- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.801
Ayy canım tuzlu yemiyorum dikkat ediyorum ve buna rağmen şişmişTuzu azalt kuzum. Ablamın da öyleydi kış ortası terlikle gezdi son aylarında. Ama çok tuzlu yiyordu hiç kesmedi tuzu
Ay canım öyle mi dediEvet tam şimdi doktoruma sordum telefonla canım normal diyor başka bir şikayet yoksa hareketlerin tadını çıkar dedi
Benimde o ellerin tam ortasında gibi diyeyim. Ay normaldir dimiBen hareketleri 18. Haftada tam görselde ki kadının ellerinin olduğu yerde hissetmeye başlamıştım pıt pıt ediyordu
20 ve 21. Haftalarda göbek deliği çevresinde hissettim normal diye düşünüyorum yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar stres yapmayınn
Merhabalar test sonucuma bakabilir misiniz bat 5 ağustos. test yaptıktan hemen sonra belirdi ve böyle kaldı. Gözle görülüyor ancak Fotoğraf kalitesi düşer diye bir de filtreleyip attım.Ay canım öyle mi dedibu bilgi beni biraz rahatlattı teşekkür ederim benimki de hala asagilarda.
Aşkım sen çalışıyor muydun? Ben 9-6 mesaili çalışıyorum gün içinde bebeği unutuyorum tamamenBenimde o ellerin tam ortasında gibi diyeyim. Ay normaldir dimi
Az asagida takilasi geldi yavrumun heralde. Iyi olsun saglikli olsun da ben ne isterim daha.. inşallah daha cok yukarılarda devam etsin o tatli minik hareketlerine
Merhaba, hangi marka test kullandınızMerhabalar test sonucuma bakabilir misiniz bat 5 ağustos. test yaptıktan hemen sonra belirdi ve böyle kaldı. Gözle görülüyor ancak Fotoğraf kalitesi düşer diye bir de filtreleyip attım.
predictor earlyMerhaba, hangi marka test kullandınız
Kuzucum benim bebetom alttan bi yukari çıksa.. o gündüz olan agri cok uzun sürmedi şükür. Ama asagida takilmasi beni stres yaptı. Tisikirlir destek icin
Merhaba, henüz yeni yerlesme asamasinda bir bebisiniz var gibi. Yarin veya diger gün bir test daha yapın. İnşallah daha net bir pozitif görürsünüzMerhabalar test sonucuma bakabilir misiniz bat 5 ağustos. test yaptıktan hemen sonra belirdi ve böyle kaldı. Gözle görülüyor ancak Fotoğraf kalitesi düşer diye bir de filtreleyip attım.
Başta silik çizgi gibi gelmişti ama 3 tane var gibi geldi şimdi. Bence testi bi tekrarlayınpredictor early
Allahtan vapurdan caymissin kuzumKızlar ben isme 10 sene önce falan karar vermiştimüniversitedeyken zor bir dönemimde sürekli beşiktaşa inip kadıköy vapuruna binerdim ve denizin üzerinde olmak bana çok iyi gelirdi. O zaman dedim ki bi gün çoçuğum olursa adı VAPUR olmalı şaka şaka Deniz olmalı eşime falan da hep söyledim sevgiliyken de ilk adını Deniz istiyorum diye kabul etti ama biz de şimdi ikinci adı bulamıyoruz yanına hiç bir isim yakışmıyor sanki
Kuzum çalışmıyorum evdeyim. Evet biraz kendimi dinliyorum farkindayim. Ama mesela asagi baski yapmasi bir anda oturunca pit pit vurdu ve hissetmemek imkansizdi. Sonra da alt tarafimda bir his olustu basladi bende stres. Diktim bacaklarimi yukari daha yeni kalktim o yattgim yerden..Aşkım sen çalışıyor muydun? Ben 9-6 mesaili çalışıyorum gün içinde bebeği unutuyorum tamamenne zaman bi uzansam hafif pıtpıt yapınca hareket ettiği falan aklıma geliyor, bu da tabii stres veya evham yapmamı engelliyor bence. Eğer çalışmıyorsan belki kafanı oyalayacak bir şeylerle yapabilirsin eğer yapmıyorsan, mesela örgü oyuncak yapmak gibi bayılıyorum onlara
Yarın tekrarlayayım bence de. Önceki reglimde rüya gördüm bunun üstüne ilk defa bu ay testleri yapmaya başladım yaptığım ilk test yalancı pozitif verdi. bat 7 gün kala 0.6 çıktı kan sonucum. Dün gün içinde 2 damla sarı kokusuz akıntı görünce bugün (bat 4 gün kala) predictor alıp denemek istedim. Sonuç da bu şekilde çıkınca kafam çok karıştı.Merhaba, henüz yeni yerlesme asamasinda bir bebisiniz var gibi. Yarin veya diger gün bir test daha yapın. İnşallah daha net bir pozitif görürsünüz
Yarın tekrar alayım bana da 3 tane gibi geliyor. Test güvenilir diye pembe silik çizgi görünce heyecanlandımBaşta silik çizgi gibi gelmişti ama 3 tane var gibi geldi şimdi. Bence testi bi tekrarlayın
En güzeli testi tekrarlamak. Ama battan önce test yapmak belirsizlik sebebi oluyor. Bat gecene kadar surekli test yapma ihtiyaci duyuyor insan.Yarın tekrarlayayım bence de. Önceki reglimde rüya gördüm bunun üstüne ilk defa bu ay testleri yapmaya başladım yaptığım ilk test yalancı pozitif verdi. bat 7 gün kala 0.6 çıktı kan sonucum. Dün gün içinde 2 damla sarı kokusuz akıntı görünce bugün (bat 4 gün kala) predictor alıp denemek istedim. Sonuç da bu şekilde çıkınca kafam çok karıştı.
Amin arkadaşım çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinEn güzeli testi tekrarlamak. Ama battan önce test yapmak belirsizlik sebebi oluyor. Bat gecene kadar surekli test yapma ihtiyaci duyuyor insan.
Ama inşallah yarın daha belirgin bir cizgi olur.
Rica ederim ne demekkAmin arkadaşım çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinnegatiften iyidir diye düşünüyorum yarın da bu şekilde çıkarsa bi kan vereceğim inşAllahv
Amin arkadaşım çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinnegatiften iyidir diye düşünüyorum yarın da bu şekilde çıkarsa bi kan vereceğim inşAllahv
AminRica ederim ne demekkinşallah pozitifi görürsün bir an önce haber ver bak merak ederim sonucunu
Aslında tam göstermedi ama %80 demişti çünkü poposu dönüktü ve bacaklarının ortasında da bişey görünmüyordu kim baksa kız derdiaaaaa nasil olur ya kız derken net konusmadimi hic bacak arasi net gorulmusmuydu
simdi bizimkidr ya degisirse diye geldi aklma
saglıkla gelsin paşa diyelim
Bizimki aslında erkende söylememişti ama böyle bi anda değişiverdiAyy hayırlı olsun canimbanada ilk 12.haftada erkek dedi gördüm orada dedi sonrakinde 17 haftalikken de %90 kiz dedi detayliyi bekliyorum o yuzden ikilemdeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?