- 23 Ekim 2024
- 3.832
- 6.035
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.781
Kizlar bende size sormak istiyorum etrafim hicbirsey yemiyorsun diyor ekstra ne yenmeli yani mıdem almiyor benim hani hamilelikte iştah açılıyordu
Başta biraz kafayı yiceğimizden eminiz şu an bile dönüp dönüp bakıyorum ve böyle son günlerimiz diyorumZihin hızlı akıyor beden yetişemedikçe stres artı yorgunluk.. bence baştan bebeklerin pek uyumadığını ve eskisi gibi özgür bi hayatın olmayacağını kabullenmek rahatlatıyorAma tabi bu dediğim 3 yaş civarına kadar sonra yavaştan eskiye dönülüyor
Cümbüşe hazır olunBaşta biraz kafayı yiceğimizden eminiz şu an bile dönüp dönüp bakıyorum ve böyle son günlerimiz diyorumçünkü biz 6 yıllık evliyiz evde 6 yıldır bir sessizlik sakinlik var gerisini siz düşünün
Ooo oooo lümbüş lümbüşCümbüşe hazır olun
Kuzum isim konusunda hiçbir ismi dayatmadik eşimle birbirimize. İkimizden birinin içine az da olsa sinmeyen bir isim olursa koymayacağız dedik. Onların ailesinde nehir ismi koyma geleneği var. İlk kızımda nehir ismi olsun diye Göksu koyduk direkt. Ya İdil ya Göksu olacaktısenin yokluğun baya farkediliyor ve senin böyle bişeye yorum yapman bizleri motive ediyor güclü yapıyor yane kaybolma biyerlere cok iyi bi destekcisin sen her konuda bize güzel adminimm
bizim buralarda bu saydığım hicbir kız isim yok cevremdesiz nasıl bi isimde hemen karar kıldınız merak ettim
Bakın tabi bebeğim kontrol edelim birbirimiziannabelica aşko girip stalkerlik yaptığını biliyorum yazmadığın zaman son giriş saatine bakıyorum
Ama kısın bu aralar atarlı giderli ya büyüyor hanfendi kendinceo yüzden zamanın olmadığını anlıyorum , biz anlayışlı kadınlarız aşko
Kanka hala vicdan azabı çekiyorum onun içinBakın tabi bebeğim kontrol edelim birbirimiziSen bizi nasıl merakta bırakmıştın son görülmene bakıp duruyordum o günlerde
Allahımm senin bu kararlı olma halin beni hayran bırakıyor aslında senin gibi emin olmak lazım ve mesela tam bir annesin ya böyle nasıl diyim burda biri bişey için tedirgin oluyor sen hemen olaya el atıp hiçbişey yokmuş gibi cümlelerinle rahatlatıyorsun helal kız sana aynı isime net karar verdiğin gibi hayatındada öylesin benceKuzum isim konusunda hiçbir ismi dayatmadik eşimle birbirimize. İkimizden birinin içine az da olsa sinmeyen bir isim olursa koymayacağız dedik. Onların ailesinde nehir ismi koyma geleneği var. İlk kızımda nehir ismi olsun diye Göksu koyduk direkt. Ya İdil ya Göksu olacaktıeşim nehir ismi olsun dedi Göksu iyi mi dedim tamam dedi. 10 saniyede isim koyduk ikinci kızda da bir gün düşündük sadece. Ben eşime beğendiğim isimleri gönderdim. Hepsine olmaz dedi. Sonra o bana söyledi ben de olmaz dedim. Neyse buluruz ya diyip düşünmeyi bıraktık. Hemen ertesi gün Şebnem geldi aklıma birden. Eşimle ikimiz de şebnem ferah hayraniyiz zaten. O kadar bayıldım ki isme. Bebeğimin kız olduğuna bir kat daha sevindim ya benim karım çok güzel isim bulur zaten diye gazladi bi de sonradan aysu mu olsaydı diye aklı bir karıştı ama yok dedim şebnem diye konuştum ben hep kızımla asla değiştirmem artık. İsme bir kere karar verince artık o kadar kabulleniyorum ki o ismi. Dünyanin en güzel isimleri benim için Göksu ve şebnem artık
bak yine yaptı o konuşmasını süpersin yaİsim konusunda bence salın gitsin kızlar ya. Aynı isimde bambaşka karakterde insanlar var zaten genellemek çok zorsepide m çok haklı o konuda ben de öyle düşünüyorum her düşünceye tabiki saygım var ama insanın huyu tamamen yetiştirme+genetik bence. Bir kere karar verince o isim artık gittikçe güzelleşiyor sizin için. İsterse adı patates olsun dünyanın en güzel çocuğu sizin çocuğunuz olacak sonuçta
Kız ben çok kararsız biriyim normalde ama daha önce başka bir konuda da yazmıştım burada. Üzerinde düşündüğüm karar veremediğim her işimde yanlış seçim yapıyorum benAllahımm senin bu kararlı olma halin beni hayran bırakıyor aslında senim gibi emin olmak lazım ve mesela tam bir annesin ya böyle nasıl diyim burda biri bişey için tedirgin oluyor sen hemen olaya el atıp hiçbişey yokmuş gibi cümlelerinle rahatlatıyorsun helal kız sana aynı isime net karar verdiğin gibi hayatındada öylesin bence
bende böyle olmak istiyorumm net olmak istiyorum olmuyorçok kararsızım adminimm
Yaaa minik patateslerimiz onlar bizimbak yine yaptı o konuşmasını süpersin yapattes kızımm diye sevcem en son
Fetal DNA yaptırmışmıydınız siz ?Canım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordubugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu
Çek bence de diyormuşumKanka hala vicdan azabı çekiyorum onun için
Tuzu azalt kuzum. Ablamın da öyleydi kış ortası terlikle gezdi son aylarında. Ama çok tuzlu yiyordu hiç kesmedi tuzuKızlar ayaklarınız şişti mi sizinde benim davul gibi oldu özellikle bugün çok şişti ayak ve ayak bileğim
Senin eşin ama sen bişey beğendikten sonra oda beğeniyor benimki yook beğenmiyor tek ortak beğendimiz şuana kadar Asel ismi olduKız ben çok kararsız biriyim normalde ama daha önce başka bir konuda da yazmıştım burada. Üzerinde düşündüğüm karar veremediğim her işimde yanlış seçim yapıyorum benne kadar az düşünürsem o kadar iyi bir de hiç kimseye sormuyoruz isim konusunu çünkü insanların yarısı iyi yarısı kötü diyor bir isme. Çok göreceli bişey. Eşinle oturun şöyle alın çayınızı kekinizi. Güzel güzel karar verin
Eşim ilk söylediğim isimlere öyle tepkiler verdi ki ben de bi eyvah dedim bu kez zorlanicaz herhalde. Ama hemen çözdük çok şükürSenin eşin ama sen bişey beğendikten sonra oda beğeniyor benimki yook beğenmiyor tek ortak beğendimiz şuana kadar Asel ismi oldugerisini beğenmiyor neyse bide kek ve cay ile deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?