Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benimde o ellerin tam ortasında gibi diyeyim. Ay normaldir dimi
Az asagida takilasi geldi yavrumun heralde. Iyi olsun saglikli olsun da ben ne isterim daha.. inşallah daha cok yukarılarda devam etsin o tatli minik hareketlerine

Kızlar ben isme 10 sene önce falan karar vermiştim üniversitedeyken zor bir dönemimde sürekli beşiktaşa inip kadıköy vapuruna binerdim ve denizin üzerinde olmak bana çok iyi gelirdi. O zaman dedim ki bi gün çoçuğum olursa adı VAPUR olmalı şaka şaka Deniz olmalı eşime falan da hep söyledim sevgiliyken de ilk adını Deniz istiyorum diye kabul etti ama biz de şimdi ikinci adı bulamıyoruz yanına hiç bir isim yakışmıyor sanki

Ay canım öyle mi dedi bu bilgi beni biraz rahatlattı teşekkür ederim benimki de hala asagilarda.
Merhabalar test sonucuma bakabilir misiniz bat 5 ağustos. test yaptıktan hemen sonra belirdi ve böyle kaldı. Gözle görülüyor ancak Fotoğraf kalitesi düşer diye bir de filtreleyip attım.

Eklentiler

• IMG_7176.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7176.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 33
Benimde o ellerin tam ortasında gibi diyeyim. Ay normaldir dimi
Az asagida takilasi geldi yavrumun heralde. Iyi olsun saglikli olsun da ben ne isterim daha.. inşallah daha cok yukarılarda devam etsin o tatli minik hareketlerine
Aşkım sen çalışıyor muydun? Ben 9-6 mesaili çalışıyorum gün içinde bebeği unutuyorum tamamen ne zaman bi uzansam hafif pıtpıt yapınca hareket ettiği falan aklıma geliyor, bu da tabii stres veya evham yapmamı engelliyor bence. Eğer çalışmıyorsan belki kafanı oyalayacak bir şeylerle yapabilirsin eğer yapmıyorsan, mesela örgü oyuncak yapmak gibi bayılıyorum onlara

Merhabalar test sonucuma bakabilir misiniz bat 5 ağustos. test yaptıktan hemen sonra belirdi ve böyle kaldı. Gözle görülüyor ancak Fotoğraf kalitesi düşer diye bir de filtreleyip attım.
Merhaba, henüz yeni yerlesme asamasinda bir bebisiniz var gibi. Yarin veya diger gün bir test daha yapın. İnşallah daha net bir pozitif görürsünüz

Allahtan vapurdan caymissin kuzum Deniz Can olabilir, Deniz Aslan olabilir, Deniz Eren, Deniz Ege. Aklima gelenler
Kuzum çalışmıyorum evdeyim. Evet biraz kendimi dinliyorum farkindayim. Ama mesela asagi baski yapmasi bir anda oturunca pit pit vurdu ve hissetmemek imkansizdi. Sonra da alt tarafimda bir his olustu basladi bende stres. Diktim bacaklarimi yukari daha yeni kalktim o yattgim yerden..
Bu hafta baslarim galiba kuzucum yeniden amigurumiye kafayi lüpletmeden...

Merhaba, henüz yeni yerlesme asamasinda bir bebisiniz var gibi. Yarin veya diger gün bir test daha yapın. İnşallah daha net bir pozitif görürsünüz
Yarın tekrarlayayım bence de. Önceki reglimde rüya gördüm bunun üstüne ilk defa bu ay testleri yapmaya başladım yaptığım ilk test yalancı pozitif verdi. bat 7 gün kala 0.6 çıktı kan sonucum. Dün gün içinde 2 damla sarı kokusuz akıntı görünce bugün (bat 4 gün kala) predictor alıp denemek istedim. Sonuç da bu şekilde çıkınca kafam çok karıştı.

En güzeli testi tekrarlamak. Ama battan önce test yapmak belirsizlik sebebi oluyor. Bat gecene kadar surekli test yapma ihtiyaci duyuyor insan.
Ama inşallah yarın daha belirgin bir cizgi olur.

En güzeli testi tekrarlamak. Ama battan önce test yapmak belirsizlik sebebi oluyor. Bat gecene kadar surekli test yapma ihtiyaci duyuyor insan.
Ama inşallah yarın daha belirgin bir cizgi olur.
Amin arkadaşım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için negatiften iyidir diye düşünüyorum yarın da bu şekilde çıkarsa bi kan vereceğim inşAllahv

aaaaa nasil olur ya kız derken net konusmadimi hic bacak arasi net gorulmusmuydu
simdi bizimkidr ya degisirse diye geldi aklma
saglıkla gelsin paşa diyelim
Aslında tam göstermedi ama %80 demişti çünkü poposu dönüktü ve bacaklarının ortasında da bişey görünmüyordu kim baksa kız derdi dün bakınca doktorda bazen bebek büyüyünce böyle çok daha netleşiyor genital organı da o oranda geliştiği için dedi.

Ayy hayırlı olsun canim banada ilk 12.haftada erkek dedi gördüm orada dedi sonrakinde 17 haftalikken de %90 kiz dedi detayliyi bekliyorum o yuzden ikilemdeyim hala
Bizimki aslında erkende söylememişti ama böyle bi anda değişiverdi eşim kızımız olcak diye nasıl mutluydu oysa sağlıkla gelsinler tabi kız erkek önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…