor yarabbiLeyla sanırım edebî olarak manası öyle çünkü kelime kökeni Arapça, gece anlamı var, aslında işte bu çok kıymetli ya sadece kökü değil her manada anlam aramak lazım buna inanıyorumbir türlü de içimize sinmiyor, eşim hiçbir şey beğenmiyor
Aşkım normalde bizim beğenmemiz lazım ama bizde tam tersi erkeklere beğendirmek zor yarabbi
Canım senin ikiz miydiKumaşı da çok ince penye değil canım. Tam kış bebeklerine uygun bence. Ben çok beğendim açıkçası. Hatta eşim dalga geçiyordu 290 liraya aldığın şeyden çok bir şey bekleme diye ama o bile şaşırdı. Bu marka lc waikikinin uygulamasında da satılıyor hatta. Ben bu modeli de çok beğendim aslında da ilk aylar çabuk büyüyor çok almayın diyorlar. Gerçi yenidoğan yazmıyor. 0-3 ay yazıyor. Bir de sürekli kızıma almış gibi olacağım. Oğluma haksızlık oluyor gibi hissettiğimden alamıyorum
tamam kanka böyle bir grub bidaha nasip olurmu bilmem deGrubumuzu iyi seçelim kanka
Uzun süre oturduysan az su tükettiysen olabilir canım biraz dolan evin içinde bakalım benm hiç geçmedi kasık ağrım doktor her defasında rahim büyümesinden dediKızlar kasık ağrısı yaşıyorum yaa. Neden oluyor sizce
Olabilir canım yatiyorum pek kalkmadim. Bide karnim agriyinca hic kalkasim gelmedi. Bi kalkip dolasayim haklisin. Benimde belli araliklarla agrir ama bugun sanki uzun sürüyor ağrı. Gerci ayiptir soylemesi tuvalete çıkamadım bugun biraz onunda etkisi var sankiUzun süre oturduysan az su tükettiysen olabilir canım biraz dolan evin içinde bakalım benm hiç geçmedi kasık ağrım doktor her defasında rahim büyümesinden dedi
Benimde 2 gündür felaket belim ağrıyorKızlar kasık ağrısı yaşıyorum yaa. Neden oluyor sizce
Hersey normalken bir anda ağrı falan olması beni geriyor yaBenimde 2 gündür felaket belim ağrıyorkötü düşünmek istemiyorum, uzanıyorum sağa sola yastık koyuyorum idare ediyorum şimdilik
Benim bel ağrımdan önce sağ kasığımın üstü bir gece boyunca bıçak saplanmış gibi ağrıdı muhtemelen gaz sıkışması oldu diye düşünüyorum, bence sendede öyle bir şey olabilir aşkımHersey normalken bir anda ağrı falan olması beni geriyor ya
Olabilir canım yatiyorum pek kalkmadim. Bide karnim agriyinca hic kalkasim gelmedi. Bi kalkip dolasayim haklisin. Benimde belli araliklarla agrir ama bugun sanki uzun sürüyor ağrı. Gerci ayiptir soylemesi tuvalete çıkamadım bugun biraz onunda etkisi var sanki
Bol bol su ve hareket beybilerBenimde 2 gündür felaket belim ağrıyorkötü düşünmek istemiyorum, uzanıyorum sağa sola yastık koyuyorum idare ediyorum şimdilik
Aşkım su ben hep içiyorum amaBol bol su ve hareket beybiler
Peki bizim detaylıya gittikten sonra soyadı değişikliği için adliyeye gitmemizKuzu benim ablam avukat biz evlenmeden önce eşime dedi ki gelin değiştirelim soyadınızı ileride yeğenim sıkıntı çekmesin yok dedi benimki, şimdi bence o da pişman
Sırtüstü yattığımda benim de belim ağrıyor yan yatıp bacak arasına yastık biraz rahatlatıyor. Şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda vay halimizeAşkım su ben hep içiyorum amagünde 2 litre rahat içiyorum, kasıkta batmam o gece geçti ama belim devam ediyor, hareket ettikçe ağrıyor o yüzden genelde yatmaya çalışıyorum
Ya gerçekten öyle, bende yan yatıp sırtıma yastık koyuyorum ama bende daha önceden hiç yoktuSırtüstü yattığımda benim de belim ağrıyor yan yatıp bacak arasına yastık biraz rahatlatıyor. Şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda vay halimize
Benim eşim de hep ikinciyi peşine yaparız yaparız diyordu dediği gibi de oldu. Baya peşpeşe hemdebak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?