- 23 Ekim 2024
- 3.851
- 6.060
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.841
Çok şükür iyiyim araştırma peşindeyim son 5 yıllık yazıları videoları izledim herhalde süreç nasıl işliyor diye gerçekten şuan benim yaşadığım şey mucizeymiş genelde ilk gebelikte servikal yetmezlik teşhisi konulmuyormuş bunun kıymetini bilip gün içinde toplasanız 10-15 dk ayaktayım umarımcebellato da iyiydir pazartesi güzel haberler verir bize
Ay keyfinizin yerinde olmasına çok sevindim canlarÇok teşekkür ederim canım daha iyiyim tek sorunumuz artık biraz sıkılmaya ve sabırsızlanmaya başladım
Çok heyecanla bekliyoruzBugün detaylı ultrasonum var kızlar
Tamam öyle olsun ozaman kız sizi mi kırcamEşim ilk söylediğim isimlere öyle tepkiler verdi ki ben de bi eyvah dedim bu kez zorlanicaz herhalde. Ama hemen çözdük çok şükürortak isim bulunca aklımda diğer isimler silindi zaten. Bence eşin Asel olabilir diyorsa senin de kalbin yakınlık duyuyorsa Asel olsun artık. Sen zaten doğurursun daha diğer isimleri de koyarsınız ilerde
3. Karıyı almış işte o yaşta, bir de çocuk yapıştırmış genlerine sağlıkKanka dedende sağlammış haaa
O genlerle senin erkek versiyonu düşünemiyorum3. Karıyı almış işte o yaşta, bir de çocuk yapıştırmış genlerine sağlık
Yaa büyük sürpriz olmuş, sağlıkla gelsinBiz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedikeşimle cinsiyet partisi bile yapcaktık ama dedik bi hafta kim pastayı beklicek iyi ki yapmamışız. Aynen sağlıkla gelsinler. İlk ıltrason 16+5ken çekildi doktorun kız dediği 2. Fotoğrafta işte dün yani
Ahhahaha komiksinO genlerle senin erkek versiyonu düşünemiyorum
Tuzlu yemesen de tansiyon olabilir canım, ölçtürme imkanın varsa ölçsene. Yakında eczane falan varsa gidip rica edebilirsin.Ayy canım tuzlu yemiyorum dikkat ediyorum ve buna rağmen şişmiş
Deniz deniz kalsa olmaz mı ya :) deniz genelde ikinci isim olunca daha iyi duruyor, belki öyle deneyebilirsinizKızlar ben isme 10 sene önce falan karar vermiştimüniversitedeyken zor bir dönemimde sürekli beşiktaşa inip kadıköy vapuruna binerdim ve denizin üzerinde olmak bana çok iyi gelirdi. O zaman dedim ki bi gün çoçuğum olursa adı VAPUR olmalı şaka şaka Deniz olmalı eşime falan da hep söyledim sevgiliyken de ilk adını Deniz istiyorum diye kabul etti ama biz de şimdi ikinci adı bulamıyoruz yanına hiç bir isim yakışmıyor sanki
Çok şükür canım gerçekten Allah sana bağışladı evladını. Biraz sıkıcı olabilir yatmak ama olsun Allah beterinden korusunÇok şükür iyiyim araştırma peşindeyim son 5 yıllık yazıları videoları izledim herhalde süreç nasıl işliyor diye gerçekten şuan benim yaşadığım şey mucizeymiş genelde ilk gebelikte servikal yetmezlik teşhisi konulmuyormuş bunun kıymetini bilip gün içinde toplasanız 10-15 dk ayaktayım umarımcebellato da iyiydir pazartesi güzel haberler verir bize
Geldim cnm şükür her şey yolunda gitti sadece kanımda pırtı çıktı resim atacagım ama benim kız biraz nazlı çıktıÇok heyecanla bekliyoruzumarım erken saatlerde gidiyorsundur
Çok şükür kuzum çok sevindim kanında ne çıktı anlamadım fotoyu yolla hadi yesin onu teyzesiiiiGeldim cnm şükür her şey yolunda gitti sadece kanımda pırtı çıktı resim atacagım ama benim kız biraz nazlı çıktı
Ay maşallahGeldim cnm şükür her şey yolunda gitti sadece kanımda pırtı çıktı resim atacagım ama benim kız biraz nazlı çıktı
Benim fetalde erkek çıktı ama hala doktora soruyorum her gidişimde umut işte belki değişirBiz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedikeşimle cinsiyet partisi bile yapcaktık ama dedik bi hafta kim pastayı beklicek iyi ki yapmamışız. Aynen sağlıkla gelsinler. İlk ıltrason 16+5ken çekildi doktorun kız dediği 2. Fotoğrafta işte dün yani
Deniz çok unisex ya cocugumu ileride deniz hanım olmaktan kurtaracak bir erkek ismi ariyoruzDeniz deniz kalsa olmaz mı ya :) deniz genelde ikinci isim olunca daha iyi duruyor, belki öyle deneyebilirsiniz
Amin cnmAy maşallah
Böyle detaylılardan güzel haber alınca çok mutlu oluyorumAllah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım doğru o yüzden dayanabildiğim kadar dayanacağımO kadar haklısın ki canım. Derdin bu olsun napalim geçecek inşallahbebeğin doğduğunda pek yatamayacaksin zaten
Merhabalar canım çok geçmiş olsun eski mesajlara bakındım ama ne olduğunu anlayamadım problem neydi canım merak ettim çok geçmiş olsun tekrarÇok şükür iyiyim araştırma peşindeyim son 5 yıllık yazıları videoları izledim herhalde süreç nasıl işliyor diye gerçekten şuan benim yaşadığım şey mucizeymiş genelde ilk gebelikte servikal yetmezlik teşhisi konulmuyormuş bunun kıymetini bilip gün içinde toplasanız 10-15 dk ayaktayım umarımcebellato da iyiydir pazartesi güzel haberler verir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?