Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kız fotoda asla 70kg biri yok
Ay bunu duyduğuma çok sevindim şu annn 6 yıllık evliyim ve hep 58 60 kilo arasındaydım bu sene tüp bebek tedavisinde hormonlar değişince aşırı tatlı batağına düştüm ve 1 sene de 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım benim belim 1 2 karış kuzum tüm kilom göğüs ve basende

Kizlar bende size sormak istiyorum etrafim hicbirsey yemiyorsun diyor ekstra ne yenmeli yani mıdem almiyor benim hani hamilelikte iştah açılıyordu

Kizlar bende size sormak istiyorum etrafim hicbirsey yemiyorsun diyor ekstra ne yenmeli yani mıdem almiyor benim hani hamilelikte iştah açılıyordu
Aşkım benimde hala iştahım açılmadı ama bebekleri düşününce vicdan yaptım hiçbişi yemesem de bugün yumurta kaşar yoğurt felan yedim en azından vicdanımı rahatlattım

Ben hareketleri 18. Haftada tam görselde ki kadının ellerinin olduğu yerde hissetmeye başlamıştım pıt pıt ediyordu
20 ve 21. Haftalarda göbek deliği çevresinde hissettim normal diye düşünüyorum yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar stres yapmayınn

Eklentiler

• 1000130472.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 12
Zaten şu erken haftalarda tam resimdeki yerdeler dimii

Olsun bebişler doğunca hepsi veriliyor hele ikizlerin peşinde koşarken ohoo en zayıfımız sen kalırsın

Ahahahah ay ben bide yavaş bir insanım çocuklardan sonra çarpı 5 Moda felan geçmem lazım
Zihin hızlı akıyor beden yetişemedikçe stres artı yorgunluk.. bence baştan bebeklerin pek uyumadığını ve eskisi gibi özgür bi hayatın olmayacağını kabullenmek rahatlatıyor Ama tabi bu dediğim 3 yaş civarına kadar sonra yavaştan eskiye dönülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…